עבור לתוכן

Philips 200P7ES - תרומתי הצנועה לפורום + שאלה בנוגע לרמות בהירות

Featured Replies

פורסם

למסך שברשתי יש פאנל S-IPS ולא P-MVA. איך אני יודע ? להלן התרומה לפורום:

1. מדליקים את המסך כאשר הכפתרים AUTO ו OK לחוצים. אני השארתי אותם לחוצים עד שההודעה שמציגה את סוג החיבור נעלמה.

2. מכאן והלאה, עד שמכבים את המסך, כאשר לוחצים על OK יופיע בסוף התפריט פריט נוסף שמציג את הגירסה של המסך.

3. כאשר בוחרים את הפריט הזה (הוא מסומן באדום, לא שחור על כחול כמו השאר) נכנסים לתפריט השרות.

4. אחד הנתונים המופיעים הא סוג הפאנל. ניתן להחליף בין LG ל AU. לא הייתי ממליץ ללחוץ על SAVE. מכל מקום, אצלי כתוב LG

LG לא מיצרים P-MVA ו AUO לא מייצרים S-IPS. הפאנל הוא בבירור לא TN ולכן הוא כנראה S-IPS.

ועכשיו השאלה:

הבהירות מוגדרת 100, הניגודיות 50 והצבע SRGB. אלה ההגדרות האופטימליות שאליהן הגעתי ובכל זאת רמות הבהירת 0,1,2,3, כולן נראות בדיוק אותו שחור ורמות 254, 255 נראות אותו לבן. ניתן להבחין בין שאר 250 רמות הבהירות. האם זה נורמלי ? האם ניתן לקבל תוצאות יותר טובות ע"י כיול ?

פורסם

אצלי כתוב

גירסה 2.01

PANEL AU20

שעות שימוש 369

פורסם

אלה ההגדרות האופטימליות שאני הגעתי אליהם עם מסך חדש בעל פאנל S-IPS.

אדום - 43

ירוק - 44

כחול - 46

בהירות - 81

ניגודיות - 50

בניגודיות מומלץ לא לגעת, הבהירות הנ"ל תביא את המסך לרמה של 160ניטים, למי שעובד עם LCD הרבה זמן זו רמה טובה שלא מובילה לעייפות

בעיניים, אם זה בהיר מידי ניתן להעלות את הבהירות. הצבעים הם נק' לבן של D65 המקבילה לנק' של sRGB אשר לא מכוילת נכון במסך.

הכיול הנ"ל בוצע על ידי בעזרת מכייל.

בנוסף מצורף פרופיל עם עקומות גאמא לינאריות שיצרתי, הוא טוב לשימוש כללי ועריכת תמונות במחשב אבל לא מומלץ להכנה לדפוס.

אתה מומזן לחפש באינטרנט כיצד מפעילים פרופילים כאלה, קח בחשבון שהוא לא עובד עם סרטים ומשחקים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מישהו יודע איך נכנסים להגדרות האלה ב-DELL 2407WFP-HC?

(לראות שעות שימוש וכדו')

פורסם
  • מחבר

אלה ההגדרות האופטימליות שאני הגעתי אליהם עם מסך חדש בעל פאנל S-IPS.

אדום - 43

ירוק - 44

כחול - 46

בהירות - 81

ניגודיות - 50

בניגודיות מומלץ לא לגעת, הבהירות הנ"ל תביא את המסך לרמה של 160ניטים, למי שעובד עם LCD הרבה זמן זו רמה טובה שלא מובילה לעייפות

בעיניים, אם זה בהיר מידי ניתן להעלות את הבהירות. הצבעים הם נק' לבן של D65 המקבילה לנק' של sRGB אשר לא מכוילת נכון במסך.

הכיול הנ"ל בוצע על ידי בעזרת מכייל.

בנוסף מצורף פרופיל עם עקומות גאמא לינאריות שיצרתי, הוא טוב לשימוש כללי ועריכת תמונות במחשב אבל לא מומלץ להכנה לדפוס.

אתה מומזן לחפש באינטרנט כיצד מפעילים פרופילים כאלה, קח בחשבון שהוא לא עובד עם סרטים ומשחקים.

קודם כל, תודה על העזרה. עכשיו לא רואים הבדל בין 0 ל 1 ובין 254 ל 255. אני מניח שזו מגבלה של המסך. ד"א את הבהירות השארתי על 100. לגבי הכנה לדפוס, אני מניח שבפטושופ אפשר פשוט להמיר ל CMYK לפני השמירה. האם השימוש בפרופיל הצבע הזה יגרום לאיבוד רמות בהירות מסויימות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים