עבור לתוכן

בעית ניתוק מהאינטרנט..

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם זה קשור לפורום ואם מישהו יכול לעזור אבל בכל זאת אני ינסה..

לפני כמה שבועות עברתי לדירה חדשה והגיע טכנאי של בזק ועשה לי כאן שני שקעים חדשים, באחד מחובר הראוטר ביחד עם טלפון אלחוטי והשקע השני לא היה פעיל כי לא היה לי עוד טלפון..

אתמול קיבלתי את הטלפון האלחוטי השני וחיברתי אותו לשקע ומה שגיליתי היה זה שברגע שאני מרים את הטלפון החדש הוא מנתק לי את האינטרנט!!

מישהו שמע פעם על כזה דבר?? אחד הדברים המוזרים שנתקלתי בהם..

מחר כמובן אני ירים טלפון לבזק ויזמין טכנאי אבל בכל זאת אולי מישהו נתקל ויודע את מקור הבעיה אז אני ישמח לדעת.

תודה.

פורסם

שמת פילטר על השקע טלפון?

פורסם
  • מחבר

בשקע הראשון שפעם תמיד יש פילטר שמפצל לראוטר ולאלחוטי..

בשקע השני שעכשיו חיברתי את האלחוטי אין כמובן פילטר כי אין צורך..

פורסם

איך הגעת למסקנה שאין צורך בפילטר?

זאת הבעיה שלך, שים פילטר והבעיה תעלם

פורסם
  • מחבר

כל השקעים בבית צרכים צרכים פילטר??????? נשמע לי מאוד מאוד לא הגיוני.. וגם מאוד מכוער..

פורסם

כל שקע שמחובר אליו משהו חייב בפילטר. איך אחרת אתה רוצה שהטלפון והאינטרנט יעבדו לך ביחד על אותו קו?

פורסם
  • מחבר

זאת חתיכת סיבה למה כן לעשות אינטרנט בכבלים ולא של בזק.. מה קורה בבתים יותר רציניים וגדולים משלי?? נגיד ויש בבית 10 טלפוננים? כל שקע מחויב בפילטר הזה?

דרך אגב אני עכשיו אמור לשלם מכיסי ולקנות אחד כזה? מאוד חבל+מוזר שהטכנאי לא הביא לי כשהוא הרכיב את השקעים..

פורסם

ניתן לשים פילטר אחד ראשי שיפצל את הקו לשני קווים, אחד הולך ישירות לנתב, והשני הולך לכל שקעי הטלפון בבית

אופציה שניה היא לקנות שקע שכולל בתוכו כבר פילטר פנימי.

וכמובן יש את האופציה של 10 פילטרים חיצוניים על 10 טלפונים

פורסם

:lol: הרגת אותי - "חתיכת סיבה למה כן לעשות אינטרנט בכבלים". אנשים לא עוברים תשתית בגלל חתיכות פלסטיק קטנות בשקעים.

אם למשהו יש 10 טלפונים בבית זה בדרך כלל על יותר מקו אחד ו/או דרך מרכזיה ואז זה נפרד מקו האינטרנט.

חוצמזה שיש דבר כזה פילטר מרכזי לבית. עולה 99 ש"ח לטכנאי של בזק לבוא להתקין, אבל אז יש לך רק שקע אחד שעליו אתה יכול לחבר את המודם.

פורסם

אני קיבלתי 9 פילטרים מבזק חינם בהתקנה של האינטרנט לפני כמה שנים

פורסם

הדבר הכי פשוט ונוח לעשות זה בארון תקשורת לשים פילטר איפה שמחובר קו טלפון ולחבר גם שם את הראוטר.

ככה היה אצלי בבית הקודם וזה עבד מעולה :)

פורסם
  • מחבר

טוב שיהיה נקפוץ מחר לבזק סטור נבקש פילטר.. אין סיבה שלא יתנו לי בחינם..

פורסם

בטח שיש סיבה

מחיר של כל פילטר הוא 20 ומשהו שקלים פעם אחרונה שבדקתי

פורסם

בבזק-סטור? לפני שנה הם עלו משהו כמו 14 ש"ח... אני לא חושב שהמחיר שלהם עלה.

חוצמזה שבזק נותנת בדר"כ עד 5 פילטרים חינם וטכנאים נותנים אותם חופשי.

פורסם

7.80 ש"ח ואני לא חושב שהם נהיו יותר יקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים