פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מהי הפקודה לפרמוט הדיסק הקשיח דרך דוס?אם יש לי שני כוננים אשר על אחד מותקן מערכת הפעלה וינדוס וברצוני לפרמט רת הכונן השני דרך הוינדוס , האם זה אפשרי?אם כן כיצד?
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר עשיתי זאת אבל כאשר רציתי לבצע לכונן איתחול הוא רשם לי שיש קבצים שמחיקת תזיק/תפגע במערכת,מה לעשות בנידון?
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר תפרמט דרך...לחצן ימני מחשב שלי > ניהול > ניהול דיסקים...ומשם איך אני ממשיך?אין שם כפתור פרמוט?אז תמחוק את כל הקבצים בכונן לפני הפרמוטזה לא עובד..
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר בניהול דיסקים לחן ימני על הכונן שברצונך לפרמט - ואיתחול...ומה אם לא ניתן ללחוץ על אפשרות הזאת?נ.ב:מישהו יודע מהיא הפקודה לפירמוט כונן קשיח דרך דוס ?
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר אתה כותב format ואז את שם הכונן שאתה רוצה לפרמטאני רושם FORMAT ואת האות / הסימן של הכונן בצמוד? לדוגמא: formatd או format d האם יש צורך לכתוב לאחר מכן נקודותיים , אם כן האם זה בצמוד או לא? לדוגמא: formatd: או format d:
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר שאלת הבהרה:רשום שם : format /diskNameכאשר ה-diskName הוא הסימון של הכונן הקשיח (כגון C , D ,X וכו') אז זוהי הפקודה של פרמוט הכונן הקשיח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.