עבור לתוכן

חוו"ד על דיסק חיצוני MAXTOR 500GB ONE TOUCH IV

Featured Replies

פורסם

האם הוא אמין? מישהו עבד איתו?

תודה

פורסם

אמין הוא אמין..נוח הוא נוח...זהו אין משהו מיוחד לגביו..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

זה מה שרציתי לשמוע :)

פורסם

כן קניתי גם כזה,

ורציתי לדעת יכול ליהות בעיה עם זה שהוא מחובר כול הזמן למחשב באופן רציף?

פורסם
  • מחבר

אם הוא משמש כדיסק גיבוי אז הגיוני שהוא יהיה מחובר כל הזמן. גם הארד דיסק פנימי מחובר כל הזמן לא?

מה שכן, יכול להיות שיש בתוכנה שלו אפשרות לכבות את עצמו בזמנים מסויימים, למשל כשהמחשב כבוי. תבדוק.

פורסם

אחד הרעיונות הטובים לגיבוי הוא גיבוי מתוזמן.

יש כמה סוגי גיבויים שתוכנות כמו Acronis True Image ודומות לה יכולות לבצע.

למשל גיבוי הפרשי [דיפרנציאלי] - תחילה מייצרים "תמונה-Image" לדיסק/מחיצה שרוצים לגבות,

ואח"כ קובעים גיבוי מתוזמן דרך התוכנה לפרק זמן רצוי [לפי סדרי עדיפויות של כל אחד ואחד] לגיבוי הפרשי,

ז"א לאחר שנוצר ה Image ייוצרו קבצי גיבוי רק עם השינויים לעומת הגיבוי [ההפרשי] האחרון שבוצע.

פעולה זו מאפשרת לשמור על גיבוי מעודכן באופן אוטומטי עם מינימום בזבוז נפח דיסק וגם נקודות זמן לשחזור במקרה של קריסת הדיסק.

מומלץ לעשות זאת לדיסק חיצוני מה שמחייב אותו כמובן להיות דלוק כל הזמן...

פורסם

גם אני מתעניין בו, זה ה500 גיגה החיצוני הכי זול. אני חושב שאני אחכה אבל שיירד מתחת ל300 ש"ח ואז נראה..

Cahiml - הבנתי *בערך* את ההסבר שלך, אבל זה גם מומלץ למי שמגבה קבצים ולא מערכת? כלומר תמונות, אמפי3.. כאלו שאתה רוצה לשמור לעצמך ל"תמיד" / שאין להם תחליף, ואז אתה רוצה שיהיה גיבוי ממש כמו מראה על דיסק חיצוני. בינתיים יש לי איזה 40GB IDE זרוק פה, חשבתי אולי לקנות לו מארז חיצוני ב100 ש"ח ואז עולה השאלה באיזו תוכנה להשתמש, רציתי כבר לפתוח פה ת'רד.. אתה ממליץ על התוכנה הנ"ל לשימוש שציינתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים