פורסם 2008 במרץ 2917 שנים תן לי לנחש, זה מראה איזה תוכנה זדונית...הפתרון ? להשתמש בשכל, לא להריץ דברים ממקורות לא ידועים. ואם חייבים, להריץ במכונה וירטואלית.(וגם לדברים כאלו יש מקורות אמינים להשגה)
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים טוב הוא חילק את זה ל3 חלקים כרגע אני ב1מה שהוא עשה זה בעצם להפעיל קיגן של PS CS2 ואז הראה את הקבצים שהוא יותר בעזרת process monitorואז הוא כמובן מראה רשימה ענקית של קבצים שהוא יצרביניהםקבצי DLL של AIM95קבצי THEME של WINDOWS BLINDSוכו' וכו'לדעתי- בדיוק כמו שאקסרסייז אמר יש מקורות אמינים לכל דבר וכל סוג של תוכנה יכולה לעשות את זה (גם החינמיות)
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים תריץ את ה process monitor (ותקווה שהתוכנה לא מספיק מתוחכמת כדי לעקוף את הרישום שלה), תריץ את התוכנה (בפעם הראשונה, כי אחרי זה אולי היא לא תיצור אותם), תשמור את כל הקבצים שהיא יוצרת ותמחוק אחד אחד (או תהיה מספיק חכם לכתוב תוכנה שעושה את זה לבד). או שפשוט תשתמש במשהו שעושה וירטואליזציה ותשתמש ב snapshot.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים כמו למשל Sandboxie או התוכנה שהוא הציע "Altiris Software Virtualization Admin"
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים יופי,עכשיו אני אוכל למחוק את העקבות שמשאירות לי סרטי הפורנו במחשב :lol: . וברצינות. זה באמת יעיל,ואני מתכוון ליישם זאת. MuTaTiOn.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים CreateFile לא בהכרח יוצרת קובץ - היא יכולה גם רק לפתוח קובץ קיים. הרבה מהקבצים שם היו כל מיני DLLים של Windows שכל תוכנה טוענת, או של התוכנה של Stardock שהוא משתמש בה בשביל לעצב את המראה של ה-Windows שלו. מפה ועד להוכיח שזה באמת זדוני יש מרחק.http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa363858(VS.85).aspx
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים McFly העלה נקודה מאוד מעניינת שגרמה לי להשקיע עוד דקה ורבע בגיגול מידע נוסף על הוידאו הזה...http://www.stumbleupon.com/url/www.metacafe.com/watch/710184/effects_of_keygens_bugmenot_install_to_virtual_layers/ההערות שם מהדהדות את דבריו של McFly. המשעשעת שביניהם שכמובן נאמרה בנימה צינית:A windows application calling dlls??? Run spybot, adaware and spyware terminator quick!! ...and most of the 600 calls seem related with the GUI alterations he made with Stardock... האמת שלא ידעתי את הקטע הזה עם CreateFile, אולם גם אני חשתי שהילדון הזה לא ממש מומחה אבטחה רציני כשהוא טען שיוצרי הקראקים רוצים את מספר כרטיס האשראי שלך. זה נגד לחלוטין את הניסיון העשיר שלי עם קראקים (לצורכי לימוד כמובן!) מתחילת שנות ה-90. זה שמלבישים על קראקים טרויאנים לא אומר שמי שיצר את הקראק אחראי לזה או עודד את זה, להיפך...וכמובן יש את הדיון המקורי על הקליפ וידאו הזה...http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=400225
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים כן, רק שהמצב היום יותר חמור ברשתות P2P שכל אחד שם פריצה משל עצמו או שאנשים סתם יכולים להוריד, לשנות את ה KEYGEN ולשים גירסה שלהם ולך תדע מה היא עושה.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים בקיצורתתחילו לקנות משחקים מקורייםלידע כללי...:KeyGenים בדרך כלל לתוכנות.למשחקים זה בדרך כלל רק סיריאל.MuTaTiOn.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.