עבור לתוכן

רמת קושי חמישית ב - FIFA 07

Featured Replies

פורסם

אני משחק במשחק הזה כבר חצי שנה ונהנה מאד אבל הבעיה הגדולה ביותר של המשחק היא שהוא קל בטירוף והמחשב לא מהווה יריב ראוי, אני משחק ב - WORLD CLASS עם 10 דקות מחצית כל משחק, ולא הפסדתי מעולם, כל משחק נגמר ב 8-2 לטובתי בדר"כ

והשיא שלי הוא 18-0.

ראיתי ב - CHALLENGES שאפשר לפתוח רמת קושי חמישית (ב - TOTAL FOOTBALLER'S CHALLENGE) אבל בשביל לעשות זאת צריך להשלים הרבה אתגרים ואין לי כוח לזה, אני אשמח מישהו יוכל להביא לי איזה קובץ שיפתח לי את רמת הקושי הזאת.

נ"ב: מי שרוצה לשחק נגדי דרך IP גם מוזמן.

פורסם

חבל... זה כל מטרת המשחק תכלס.

בFIFA06 פתחתי לבד את הרמה החמישית, אני לא אומר שזה הכי כיף אבל אני רק אומר שבסופו של דבר גם הרמה החמישית תהיה קלה וימאס לך לגמרי מהמשחק.

בוא נגיד שלפחות בFIFA06 הרמה החמישית יותר קשה מהרביעית אבל גם שם בלי הרבה בעיה ניצחתי משחקים בהפרש של גול או שתיים.

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

למישהו יש עידכון שחקנים עדכני לגבי העונה הבאה עם ההרכבים החדשים?

פורסם

למישהו יש עידכון שחקנים עדכני לגבי העונה הבאה עם ההרכבים החדשים?

http://footballcommunity.ea.com/forum/viewtopic.php?p=835682&sid=8ab56f6c29449f4988966522b48e1f97

תראה לפי מה שאומרים פה EA כנראה לא יציאו עידכון שחקנים (ז**** :bash:)

זה תגובה של אחד האנשים:

There wont be another official one again mate.

However, try fifakorea.net/english, sign up, then look under "rosters", you should find some awesome updates there (which between you and me, are better made than the EA ones )

פורסם

http://footballcommunity.ea.com/forum/viewtopic.php?p=835682&sid=8ab56f6c29449f4988966522b48e1f97

תראה לפי מה שאומרים פה EA כנראה לא יציאו עידכון שחקנים (ז**** :bash:)

זה תגובה של אחד האנשים:

There wont be another official one again mate.

However, try fifakorea.net/english, sign up, then look under "rosters", you should find some awesome updates there (which between you and me, are better made than the EA ones )

תודה רבה! אני בודק את העניין...:)

פורסם
  • מחבר

בעבר שעוד לא היה לי את המשחק ארגנו פה כל מיני טורנירים בפיפא, חבל שלא עושים את זה יותר...

אולי מישהו מוכן לעשות זאת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים