עבור לתוכן

P35 DS3 או Abit IP35-E

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שתי הלוחות האלו:

P35 DS3

Abit IP35-E

המפרט הוא כזה:

Q6600 G0

Cruical Ballistix

אני מתכנן אוברקלוק בינוני (עד 3.5 ג'יגה ככה) ומחפש לוח שיעשה את העבודה, ביחד עם פ'יצרים וביצועים..

אשמח לקבל הצעות אחרות, אולי מחברת ASUS

חשוב מאוד : הלוח צריך לתמוך בקירור גדול למעבד, כיוון שיש לי TT Ultra-120

תודה

פורסם

מצטרף לשאלה.

גם אני מתחבט בנושא זה.

רוצה להוסיף עוד לוח שנראה מאוד מבטיח:

DFI INFINITY P35-T2R Socket LGA775(נמצא באותו טווח מחירים)

נקודות למחשבה:

ה DFI יותר עשיר ב FEATURES וגם באפשרויות הרלוונטיות ל OC בביוס לעומת מתחריו.

ה ABIT הכי עני מבחינת FEATURES.

יתרון ל P35-DS3 - עם 8 פאזות, לDFI- רק 4 , ל-ABIT לא בדקתי. - יכול להיות בעייתי עם Q6600.

מצד שני ה DFI משתמש כבל מתח 8 פינים ללוח אם...היש כאן תרומה ליציבות לעומת הלוחות האחרים?

אין מספיק מידע לגבי ה DFI - אך ניראה כאוברקלוקר מעולה.(כתבה ב MADSHRIPMS)

ובסופו של דבר ל DS3 פופלריות רבה - ניתן ללמוד יותר מהרשת מניסיונם של אנשים אחרים.

*הערה בקשר ל BALLSTIX - היה לי הרבה נסיון לא טוב במיוחד איתם בעבר...מתו לי 2 יחידות. ניראה לי OCZ REV 2 PLATINUM DDR 800 יהיו הנסיון הבא שלי.

פורסם

p35-ds3 נחשב ללוח מעולה. אם אתה לא צריך רייד או הרבה כניסות sata אתה יכול לחסוך 100 שקל וללכת על p35-ds3l ובכסף שחסכת לקנות קירור יותר טוב

(הוא בא עם קבלים סולידים כמו ה ds3,ואין שום הבדל מבחינת ביצועים,פוטנציאל OC)

פורסם

חיבור מתח של 8 פינים ללוח זה דבר חשוב בOC עם מרובעי הליבה

לABIT יש ולGIGABYTE אין אז הייתי מורידה אותו מהפרק

הDFI גם נראה מבטיח

פורסם
  • מחבר

מה זה החיבור הזה?

פורסם

חיבור החשמל מהספק ללוח בשביל המעבד.

פורסם

ל ABIT P35 יש קבלים רגילים (חצי חצי ),ל GIGABYTE כולם קבלים סוליד ,ל DFI -הייתי בודק יותר את האופציה של DFI האמת ,זו חברה

שידוע ביצירת לוחות אם ל אובר קלוקרים .

פורסם

בדקתי עם TMS לגבי האפשרות של DFI.

המחיר מאוד אטרקטיבי עד 700 ש"ח לכל היותר כנראה.

הבעיה: יגיעו רק לקראת סוף החודש ע"י היבואן.

*לפי האתר של DFI - ללוח זה רק קבלים סולידים גם כן.

פורסם

אדיר ואני החלטנו ללכת לבסוף על הASUS P5K-E WIFI-AP

אפשר להשיג אותו בכ-900 ש"ח, ויש לו אותו מבנה חומרה כמו ה-DELUXE המומלץ וחיבור 8 פאזות

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-p5k_2.html

However, I believe that the most interesting product in the family is Asus P5K-E/WiFi-AP.

Look, it has exactly the same PCB layout as the top mainboards in the family, which means that its performance will also be up to the mark. As for the features, they are mostly the same, but without some excessive things. The absence of the second network adapter that most users do not need anyway is no drawbacks, but will definitely lower the price. From this standpoint, different cooling systems and accessories bundle are an advantage as well. Namely, we don't lose anything important and still get a flagship product at a very justified price if this is not an ideal, then it is really close to it.

http://www.techspot.com/article/61-intel-p35-motherboard-roundup/page8.html

Next up in the high-end value segment we have the Abit IP35 Pro, ASUS P5K-E and Gigabyte P35-DS4. Choosing between these three boards is a real toss up as they are so evenly matched. However once again we have to go with the ASUS board as it is around $30 cheaper and offers everything found on the Abit IP35 Pro and Gigabyte P35-DS4. In fact we have found the ASUS P5K-E to be so good at the $155 price point, that it really makes the P5K Deluxe somewhat pointless at $220!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים