פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מקווה שזה הפרום המתאים (אחרי הכל, 30 אחוז מההצלחה בקניה זה גם מאיפה אתה קונה..)אז.. מישהוא גילה מה הקצ' של החנות הזו ? המחירים שלה זולים באופן חשוד. לוחאם באזור ה 500 זולים ב 50 ש"ח מהמתחרים, מעבדים גם באותו שיעור.מוכר של חנות אחרת טוען שהם לפעמים מוכרים יותר בזול מהמחיר לחנויות של היבואן הרשמי. בחיפוש בגוגל ובפורום כאן ראיתי שאין הרבה יותר מידי "ליכלוכים" על החנות הזו (יש קצת, אבל לא מתקרב למה שיש על KSP ואיבורי למשל)בכל אופן, מה דעתכם ?
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים איבורי בכלל לא צריך להזכיר אותם באותו משפט עם SKYPCאני שמעתי רק דברים טובים על סקיי
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים אני קניתי מהם את כול המפרט שלי (בפרופיל).שירות מעולה, טכנאי מקצועי ומחיר ללא תחרות.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחשב שלם ומבסוטגם שלחתי למעבדה שלהם כמה פעמים (לא בגלל רכיבים פגומים או משהו בסגנון) והם תמיד היו מקצועיים וטפלו בזה באותו יום שהגיע).
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים קניתי משם את הכרטיס מסך שלי, עלה לי 1700 שקל אחרי חלוקה ל 3 תשלומים ומשלוח עם שליח, המחיר הכי זול שראיתי ביום של הקניה (בדקתי במשהו כמו 15 חנויות).החנות עובדת בערך כמו KSP, הם מפרסמים את המחיר במזומן ואז על כל תשלום יש תוספת במחיר. ההבדל הוא שהשרות של SKY הרבה יותר טוב.לפני הקניה דיברתי עם כמה חנויות, SKY הייתה החנות היחידה שלא דחפה אותי לקנות מוצר מסויים אלה רק נתנה לי תשובות לשאלות שלי.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים גם אני ממליץ על החנות מתוך ניסיון אישי.הם אמינים ומקצועיים והמחירים אכן טובים.רק דבר אחד מפריע לי.יצא לי לדבר שם עם בחור בשם נעים שכלל לא היה נעים. אני התעניינתי על מחשב ואופן התשלומים.הוא היה כל כך אפאטי ומשועמם שהייתי בטוח שכל רגע הוא נרדם לי בטלפון.מה גם שהוריד לי את החשק לקנות כי הרגשתי שאני מפריע לו.אני מקווה שהוא יתעורר אם לא אני מבטיח ללכת אישית ולהכין לו קפה.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים גם אני קניתי משם את רוב המפרט שלי וחוץ מבעיה עם הזכרונות, שהוחלפו מיד בלי שום בעיות, אני מרוצה.הם זולים בעיקר במזומן בתשלומים וכ. אשראי יש תוספת אז צריך לבדוק מראש כמה התוספת.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים קניתי משם את המפרט שלי עובד ללא תקלות 3 חודשים כבר מרוצה עד הגג + אחלה מחיר עלה לי זול יותר מאשר יעלה לי היום משום מה
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים ^^^^SKY משנים את המחיר לפי הדולר (לפי מה שהבנתי את רוב החלקים הם מזמינים מהיבואן ברגע שהם מאשרים את ההזמנה). לכן ברגע שהדולר יורד גם המחיר יורד (וזה גם הסיבה לזה שהמחיר משתנה שם כל יום).
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים קניתי מהם את המפרט שלי הזמנתי ביום שני (בדיוק לפני שבוע) והיה מוכן ביום חמישימהיר מאודחנות מעולה, רקע עליה לא תשמע ממני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.