עבור לתוכן

מה עדיף לעבודד משרדית ללא OC , אם אפשר בפחות מ 4K

Featured Replies

פורסם

הקישורים מהמפרטים המומלצים

מחשב לעבודה משרדית ב 2000 ש"ח

מחשב לעבודה משרדית ב 2500 ש"ח

מחשב לעבודה משרדית ב 3000 ש"ח

הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי מעט יותר לעומק מה ההבדלים בינהם, איזה ביצועים יש להם, איזה יתרונות או חסרונות יש לכל אחד מהם?

פורסם

אם אתה צריך מחשב ל "עודה משרדית" וללא צורך בהרצת משחקים, לא תרגיש בהבדל גדול בין המחשבים

כולם עם 2 ג'יגה זכרון, 160 ג'יגה בהארדיסק, וההבדל הוא במעבדים וכתוצאה מכך גם בלוחות האם.

שלושתם מעבדים חזקים, ולעבודה משרדית הם יהיו מעולים. השאלה היא כמה כסף יש לך להשקיע....

אני הייתי לוקח את זה : http://hwzone.co.il/specslist/view/1/

ללא הקירור הנפרד למעבד, את הלוח האם הייתי מחליף לאחד זול יותר ב500 ש"ח בערך,

ובהפרש קונה כרטיס מסך חמוד, שכמובן יתמוך בוויסטה ואף יותר.

פורסם
  • מחבר

הסיבה ששאלתי מה ההבדל בין 3 המפרטים היא שהתקציב שלי גמיש. ההעדפה היא לקנות בכמה שפחות, אבל אם אם יש צורך אין בעיה להשקיע יותר.

עד עכשיו חשבתי שבאמת אני צריך להשקיע המון במארז, בספק, בקרור למעבד ובאמצאי קירור נוספים. אבל חבר שהגיע אלי ניתק לי את המאוורר של המעבד והמחשב השתתק!

החלפתי מאוורר ב 30 ש"ח ואת הספק הישן שהמאוורר שלו גסס בספק הזה. פתאום לא שומעים כמעט בכלל את המחשב.

במפרט שאתה מציע לי, יש שני מפרטים ב 2500 ש"ח שעל אחד כתוב שהמארז והספק יותר איכותיים. במה הם יותר איכותיים? מאוורר ב 30 ש"ח (שבטח רק בחנות הרויחו עליו 15 ש"ח) עשה את העבודה. האם הסיבה היא שכרגע המחשב לא מתאמץ?

פורסם

הסיבה ששאלתי מה ההבדל בין 3 המפרטים היא שהתקציב שלי גמיש. ההעדפה היא לקנות בכמה שפחות, אבל אם אם יש צורך אין בעיה להשקיע יותר.

עד עכשיו חשבתי שבאמת אני צריך להשקיע המון במארז, בספק, בקרור למעבד ובאמצאי קירור נוספים. אבל חבר שהגיע אלי ניתק לי את המאוורר של המעבד והמחשב השתתק!

החלפתי מאוורר ב 30 ש"ח ואת הספק הישן שהמאוורר שלו גסס בספק הזה. פתאום לא שומעים כמעט בכלל את המחשב.

במפרט שאתה מציע לי, יש שני מפרטים ב 2500 ש"ח שעל אחד כתוב שהמארז והספק יותר איכותיים. במה הם יותר איכותיים? מאוורר ב 30 ש"ח (שבטח רק בחנות הרויחו עליו 15 ש"ח) עשה את העבודה. האם הסיבה היא שכרגע המחשב לא מתאמץ?

אני התכוונתי למפרט הראשון בעמוד.

מחשב כזה לא פולט הרבה חום ולא צורך הרבה חשמל,

לכן כדאי קודם כל להשקיע ברכיבי הליבה, שלהם יש השפעה ישירה על הביצועים

ולא במארז, שבתקציב כזה חבל להשקיע בו על חשבון דברים חשובים יותר.

פורסם

המחירים שם לא מעודכנים, זיכרון 667 2G עולה היום בנועה 300 שקל, ולא 460 כמו שרשום שם... וזה בטח בעוד דברים..

מה אתה רוצה מהמחשב.......? כרטיס מסך OB מספיק לך....? 2G זה כבר סטנדרטי....

אתה מסוגל לבנות אותו לבד?

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך כרגע לא צריך, כי אני לא משחק, אבל אולי כדי להשאיר את האופציה פתוחה לעתיד.

בהנחה שיש לי xp האם צריך כרגע כל כך הרבה זיכרון?

הדרישות מהמחשב הן אופיס, הורדות, סרטים ומוזיקה שהן דרישות שגם מחשב ענתיקה יענה עליהן

חשוב שיהיה שקט, אבל גם זה ראיתי שמאווררים פשוטים מספקים בלי בעיה.

המסך שחשבתי עליו הוא דל 2007 אבל הוא מחוץ לתקציב הנתון.

הדבר היחידי שאולי יעיק על המחשב, זה שיש לי המון קלטות וידאו ישנות, ובעתיד אולי אני ארצה לערוך אותן.

לגבי ההרכבה אני לא מסוגל בעצמי אבל יש לי חבר שאולי נעזר בשרותיו

פורסם

רק כי אני נחמד -

שלושת המפרטים הם מומלצים לתקציב ולשימושים הנקובים. אם שלושתם לאותו שימוש ויש הבדל במחיר, במחירים כל כך נמוכים כל שקל שתוסיף תורם המון למחשב. אבל תקציב זה לא שאלה של "תלוי" זה שאלה של "כמה יש". כשתחליט כמה אתה מוכן להשקיע, תוכל לבחור מפרט.

דבר אחד בטוח, שלושתם יעשו את העבודה, אחרת הם לא היו מומלצים. לכן סביר להניח שגם אם תקנה את הכי זול, לשימושים משרדיים אתה תהיה מרוצה מאוד.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה נפתח דיון חדש...

אם מסתכלים על המפרט ב 2500 יש שם שני מפרטים, מה היתרונות וחסרונות של כל אחד?

פורסם

באופן עקרוני הייתי לוקח את המפרט השני.

המעבד של אינטל לא נותן כל כך תועלת בעבודה משרדית, הוא לא הרבה יותר חזק ללא אוברקלוק, ואם מתוכנן OC יש מעבדים טובים וזולים יותר לשם כך.

מה גם שניתן לקנות לוח מבוסס G33 שכולל HDMI במקום הלוח שבמפרט הראשון.

בכל אופן, שניהם ישרתו אותך נאמנה.

פורסם
  • מחבר

מה גם שניתן לקנות לוח מבוסס G33 שכולל HDMI במקום הלוח שבמפרט הראשון.

המשפט הזה קצת סינית בישבילי

פורסם

תרגום לעברית:

מתוך המפרטים המומלצים למשרדית ב2500 שקלים:

המפרט השני מצויין.

המפרט הראשון טוב יותר אם אתה מתעקש על אינטל, או לחילופין אם אתה בונה על המהרה של המעבד, וגם אז, עדיף להחליף את הלוח ללוח מדגם ga-g33m-s2h.

פורסם
  • מחבר

לא מתכנן OC ואין לי שום סנטימנטים לאינטל ונראה לי שאלך על המפרט השני

תקן אותי אם אני טועה, אבל בשני המפרטים הלוח תומך HDMI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים