עבור לתוכן

Hellgate:London - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

המשחק יצא! כן כן.........

זה לא מפתיע אף אחד מאיתנו שיוצאי Blizzard, אולי החברה הטובה ביותר בעולם, יודעים לעשות משחקים. חברת ArenaNet עשתה זאת עם תואם-דיאבלו ברשת - Guild Wars, ועכשיו חברת Flagship Studios הצעירה רוצה לעשות זאת עם Hellgate London, גרסה עתידנית, אפוקליפטית ותלת-ממדית של אותו משחק נהדר אשר עד היום הוא משחק ה-Hack&Slash הטוב ביותר אי פעם...

ב-Hellgate: London, בעתיד הקרוב, כוחות דמוניים פלשו לעיר העתיקה לונדון והחריבו אותה על היסוד. בני האדם ברחו ונסוגו מתחת לאדמה, ושם עמלו על טכנולוגיה חדשנית אשר משלבת בין קסם אשר נלמד על ידי ארגוני כהנים ונזירים עתיקים, וטכנולוגיה חדישה. אדם אחד מהמלאכים, לוחמי צדק אשר יוצאים לנקות את פני השטח מהזוהמה הדמונית. אתם עושים זאת במיטב המסורת של דיאבלו - ללא הפסקה, ללא פשרות, ועם כיף לא נורמלי. השליטה, כצפוי, נוחה להפליא ומאפשרת לכם לחצוב דרך מפלצות ללא בעיה. זהו משחק המגיע במנוע תלת-ממד מלא, המאפשר לכם לקפוץ בין גוף שלישי (סטייל דיאבלו) וגוף ראשון כמו כל שוטר. בשניהם, כמובן, האקשן לא מפסיק לרגע.

בדומה לדיאבלו, המשחקיות דומה - המטרה היא להרוג מפלצות, לאסוף אוצרות, למכור אותם על מנת לרכוש ציוד טוב יותר, להשלים קווסטים ולעלות בדרגות. תוכלו ללמוד המון קסמים ושיפורים אשר יאפשרו לכם להשתמש בכלי נשק חזקים יותר, או בהתקפות חדשות וחזקות במיוחד. גם כאן העלילה תנוע הלאה בקטעי מעבר יפיפיים ועם קווסטים על ידי ה-NPC הבודדים שתמצאו ושרדו את האפוקלפיסה. המשחק מאפשר לכם להחזיק זוג נשקים בו זמנית ממבחר עצום - חרבות, רובים, קסמים ושאר חפצים מוזרים לחלוטין, ואת כולם אפשר לשדרג במגוון דרכים - מה שיאפשר לכם, באמצעות שילוב שני כלי נשק, ההתקפות והשיפורים שלהם, למקד את סגנון הקרב שלכם בדיוק נמרץ, כפי שיכולתם בדיאבלו.

אבל אולי הדבר המרשים ביותר בטכנולוגיית המשחק הוא מנוע השלבים הרנדומלי - כמו דיאבלו (אבל מרשים יותר בהתחשב שמדובר בסביבות תלת-ממדיות מורכבות ומפורטות), כל השלבים, הקווסטים ומיקום המפלצות הם רנדומליים, משהו חדש בכל פעם. מאות סוגי מפלצות יחכו לכם, מפוזרות ברחבי הרחובות, המנהרות התת-קרקעיות והמקומות המפורסמים של לונדון (שלב עמוק בתוך בניין הפרלמנט הגוטי והמפחיד? בבקשה?). עם גרפיקה יפיפה, משחקיות נהדרת וצוות פיתוח מדהים, אין ספק שאנחנו הולכים ליהנות...

המשחק, שעיקרו כאמור משחק רשת יחולק לשני מסלולים. מסלול ראשון, משחק רשת חינמי, ומסלול שני, במידה והנך רוצה 'יותר' - תשלם.

• תגובות 77
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה מעתיק מאתר אחר, לפחות תן להם קרדיט.

