עבור לתוכן

נשכחה ססמא במחשב עם מערכת הפעלה XP PRO, איך ניתן לשחזר אותה?

Featured Replies

פורסם

כאשר נכנסים למחשב, במסך פתיחה של XP PRO צריך את הססמא שבחר המשתמש כדי להכנס לשולחן עבודה למערכת בעצם למשתמש שלו.

הוא שכח את הססמא, החומר בפנים נורא חשוב , מה הוא עושה?

תודה

פורסם

יש לי מדריך אך לא בדקתי אותו אבל הנה תנסה

xpאם שוכחים את הסיסמא שלך הכניסה לוינדוס

בהפעלת המחשב יש ללחוץ F8 כמספר פעמים.

הגעתם למסך שבו אתם צריכים לבחור באיזה מצב להיכנס.

תבחרו בראשונה (בדרך כלל) .

safe mod

אתם תגיעו במצב בטוח , יש לכם עכשיו משתמש בשם Administrator , משתמש זה נבנה אוטומתית.

במקרה ואין לכם משתמש זה בהפעלת המחשב יש לעשות F8 מספר פעמים ואחר כך לבחור במצב MS-DOS

אתם תיכנסו לחלון שחור שם תרשמו את הפקודה :

NET USER Administrator 123456 /ADD

הפקודה הזאת מוסיפה משתמש שהסיסמה שלו 123456 והשם משתמש שלו Administrator

היכנסו למשתמש זה שכמובן אין לו סיסמא או משהו אחר.

היכנסו ממנו ל- התחל ==> לוח בקרה==>חשבונות משתמשים==>הסר סיסמא.

הוא לא יבקש את הסיסמא הנוכחית וימחק את הסיסמא

פורסם
  • מחבר

נכנסתי למצב בטוח, נכנסתי למשתמש שהיה שם שנקרא

Administrator

החלונות עלו עם מצב שחור ולמעלה רשום safe mod עם המידע על המערכת הפעלה.

כל מה שיש לי בשולחן עבודה זה סל מיחזור spy sweeper וואוטטלוק.

אין לי שום דבר שהיה קודם, מה אני עושה עכשיו? איך אני מגיע למשתמש שאני לא זוכר את הססמא שלו?

פורסם

תיכנס לכונן שווינדוס מותקן בו (לרוב C ) לך ל Documents and Settings שם תראה תיקיה עם השם משתמש שלו, בפנים זה הפרופיל שלו, כלומר השולחן עבודה my documents ,הגדרות של תוכנות מסויימות וכו'

אם הוא הצפין את הקבצים שלו ב EFS או שאתה סתם רוצה לפרוץ לו את הסיסמה לכיף חפש פה בפורום נראה לי שהסברתי פעם איך עושים את זה (או שזה היה בפורום אחר, לא זוכר כבר...). אתה אפילו יכול להריץ את Cain & Abel על ה SAM (ה database שבו ווינדוס שומרת סיסמאות) המקומי בזמן שהמערכת פועלת. פשוט במסך של ה login תלחץ Ctrl + alt + del ואז אתה יכול לעשות login כ admin להוריד ולהריץ Cain & Abel . כ default בשביל תאימות ל NT ווינדוס שומר עותק של הסיסמאות כ LM hash , אז לא יקח יותר משעה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

הפתרון:

נכנסתי דרך "מצב בטוח" למחשב.

נכנסתי לניהול משתמשים.

נכנסתי לאותו חשבון של אותו משתמש. סימנתי שנה סיסמא. שייניתי את הססמא - לא ביקשו ססמא ישנה שאותה שכחתי.

עשיתי החל. עשיתי ריסט החלונות עלו במצב רגיל, עלה החלון שאני צריך לשים סיסמא , שמתי את הססמא החדשה שהגדרתי וזה נכנס.

תודה רבה - תכף אני אפתח עוד אשכולות של בעיות =\

צצו מלא בעיות היום.

פורסם

מה שעשית זה לא תמיד רעיון טוב, אם הוא היה משתמש ב EFS ולא היה לך recovery agent (וכ default ב XP שלא בדומיין אין...) היית נדפק, בגלל זה לא הצעתי לך את הפתרון הזה.

פורסם
  • מחבר

חבר יקר

מה הכוונה לEPS?

מה הכוונה ל recovery agent

ואיך זה מתקשר לסיפור שהיה לי?

מצטער אם זה חקירה אני פשוט רוצה ללמוד דברים חדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים