פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים במקום להדליק תמערכת בבית, אתה מדליק תנגן במחשב ואתה בכלל נמצא בשירותים ועדיין מדפדף ברשימת השירים שלך.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים מישהו מספר בדיחה ואתה אומר LOL במקום לצחוק. אני מכיר מישהו כזה. אוי ואבוי
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים כש... אתה שם לכלב סיר לילה במקום לצאת איתו כי אתה באמצע משחק.כש... אתה רב עם אישתך כי ככה אתה מחוץ למיטה יכול לשחק עוד כמה שעות.כש... אתה מודיע בעבודה שאתה חולה רק בשביל שתוכל להתעסק עם המחשב החדש שקנית.כש... אתה קובע חד משמעית שלאכול מול המחשב נותן טעם יותר טוב לאוכל.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים כש... אתה עושה מבחן עם חומר פתוח ( כמו באסמבלי ), וכשאתה מחפש הגדרה של מילה מסוימת, במחברת אתה מחפש את הכפתורים Ctrl ו- F.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים כש... אתה עושה מבחן עם חומר פתוח ( כמו באסמבלי ), וכשאתה מחפש הגדרה של מילה מסוימת, במחברת אתה מחפש את הכפתורים Ctrl ו- F.Sometimes I just need that feature !
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים קורה לי כל הזמן שאני מחפש משהו במחברת (לרוב היסטוריה) אז אני בא ללחוץ ctrl F.עוד משהו, שאני בא לכתוב wares אז אני כותב warez אוטומטית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.