פורסם

לפי הדמו זהו ללא ספק אחד מהמשחקים הגרועים ביותר אי פעם, אי שם ליד Big Rigs: Over the Road Racing.

פורסם

הדמו היה מאוד גרוע, אבל אי אפשר לשפוט משחק RPG ועוד MMRPG על סמך דמו.

פורסם

lazyboy

כמוך ועוד הרבה אנשים שפשוט לא מוכנים לקבל את העובדה הפשוטה שהמשחק גרוע משום שציפיתם לו יותר מדי ומפחדים להיתאכזב אז אומרים שאי אפשר לשפוט לפי זה ולפי זה...

פורסם

אני מדבר עובדתית, אבל אתה קובע עובדות. זה ההבדל.

פורסם

מתי קיבלת דמו ולא נהנת ממנו?

לא חשוב של איזה משחק...

הרעיון של הדמו זה להראות את המשחק ולגרום לשחקן להימשך למשחק ולקנות אותו

הדמו הזה עשה ההפך... אבל במקרה הזה לי אין דעה כי אני לא שיחקתי אפילו בדמו הפסקתי את ההורדה אחרי שראיתי את כמות התגובות המאוכזבות...

תאמת גם מסירטונים שראיתי על המשחק של הגיימפליי עוד בתחילת השנה ידעתי שזאת תיהיה אכזבה

אבל חכה ותיראה כשהמשחק יגיע לחנויות בארץ תוך כמה ימים

פורסם

הדמו היה מאוד גרוע, אבל אי אפשר לשפוט משחק RPG ועוד MMRPG על סמך דמו.

ARE YOU FUCKING KIDDING ME?! nothing can elevate this game from it's crappy game play and faulty logic and making people share the pain simultaneously via TCP/IP isn't going to make it any better.

like fuck man, guns that requires no ammo nor recharge, grenades and crouching tactical stanch that requires mana power, no self nor prop blast damage, no fire damage, no fall damage, crappy graphics, even crappier engine, sound effects that seem to have come from the midi age, dialog which at best can be described as a monologue followed by an accept and decline buttons and lets not forget the horror of enemies respawn...

פורסם

מאוד משעשע לקרוא את מה שאתה כותב, ממזר זין גדול...

פורסם

US PC Gamer- 89 out of 100

UK PC Gamer- 73 out of 100

:lol:

BigD, עזוב, איך לי כוח להיכנס לזה כרגע. אני יכול לתת לך תשובה ארוכה ומקיפה שתסביר לך למה אני עדיין על הגדר במקרה של המשחק הזה, ולמה למרות הכל אני עדיין חושב שיש לו פוטנציאל אבל פשוט אי לי כוח כרגע *נאנח בעייפות*

פורסם

אני לא חושב שאתה יכול להיסתכל על הציונים האלה ברצינות... בימיוחד בהבדל של 20 בין אחד לשני

המשחק יצר יותר מדי הייפ.... והוא ייפול כל כך חזק שזה יהיה כואב

פורסם

יש סינגל במשחק או שזה אינטרנט בתשלום בלבד?

פורסם

Diablo היה ונשאר לפי דעתי אחד ממשחקי ה MMORPG הטובים ביותר.

אבל לפי הדמו קשה לי להאמין, שהקבוצה שפיתחה את Diablo האגדי פיתחה את המשחק הזה.

אני מקווה שלפחות המלא לא יהיה מאכזב כמו הדמו.

פורסם

מתמונות המשחק דווקא נראה טוב מאוד. הוא באמת כזה גרוע? :(

פורסם

יש סינגל במשחק או שזה אינטרנט בתשלום בלבד?

עד כמה שאני זוכר, אין סינגל בכלל.

אפשר לשחק על השרתים של החברה בחינם, ואפשר לעשות מנוי בתשלום ולקבל עוד חפצים קווסטים וכדומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים