עבור לתוכן

World In Conflict Demo שוחרר!

Featured Replies

פורסם

עם כל ההיייפ סביב ביושוק די שכחנו שיש עולם שם בחוץ, בכל מקרה הדמו למשחק המצופה הזה שוחרר, אני אנסה לעדכן בלינקים כמה שאפשר.

http://demo.worldinconflict.com/us/

בינתיים כל השרתים עמוסים מאוד, אני מחכה בפיילפלאנט חצי שעה עד שיתחיל להוריד :-\

• תגובות 71
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

משחק אסטרטגיה בזמן אמת, האמת אין לי כל כך כוח להתחיל להרחיב, היו פה כמה וכמה דיונים על המשחק עם כל המידע שצריך, חיפוש קטן יניב לך את מה שאתה צריך.

פורסם

האם בעיות הביצועים שלו נפתרו ?

משתמשים ששיחקו בבטא אמרו שהמשחק זחל להם.

משחק מאד מבטיח רק חבל שהוא מתרכז במולטי ולא בסינגל.

פורסם

הוא דווקא סינגל נחמד מאוד(צריך להיות לפחות).

הבטא פשוט היה מולטיפלייר ובגלל לדעתי אתה חושב שהדגש על המולטי יותר.

אני אנסה להשיג את הדמו בזמן הקרוב :P

פורסם

לפי מה שהבנתי זה נועד להיות הבטלפילד של ז'אנר האסטרטגיה בתקופה שהמלחמה הקרה מתחממת.

צריך להשתלט על נקודות מפתח, אתה לא בונה כלום, כוחות מגיעים אליך בלי צורך לייצר אותם ויש לך כרטיסים כמו בבטלפילד.

זה לא מתאים לסינגל וגם לא ברור לי אם יהיה קמפיין עם עלילה (ושתהיה מעניינת ועם סירטוני קישור מוצלחים) בסינגל.

פורסם
  • מחבר

הבנת נכון.

זה משחק האסטרטגיה שהכי נהניתי ממנו אי פעם, קצב מדהים, יחידות מאוזנות, רמות שדרוגים שונות, אתה מרגיש באמת במלחמה ענקית כוללנית, משחק הרשת מעולה פשוט.

זה נכון שיהיה מעניין לראות איך כל זה בא לידי ביטוי בסינגל פלייר שהרבה פחות אינטנסיבי ומהיר אבל זה משחק ששווה אפילו רק בשביל המולטי.

בקשר לביצועים, הבטא הראשונה ממש היתה בעייתית ופשוט לא יכולתי לשחק בה, הבטא השניה כבר היתה הרבה יותר טובה, רוב הבעיות נפתרו והיא רצה על המחשב שלי לא רע בכלל, אני מאמין שהדמו הזה ירוץ עוד יותר טוב מהבטא, עוד רבע שעה נראה אם זה כך.

פורסם

דרישות סבירות אך עדיין לא יעבוד לי :'(

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Minimum System Requirements

* CPU: Single-core 2.0 GHz or faster (2.2 GHz for Windows Vista)

* CPU: Dual-core Any Intel or AMD

* RAM: 512 MB (1 GB for Windows Vista)

* Graphics: 128 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatible (NVIDIA GeForce 4 MX, ATI Radeon 8500, 9200 not supported)

* Sound: DirectX 9.0c compatible

* Hard Drive: 2.5 GB or more available hard drive space

* Disc Drive: DVD

* Input: Keyboard and Mouse

* Internet play: Cable/DSL or better

* DirectX 9.0c

Recommended System Requirements

* CPU: 2.5 GHz or faster

* RAM: 1024 MB (1.5 GB for Windows Vista)

* Graphics: 256 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatible

* Sound: DirectX 9.0c compatible

* Hard Drive: 2.5 GB or more available hard drive space

* Disc Drive: DVD

* Input: Keyboard and Mouse

* Internet play: Cable/DSL or better

* DirectX 9.0c

פורסם

פייי כמה דמואים בזמן האחרון, דווקא שיחקתי בבטא של WIC, הגיימפליי מאוד ייפה, אין פיסיקה משהו והגרפיקה דיי נחמדה ולא זוללת משאבים.

פורסם

יאיי :yelclap:

איזה כיף :jump:

המחשב שלי יותר טוב מהמומלצים! :yelclap:

פורסם

יעבוד החרא הקטן על 6200 עם באס לזיכרון שלו של 64ביט עם 265MB זיכרון? (כאשר כל שאר הדרישות קיימות)

פורסם

זה שמעליי אני לא רוצה לבאס אותך אבל אל תפתח ציפיות גם במערכת שלי צריך להוריד בהגדרות (שהיא מערכת בינונית+) ככה שאל תצפה לשחק יותר ממינימום וכמה דברים על מדיום כדי לקבל 20+ FPS

פורסם

אני לא מפתח ציפיות, המשחק האחרון ששיחקתי בו היה סאן אנדראס שהוא יצא, ולפני זה MAX PAYNE2 :)

סתם חשבתי אולי זה יעבוד ונבדוק אותו מתישהו

פורסם

הדמו כבר כאן ;D

הגראפיקה מעולה,הסאונד מעולה ומנוע המשחק מצויין(עובד חלק מאוד על מחשב חלש כמו שלי :P בהגדרות בינוניות).

מחכה בקוצר רוח למשחק המלא :xyxthumbs:

פורסם

אני ממש מצטער טעות שלי בגלל שהציפו אותי הודעות במסן בזמן הבנצ'מארק זה הוריד לי את הFPS הממוצע ל-20FPS שבדרך כלל אני משחק על 35FPS+ רוב הזמן מעל 40 שרק שמתחילות הארטילריות אני מסוגל לרדת ל-25+ בקיצור פועל מצוין והגרפיקה מרהיבה אני משחק על ה-Defaults של Very High יעני הגדרתי על זה ואני לא מעלה יותר בשום דבר 1280X1024 משחק תותח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים