עבור לתוכן

מחפש בדחיפות רצינית נייד ללימודים - 5.5K

Featured Replies

פורסם

היי,

אני זקוק למחשב נייד שישמש אותי בשנת הלימודים הנוכחית ואח"כ יעבור לשימוש שאר המשפחה ללימודים/שימושים אחרים...

התקציב הוא 5.5K, הדרישות שלי הן:

משקל סביר - לא צריך את הקלילים ביותר, אבל לא משקל מוגזם.

מהירות סבירה-טובה - צריך להריץ XP (או אולי בעתיד ויסטה?) במהירות סבירה+ וללא בעיות מיוחדות.

אני הולך לעבוד על המחשב הנ"ל כמה שעות ביום בתוכנות כגון וורד וכו'.

בקשר לזמן הסוללה, אני יודע שהסיכוי הכי טוב שלי להשיג זמני סוללה טובים הם לקנות סוללה חזקה יותר מהמקורית שכן רוב הניידים מגיעים עם סוללות חלשות, סוללה ארכוש בהמשך.

הנושא ממש דחוף לי שכן שנת הלימודים כבר החלה ואני זקוק לנייד בהקדם האפשרי

תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.09.2007 בשעה 16:25:08

מה אתם אומרים על האופציה הזאת?

87819244yw9.jpg

ב4700 ש"ח.

יש לכם הצעות טובות יותר? דעות על ההצעה הזו? כל עזרה או עצה תתקבל בברכה.

הרכישה צריכה להתבצע בימים הקרובים, כמה שיותר מהר.

פורסם
  • מחבר

"המחיר בלעדי לסטודנטים" - מה אני צריך בשביל זה?

המחשב הזה באמת טוב יותר בהכל מזה שהצעתי?

המסך שלו קטן יותר אבל האמת שאני חושב שאוכל להסתדר עם זה...

אשמח לקבל עוד הצעות/תגובות/עצות בבקשה!

תודה רבה!

פורסם

מה דעתך על הנייד הזה ?

קשור

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה חברים!

טוב, אז את הHP פחות אהבתי, לא ממש מתחבר לניידים שלהם, אני אקנה HP רק אם מבחינת נתונים הוא יראה עדיפות מסויימת על השאר.

את הדל והLG שהוזכר בהתחלה כן אהבתי, מי מבין שניהם עדיף לדעתכם? במיוחד שהדל מגיע במחיר כימעט מצחיק לעומת השאר!!

דבר שמאוד מתאים לי עכשיו כי אני מצומצם בתקציב ואת ה5.5K שהצבתי כאן גירדתי ממש בקושי.

בכל אופן, אני מחפש את התמורה הטובה ביותר לכסף, אבל שיתן לי את הרמה שאני צריך ולא יהיה חלש מידיי ויעבוד לאט.

בקשר לLG, לא הבנתי מה אני צריך בכדי לממש את ה"מבצע" הזה, שכן רשום שזה לסטודנטים...?

תודה רבה רבה לכם!

פורסם

אני עשיתי סקר לפני כשבוע למחשב נייד לחבר שלי והגעתי למסקנה שMSI שזו חברה גדולה בחול ובארץ הם לא מוערכים ולא כל כך מוכרים.

MSI דגם 420 זמ מעולה. יש לו מודם, קורא כרטיסים מובנה, כרטיס WIFI, מסך 14.1" ובמשקל של 2.1KG. זה אומר שהוא קל יש בו הכל.

הוא מגיע עם ויסטה HOME EDITION ואני המלצתי לחבר שלי לשדרג ולהוסיף DVD והארדיסק גדול יותר ו3 שנים אחריות

עלה לו 4.4K באיבורי. ואני לא רוצה לשמוע איבורי גרועים. הם יבואני MSI והמחשב נייד יפעל מצויין. מי שמבקש משהו ספציפי יקבל אותו בדיוק ללא טעויות. לדעתי 3 שנים אחריות זה אומר הכל.

פורסם

עזוב אייבורי אני בטוח שהם סבבה אבל תן מפרט מדוייק למחשב או לינק כי לא ציינת פה כלום לא מעבד לא זיכרון לא כרטיס מסך כלום כמעט יכול להיות באמת שזה דגם משתלם מאוד ...

פורסם
  • מחבר

שמעו זה כל כך דחוף לי ללימודים, ואני כל כך לחוץ בכסף, שלמרות כמה שאני לא סובל את איבורי, אם ישתלם ובאמת יצא שהMSI טוב יותר מכל מה שהוצע פה ומשתלם יותר, אני אקנה באייבורי, אבל בבקשה תתייחסו לשאלות בהודעות הקודמות שלי והבחור שכתב על הMSI, אשמח לקבל את המפרט בהקדם.

תודה רבה לכולם על העזרה! זה נורא חשוב לי!

פורסם
  • מחבר

הנייד הזה נראה לי אחלה.. ואני גם אוהב את dell באופן כללי...

ומבחינת המחיר שלו הוא ממש מצויין בשבילי.

אשמח לשמוע עוד תגובות!

כמה שאלות:

1. תגידו, יש מצב להשיג את הנייד הזה באותו המחיר/מחיר דומה באיזור רחובות?

2. מישהו ראה שם משהו על תקופת האחריות של הנייד הזה?

3. יש מצב שזה מה שנקרא "רפרביש"? וביגלל זה המחיר?

4. אם אקח את הנייד הזה, קיים סיכוי גבוה שאשדרג לו את הכונן הקשיח ל7200 סל"ד, זה כדאי? יש משהו אחר שאני צריך לדעת לפני צעד כזה?

תודה רבה לכם!

פורסם

עזוב אייבורי אני בטוח שהם סבבה אבל תן מפרט מדוייק למחשב או לינק כי לא ציינת פה כלום לא מעבד לא זיכרון לא כרטיס מסך כלום כמעט יכול להיות באמת שזה דגם משתלם מאוד ...

אמרתי דגם 420 עם כל השיפורים שכתבתי.

פורסם

ה MSI לפי notebookreview באמת לא משהו אבל לא מורא ...

לשאלותיך אז ככה :

לא נראה לי המחשב הוא ריפרביש עם שלוש שנים אחריות אבל אתה יכול לברר את הנושא ע"י שאילת החנות עם האחריות היא אחריות מיבואן מוקר של DELL ישראל ( CMS OMNITECH C-DATA ועוד כמה )

בנוגע לדיסק קח בחשבון שדיסק 7200RPM נוטה להיתחמם במעט יותר ולאכול טיפה יותר סוללה .... אז אם מבחינת ביצועים אין לך צורך בדיסק כזה עדים שתישאר על 5400RPM ותיקח אולי פשוט דיק גדול יותר 160GB לדוגמא.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני סגור על הDELL. אני מקווה שבאמת הקניה תהיה מוצלחת ולא אתאכזב מהמחשב.

כניראה שאקנה בנוסף אליו גם את הסוללה הזו:

http://www.notebookclub.co.il/prod-9-cell-ins-6400.htm

שתיתן לי זמן עבודה מקסימאלי עם המחשב.

:)

תודה רבה לכולכם על כל העזרה! אם יש למישהו דעה נוספת/משהו להוסיף אשמח לשמוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים