פורסם 2007 ביולי 1918 שנים הביקורות מהללות זאת המילה אחרונה של LG הצורב יצא בעולם לפני חודש בערך ועדיין לא מצאתי אותו בארץמישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג אותו? או מתי הוא יגיע אם בכלל לארץ?
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים את H62L לא ראיתי בארץ אבל את H62N, שזהה לו ללא LightScribe, ניתן להשיג ללא בעיה.קח בחשבון לפני שאתה מתלהב מה-Light Scribe שגם כך קשה להשיג מדיות. המקום היחיד שמצאתי הוא ב-lira.co.il ושם CDR עולה 5.55 ש"ח ו-DVD+R עולה 6.75 ש"ח. לא מעט בשביל התענוג הזה לעומת חצי מחיר ופחות ל-DVD+R רגיל
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים מחבר הביקורות ב- CD FREAKS מהללות. צורב מאוד מומלץ http://www.cdfreaks.com/reviews/LG-GSA-H62LI-Super-Multi-DVD-Writer-Mini-Reviewמתי הצורב מגיע לארץ?????
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים הרי אין שום הבדל בין הצורב הזה לבין 3 דורות קודמים של LG חוץ מהבדלים במהירויות, אז באמת מה ההתלהבות?
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אמממ, שוחד קטן של חברת LG . וברצינות מה כבר יש לשפר בדורות האלו של הכוננים מלבד אמינות ותמיכה בכל המדיות?
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים אין שום הבדל שעדכון קושחה לא יפתור. אתה לא צריך לקנות אותו.יש לך צורבים מסדרת 42 אם אני לא טועה עם חיבור SATA וLS בסביבות 200 ש"ח, עם עדכון קושחה קטן שמורידים מהאתר של LG אפשר לשדרג את הצורב מסדרת 42 לסדרה החדשה.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר מודה לכם על התגובותאך אני רוצה לדעת מתי הצורב יגיע לארץ?לא מצאתי אותו באף חנות
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מה כל כך מדהים בו ?אם נעזוב את ה - LIGHTSCRIBE הוא בכלל פחות טוב מה - LITEON LH-20A1S לדעתי.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אני לא יודע מה עם הLG אבל הLH-20A1S שלי מעולה, במיוחד לאחר עדכון הקושחה האחרון שיצא.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אני לא מבין מה כולם מתלהבים מ LITE-ON ... יש לי בבית LITE-ON SHOW-1653S והוא ממש זוועה. המון המון דיסקים שאני צורב בו לא עובדים או שנדפקים בצריבה (ואני צורב על דיסקים איכותיים כמו ורבטים)לעומתו יש לי NEC 4551A הכ"כ מושמץ, ודווקא הוא עובד אחלה כבר שנה...
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר שאלתי שאלה פשוטה ואף אחד מהתותחים בפורום לא ענה חיכיתי וציפיתי והגענו כבר ל-11 תגובות.... ובכן מתי הצורב מגיע לארץ? או אולי הוא הגיע??? אבקש להתייחס לשאלתי אם אפשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.