עבור לתוכן

פצצת קולה - אמת או דימיון?

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שפעם ניסיתי ולא הצלחתי אבל כל הזמן ראיתי ביוטיוב שאנשים כן הצליחו דווקא :kopfpatsch:

ראיתי כאלה שזרקו מנטוס ומהר סגרו,ניערו איזה דקה ואז פתחו עד ששומעים את התסס.. ואז זרקו או על הפקק או לרוחב והוא פשוט טס באוויר..

והיה גם כאלה שסתם ניערו קולה והיא עפה לאוויר בלי מנטוס..

יש לכם מושג?

פורסם

ראיתי את זה בטלוויזיה. אמיתי לגמרי.

פורסם

שלחו סרטון משהו שאני יוכל לראות.

פורסם

קולה עם מנטוס זה שילוב פצצה :smile1:

השנה היתה מפוצצת בקולה בבצפר... הינו מפוצצים בקבוקי קולה ומנטוס איזה פעם פעמים בשבוע!

פורסם

עדיף לפוצץ פצצה רוסית בבצפר עם אתם לא יודעים איך להכין תפצצה המרכיבים

1-בקבוק לא משנה עם פקק

2-לא זוכר איך קוראים לזה זה ניראה כמו גליל של קרתון דק יש את זה במסיבות יומולדת של ילדים כאלה מדליקים למעלה ואז יוצעים ניצוצות כאלה לא המקלות ברזל שמכוסות בחומר שחור כזה תילכו לחנות תסבירו למוכר זה נימצא תמיד לייד הקופה בסופרים אי אפשר לפספס את זה

3-סיגריה

אופן ההכנה לוקחים תחומר שנימצא בתוך הגליל הדק הזה שופכים אותו לאן שבא לכם לתוך שקית נגיד אחר כך שופחים את זה לבקבוק מדליקים סיגריה מעשנים אותה עד שהיא כימעט מגיע לפילטר שמים תסיגריה עם הצד המודלק לצד הפקק סוגרים בזהירות תפקק עד הסוף בואטים בבקבוק תיזהרו זה ידלק תוך כמה שניות ואז יהיה כזה בום שלא שמעתם בחיים שלכם משהו עצבני ויש לזה גם גל הדף בקיצור תנסו אני מקווה שילדים קטנים לא קראו את זה :kopfpatsch:

פורסם

עדיף לפוצץ פצצה רוסית בבצפר עם אתם לא יודעים איך להכין תפצצה המרכיבים

1-בקבוק לא משנה עם פקק

2-לא זוכר איך קוראים לזה זה ניראה כמו גליל של קרתון דק יש את זה במסיבות יומולדת של ילדים כאלה מדליקים למעלה ואז יוצעים ניצוצות כאלה לא המקלות ברזל שמכוסות בחומר שחור כזה תילכו לחנות תסבירו למוכר זה נימצא תמיד לייד הקופה בסופרים אי אפשר לפספס את זה

3-סיגריה

אופן ההכנה לוקחים תחומר שנימצא בתוך הגליל הדק הזה שופכים אותו לאן שבא לכם לתוך שקית נגיד אחר כך שופחים את זה לבקבוק מדליקים סיגריה מעשנים אותה עד שהיא כימעט מגיע לפילטר שמים תסיגריה עם הצד המודלק לצד הפקק סוגרים בזהירות תפקק עד הסוף בואטים בבקבוק תיזהרו זה ידלק תוך כמה שניות ואז יהיה כזה בום שלא שמעתם בחיים שלכם משהו עצבני ויש לזה גם גל הדף בקיצור תנסו אני מקווה שילדים קטנים לא קראו את זה :kopfpatsch:

מכיר את זה , קטלני . פעם אני וחברים שלי הינו עושים את זה מלא . אבל כולם פוחדים לבעוט בבקבוק . וזה לא גליל דק זה כמו זיקוק כזה אם מדליקים את זה רגיל אז זה יוצא אורות כאלה .

פורסם

ראיתי את זה בטלוויזיה. אמיתי לגמרי.

ממתי מה שמשדרים בטלוויזיה אמיתי? :screwy:

פורסם

עכשיו יבוא החכם שיספר שסינתטז בבית טריאצטון, שם בצינור ברזל יחד עם מסמרים, ושם את המטען הזה בכיתה שלו.

פורסם

אמיתי לחלוטין

אם אתם מחפשים את הפיזיקה של זה חפשו בויקיפדיה "שטח פנים" (בדומה למה שסבון עושה)

פורסם

אמיתי, תשאל את המורה שלי לפיזיקה :P

פורסם

כימיה בסיסית. עשינו את זה עם המורה לכימיה (3 יח"ל ראשונות זה פינאטס חח).

ועשינו את זה גם בל"ג בעומר.

פורסם

עשיתי את זה עם אחי הקטן לפני כמה זמן אבל לא הספקתי לסגור את הבקבוק הקולה עפה לגובה של 75 CM

פורסם

כמה חברים שלי עשו את זה ואני צילמתי...

החבר שהיה אמור להפיל את המנטוס החליק לו אחד והחבר השני לא הספיק לסגור את הפקק...

הכל השפריץ לו על הפנים.. מסכן

פורסם

הפצצה הרוסית הרבה יותר טובה ועם על פצצות תנסו להשיג ניטרו גליצירין זה כמו פצצה אמיתית בקבוק של קוקה קולה עם ניטרו גליצירין יכול לפוצץ תבית ספר שלכם לחתיכות קטנות לא ישאר כלום :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים