עבור לתוכן

למודם שלי יש... Media Server?! WTF

Featured Replies

פורסם

חיברתי את המודם של Thomson של הוט ישירות לPS3 עם כבל רשת, יש לי חיבור MPLS של בזק בינלאומי ואיכשהו הPS3 זהה Media Server בשם Azureus עם התמונה של הצפרדע הכחולה, המחשב גם הוא מחובר למודם עם כבל USB, לצורך העניין למחשב שלי אין שום קשר לAzureus הקליינט הזה לא מותקן במחשב שלי.

המדיה סרבר הזה ריק.

אני יכול להתעלם אבל זה ממש מוזר לראות שלמודם שלי יש מדיה סרבר או משהו כזה, אפשר פירוט על זה?

פורסם

יש מצב שזה של מישהו שמחובר במקרה באותו subnet איתך בבזק בין לאומי, ואתה רואה את ה share שלו.

פורסם
  • מחבר

כמה אנשים נמצאים בSubnet? (זאת לא שאלה רטורית.. אני באמת לא יודע.. )

אם נמצאים הרבה, אני עכשיו אקבל את הMEDIA SERVER של כולם ?! :s07:

פורסם

גודל סאבנט זה לא משהו קבוע וזה גם לא משנה, ברגע שאתה באינטרנט אתה חשוף להכל. אלוהים יודע מאיפה החיבור הזה.

לכן לא מחברים יותר דברים ישירות לאינטרנט בלי לפחות ההגנה המינימלית של חומת אש תוכנתית ברמה של חומת האש של וינדוס.

זה לא סתם מיתוס שאם משאירים מחשב וינדוס חדש לאחר התקנה ללא עידכונים וללא חומת האש מחובר לאינטרנט הוא נדבק בעשרות וירוסים תוך זמן קצר.

נכון שPS3 הוא חלון הזדמנות הרבה יותר קטן לכל החרא שמסתובב חופשי באינטרנט, אבל אני לא הייתי מרגיש בנוח לחבר אותו ככה ישירות.

הפתרון הטוב ביותר לכל זה הוא נתב. נכון שזה כסף והתעסקות והתקנה, אבל זה המחיר לאבטחה בימינו. ואם לא נתב, אז במינימום לחבר אותו בשיתוף אינטרנט דרך המחשב הראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים