עבור לתוכן

XP מתרסק מתוך משחק ככה סתם ואז מסרב להכנס לכל משחק.

Featured Replies

פורסם

בCOD4 זה גם מודיע על זה שיש בעייה עם DX.

פורסם
  • מחבר

directx אחרון מותקן?

עדכנתי, לא פועל. המשחק התרסק ומסרב להכנס. מעדיף להימנע מריסט. אני אנסה להוריד דרייבר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני ניסיתי במשך שעה לתקן את הדרייברים, הבעייה היא שהקטליסט (הדרייבר האדיוטי של ATI) מגיע ב6 חלקים, אני לא יודע איזה מהם להסיר ואיזה לא, כשאני מנסה להתקין בלי להסיר ההתקנה פשוט נתקעת מה שמחייב ריסט, בסוף התייאשתי עזבתי את זה, מותקן או לא מותקן, שיחקתי בAC איזה 20 דקות, בטעות לחצתי על שיפט ולחצן ימני, וזה יצא לדסקטופ (זה הלחצן שלי של הבבילון), לחצתי כדי להיכנס חזרה למשחק (עח שורת המשימות), המסך נהייה שחור כאילו תכף חוזר למשחק- בלי שום אזהרה, ריסט. אני מתייאש. אני כבר מתכנן איך אני הולך לגרום לחנות להחליף לי את הכרטיס מסך. הדרייבר הזה פשוט מטריף אותי. גם כל הזמן שהיה את הכרטיס, כשמשחק נטען, נגיד בCOD יש טעינה עם סרטון הדרכה, אז היא תקיעות כאלה שבהן נעלם הסאונד לשנייה, בכללי יש כל כמה זמן איזה תקיע קטנה ומעצבנת.

פורסם

מה הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך בזמן עומס?

פורסם
  • מחבר

לא חושב שקשור. המאווררים פועלים, הטמפ' בדרך כלל על 40, ביום חם 45, בשיא המאמץ 65. זה לא תקלה של חום. זה בעייה עם הווינדוז והדרייברים וייתכן בכרטיס עצמו.[br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 17:56:05

הנה קופי פייסט ממציג האירועים של הווינדוז:

‏‏תקלה ביישום assassinscreed_dx9.exe, גירסה 1.0.0.1, תקלה במודול assassinscreed_dx9.exe, גירסה 1.0.0.1, כתובת התקלה 0x006a5e98‏.‏‏

לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

בנוסף לזה הרזולוציה של התצוגה השתנתה בעקבות ההתרסקות.

אני אשלח את ההודעה ואז אערוך ואספר מה קורה כשאני מנסה להכנס לCOD4.[br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 20:19:51

אוקיי נכנסנתי ואחרי איזה דקה שהמסך הבהב בצורה מוזרה (נכבה, נדלק לחלקיקי שנייה וגם הנורית חיווי, נכבה, נדלק, ככה דקה, כל פעם חלק אחר של המסך מואר), שרק אחרי סדרת לחיצות על כפתור מצב השינה המחשב חזר למצב רגיל. ואז COD הודיע על שגיאה בDX:

http://screencast.com/t/3jQIHJtM

והנה מה שתועד במציג האירועים:

A request to suspend power was denied by iw3sp.exe.‏‏

לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

דרייברים וDX מעודכנים. נתקלתי בבעייה גם עם ביושוק, חוץ מאלו הרבה משחקים רצו חלק מעולה ובלי בעיותף כולל קרייסיס וגם סופרים קומנדר.

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ. העזרה כאן די חשובה, זה בכל זאת מחשב חדיש, הכרטיס מסך בן פחות משבועיים. הכל הכי מעודכן ואין שום תוכנה בעייתית.

פורסם

נסה להסיר את הדרייבר באמצעות DRIVER HEAVEN

DRIVER CLEANER

ואז לפי הכרטיס תוריד את הדרייבר המתאים.

איזה כרטיס זה אגב?

פורסם
  • מחבר

כתוב במפרט, אני אנסה, אבל כבר הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש לפחות 4 פעמים, פעם אחת הסרתי את ההתקנה ממנהל ההתקניפ אפילו והתקנתי ידנית באמצעות הוספת חומרה חדשה.

פורסם
  • מחבר

יש תוכנה חינמית לדרייברים? חיפשתי ויש את התכונות האלה רק בתשלום.

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שהורדתי והסרתי והתקנתי מחדש דרייבר מגרסא קודמת, הכל פועל מעולה. נכנסתי ויצאתי מAC רק כדי לבדוק איך המחשב מגיב. קיצר מאוד עזרתם. חסכתם לי פירוק של הכרטיס והבאתו לחנות. דבר אחרון- בהסרת דרייבר האחרונה הסרתי איזה דרייבר של הקול של ATI, ומאז האאודיו בAC נשמע מוזר- לפעמים ערוץ אאודיו גם לא נשמע בכלל- זה די מציק. מישהו מכיר כאלו בעיות?

פורסם

גם אודיו בAC,תעשה התקנה מחדש של הדרייבר

פורסם
  • מחבר

איזה כיף, הבעיה חזרה עוד פעם. מחכה בקוצר רוח לתשובה של התמיכה של ATI. שישרפו אינשאלה.

פורסם

תגיד יש מצב שיש לך חיבור מולקס בכרטיס ששחכו לחבר

זה כבר קרה לי פעם

אגב חיבור המולקס הוא חיבור חשמל לכרטיס

תבדוק טוב

פורסם
  • מחבר

זה כרטיס ב300 שקל. אמנם לא LOW END, השגתי אותו במחיר מעולה, אבל הוא לא 9800GX2.

עריכה:

גם נראה לי שהבעייה היא רק בAC. וסיימתי את המשחק. אם היא תחזור אני אפנה לATI. תודה לכם על העזרה, על הזמן שהקדשתם ועל התוכנות המעולות שהמלצתם. עזרתם לי מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים