עבור לתוכן

Command And Conquer 3 Kanes Wrath

Featured Replies

פורסם

שלום שלום...

ראיתי שההרחבה יצאה

אני יודע שצריך תמשחק המקורי בשביל להתקין תהרחבה.

מישהו יכול לתת יותר פרטים?

• תגובות 58
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עוד מידע כמו מה?

ואני מניח שיתפח עליו תרד ראשי.

פורסם
  • מחבר

מידע שימושי כגון "האם הוא שווה קניה"? "האם יש MULTI?"

"מה חדש?"

פורסם

פשוט הוא משחק המשך...

המשך של העלילה.

אתה צריך את המשחק הקודם בשביל להתקין אותו.

יש כמה רכבים חדשים כמו בכל הרחבה...

וזהו.

פורסם

אם אתה רוצה מידע אודות חבילת ההרחבה, הנה מה שידוע לי:

המשחק מוסיף 2 Factions חדשים לכל צבא:

יש 2 factions חדשים לצבא של הNOD [לא זוכר איך קוראים להם...לאחד מהם קוראים BLACK HAND]...כל פאקשן מרכז ביחידות חדשות אחרות ובטקטיקה אחרת...הבלאק הנד ככה לדוגמא מתמקדים ביותר כוח ברוטאלי ופחות מבוססים על הSTEALTH שמאפיין את הנוד...

יש 2 factions חדשים לצבא של הGDI

ו-2 factions חדשים לSCRIIN - הTRAVLER 59 וREAPER 17...

מעבר לתת-צבאות החדשים, יש גם EPIC UNITS חדשים - מעין יחידות עילית מטורפות שעולות הון-תועפות ולוקח 200 שנה לייצר אותך, אבל כשאתה מייצר יחידה כזו - אתה יכול להשמיד צבא שלם...

לGDI יש מעין SUPER MAMMOTH TANK חדש, שמכיל איזה 6 תותחי ION, ומכיל 4 מקומות לביצורי חיילים והחלק הכי מגניב - אתה יכול לעלות איתו על שדה טיבריום והוא יתחיל לקצור לך טיביריום ויזרים את זה מידית ככסף אליך [מבלי הצורך ללכת לריפיינרי]

לNOD יש רובוט חדש שקוראים לו Redeemer - משהו ענקי ומטורף שמעבר לנשקים המטורפים שלו יש לו מה שנקרה Rage generator...במידה וזה מופעל, זה גורם לכל היחידות אויב שסביבו להתבלבל ולתקוף את מה שנמצא מסביבן, מבלי להבדיל בין אויב לחבר.

לSCRIIN יש עכביש ענקי חדש שאין לי מושג מה הוא עושה, אבל הוא מסוגל לקחת יחידות הרוסות בשטח ולהמיר אותן לכסף באופן מיידי.

חוץ מזה, יש גם משימות סינגל [מן הסתם..] בעלילה של הסינגל אתה תלווה את הNOD לאורך מספר עשורים...במקום להמשיך את העלילה מהנקודה של המשחק הקודם, בצ'פטר אחד המשחק ייקח אותך עשרות שנים אחורה למלחמת הטיביריום השניה...בצ'פטר 2 אתה תשחק באירועים שקרו במקביל למשחק הקודם [ מעין השלמת חורים בעלילה] ו בצ'פטר 3 אתה תשחק 6 שנים אחרי מלחמת הטיביריום השלישית [כלומר - 6 שנים אחרי סוף המשחק הקודם]..ומובטח לנו משהו מטורף ב"עתיד" הזה.

חוץ מזה, המשחק יציע מוד משחק חדש לסינגל שנקרא Global conquest - מעין כיבוש עולמי...מפת העולם תהיה פרושה בפניך ומטרתך תהיה להשתלט על העולם תוך שאתה נלחם במקביל בסקרין ובג'ידיאיי...המצב משחק הזה הוא לא לינארי ואתה תחליט איזה אדמות לכבוש ומתי...כמובן שבמקביל שני הצבאות האחרים גם הם יתקפו ויילחמו...בקיצור - מעין מצב משחק אסטרטגייה שמעבר ללוחמה ע"פ השטח, תצטרך לנקוט בטקטיקת כיבוש חכמה.

כמובן שיש גם מולטיפלייר עם כל היחידות החדשות והתת-צבאות החדשים...

פורסם

מישהו כבר ניסה ? :|

פורסם

תהליך ה"קנייה" עדיין לא הושלם

פורסם
  • מחבר

מה זה! זה פאקין 7 GB !!!!!

ועוד המשחק המקורי (עוד 7GB)

14 GB משחק?@!$?!@$?#!@$!@?

פורסם

זה הסרטים, אם תסתכל בקבצים של המשחק המקורי תראה שם בסביבות 3.5 גיגה של סרטים - אני מעריך שככה זה גם בהרחבה, מן הסתם בסוג הזה של המשחק לוותר על הסרטים זה בלתי אפשרי :-\

פורסם

באמת מה זה 7 ג'יגה :\ המשחק יהיה 14 ג'יגה אחרי התקנת החבילה.

ואם אני מסיים ומשחק אח"כ רק במולטי? אפשרי להפטר מהסרטים?

פורסם

זה בגלל שהסרטים באים בשפות שונות. יש גרסה מיוחדת רק באנגלית ששוקלת רק 4.

נראה לי שאני באמת אקנה את המשחק בשביל המולטיפלייר. הבנתי שזה אמור לעלות איזה 130 שקל.

פורסם

זה עולה בסה"כ 30$

עם הדולר של היום זה יוצא 100 ש"ח כשהבונוס הרציני הוא השתתפות בביטא של RED-ALERT 3

עסקה מצוינת!

פורסם

מישהו כבר רכש את זה Online ?

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע האם שרוכשים ONLINE מקבלים CD KEY?

פורסם

לא מקבלים, היוזר שלך פתוח בשרת שלהם למשחק רשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים