עבור לתוכן

אם תהיתם איזה מעבד עדיף למשחקים (2 ליבות או 4), להלן המלצת מפתח נחשב

Featured Replies

פורסם

באתר של Voodo Extreme ייש ידיעה בה שואלים את המפתח הראשי של Epic Games (מיוצרי המנוע החדש של Unreal) איזה מעבד עדיף למשחקים של היום והתקופה הקרובה? להלן התשובה:

VE - Assuming you were making a new rig to run today and tomorrow's games, which CPU would you recommend at the $266 price point? A Quad-core Q6000 2.4GHz or Dual-Core E6850 3.0GHz?

Tim - If you're buying a CPU primarily for gaming, the sweet spot of the market seems to be dual-core. There, you can get a higher clock rate than is available (at least economically) in quad-core. All UE3 games, for example, scale really well to two cores, and you get significantly more performance than single-core much of the time. Though UE3 and many other engines scale somewhat to 4 cores, the benefits aren't huge.

That will change in a couple of years, but that's another upgrade cycle.

If you plan to do heavy level-building and mod making, I'd recommend quad-core. The development tools scale well to quad-core, having lots of content authoring apps open in Windows benefits from quad-core, and if you're going to be running a dedicated server on your machine to test a mod while also playing on that machine, it helps for that.

סיכום קצר:

מי שרק מריץ משחקים מומלץ לו כפול ליבה שכן לדעתו זו כרגע הנקודה "המתוקה" לכמה שנים הקרובות.

מאידך מי שרוצה להשתמש בכלי ליצירת Mod's ושלבים או שיש לו הרבה תוכנות עריכה רצות במקביל, מומלץ לו מרובע ליבה.

So there u have it Folks

Have Fun

פורסם

תודה על המידע...

בדיוק כמו שחשבתי

פורסם

אבל ההפרש בקלוקים לא כזה גדול שמצדיק התפשרות על מעבד כפול ליבה.

פורסם

ההמלצה שלו לא נכתבה בעט מוזהב

מבחני ביצועים והערכות של העתיד הרבה יותר חשובות

אתה קונה מעבד ליומיים?

פורסם

אין מה לזלזל בדעה שלו בכלל. הרבה מאד משחקים מפותחים על UE3, כשרוב הפורטים מה360 בנויים על UE3. עד שזה ישתנה כבר יגיע הזמן לשדרג מחשב ואז כבר תשבור את הראש אם לקחת 4 או 8 ליבות

פורסם

אתה רוצה להגיד שאתה בכנות חושב שמי שיקנה היום מערכת ישדרג אותה בעוד שנה וחצי?

פורסם

עד שהדור הנוכחי של הקונסולות לא יתחיל להתחלף, לא יתחלפו גם המנועים המרכזיים. זה יקרה בעוד כ4 שנים לפחות. 4 שנים זה זמן סביר בין שידורגי מעבד (ואפילו ארוך לחלק מהאנשים)

פורסם

ולמה אתה חושב שפיתוח משהו למעבדי PPC דומה בכלל לפיתוח משהו ל-x86?

חוצמזה שעם הדרישה יבואו גם המשחקים שינצלו 4 ו-8 ליבות, כשאינטל עומדת מאחורי הצהרות שעד סוף 2008 מעבדים עם 8 ליבות יהיו מיינסטרים, החברות פיתוח משחקים יצטרכו להצדיק את קיומן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים