עבור לתוכן

ג' יפית, עובדת או לא?

Featured Replies

פורסם

כנראה שלא קיים אדם אחד בארץ (בוגר ומחובר) שלא שמע / ראה / צפה, בגברת יפית באחד מכלי התקשורת. חברות הפרסום אוהבות אותה, זאת עובדה!

הציבור לדעתי, קצת פחות, הרבה פחות.

תהיתי מה אתם חושבים והאם היא משפיע עליכם לטוב או לרע?

במידה ובאמת אתם לא אוהבים אותה, איך אתם מסבירים את ההצלחה המסחררת שלה?

• תגובות 47
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אילולא החיקוי של אסף אשתר בקומדי סטור היא בחיים לא הייתה מגיעה לאיפה שהיא היום.

** תרד הזוי למוצאי שבת :hat: **

פורסם

היא רוכבת על גלי העבר בה היא הייתה יחידה בעידן שהפרסומות רק התחלו לבצבץ בו - זה ההסבר.

ולא היא לא עובדת... לפחות לא עלי, ולדעתי - האפקטיביות שלה בירידה.

פורסם

הפרסומות שלה ברמה מאוד מאוד נמוכה, השקעה מינימלית, עריכה ואפקטים של סרטי חתונות, ורמת "משחק" שפשוט מעליב לצפות בה.

במידה ובאמת אתם לא אוהבים אותה, איך אתם מסבירים את ההצלחה המסחררת שלה?

"הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם"

אין מה לעשות, צריך להודות בעובדות, חלק נכבד מהציבור מורכב מאנשים פשוטי מחשבה שלא צריך הרבה מעבר לעממיות מעושה וקריצה של ג' הישנה והטובה כדי לשלוח אותם בהמוניהם לקנות שקיות קרח בתחנת הדלק הקרובה :nixweiss:

פורסם

וואי בדיוק גם אני חשבתי לפתוח סקר על מה חושבים עליה..

האמת שאני שונא אותה, שונא את המוזיקה הזאת שבכל פרסומת שלה מתנגנת ברקע ובמיוחד שונא את הצביעות שלה שכל דבר "אני ממליצה על זה...", "הכי משתלם..." וכ"ו.

בקיצור - לא יודע מי המפגר שרוצה שהיא תפרסם אותו...

פורסם

תתפלא אבל זה דווקא מאוד חכם לפרסם דרכה.

החסכון בעלויות הפרסום הוא בטח עצום, כמה כבר עולה לה לעשות פרסומת? אין משכורת לשחקנים, תפאורה בשקל וחצי, פרסומות קצרות, יש לה מוזיקה קבועה משלה אאל"ט ...

זה עולה רבע מכל פרסומת אחרת

פורסם

שונא אותה.

בגלל שהיא מופיעה 943853904543 פעמים בהפסקת פרסומות אחת.

ובגלל המשחק הדפוק שלה, ושל הגיסה המכוערת שלה.

ובגלל הצביעות שלה

והחיוך המפגר

וזה שהיא ממליצה לך על אבקת כביסה אחת ואחרי כמה פרסומות אתה רואה אותה ממליצה על אחרת...

ועל זה שהיא ממליצה על מאכלים מגעילים שבחיים אני לא אקנה, כמו שוקולד השחר :screwy:

פורסם

חח...מ. כוערת...וואו

c.0.3012.110.2.9.jpg

פורסם

שונא אותהההההההההההההההההההה

פשוט שונא אותההההההההההה

לא סובל אותההההההההההה

שתמותתתתתתתתתת

זקנה מטוממטמתתתתתתתתתתתת

היא השטןןןןןןןןןןןןןןןן

פשוט מכוערתתתתתתתתתת

מטומטמתתתתתתתתתתתת

לא יודעת לשחקקקקקקקקקקקק

טוב די.

בקיצור לא סובל אותה

שתמות.

פורסם

אני חושב שבגלל שהיא קונה הרבה זמן פרסום במרוכז זה עולה לה פחות ואז היא מרוויחה המון.

לעמות רוב האנשים פה אני חושב שהיא כן משפיעה במוצרים חדשים (שמנסים לחדור לשוק) בכך שהיא מציגה אותם. חברות שמנסות להחדיר מוצר לשוק לא תמיד יכולות להפיק פרסומת בעצמן ולכן ג' יפית (איכסס!!!) היא הפתרון בשבילן.

פורסם

וגם מיליון שנה עם אותה המוזיקה של הפרסומת, פם פם פם ...... :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

זה בהחלט הפרסומת הכי משעממת , הכי מטומטמת , והכי לא אמינה שיש !

פורסם

במיוחד כשהיא משתפת את הגיסה שלה שלא יודעת לשחק בגרוש

זה כאילו שיש לה תסריט והכי תעשה כל שלב כמו בובה רק כי ככה זה צריך להיות, גם אם זה אומר להסתכל ישר למצלמה ולקרוא מילה מילה עם הפסקות לא מוסברות ומשחק מוגזם...

קיצור שונא את הכלבה הזאת ואני ממליצה להרוג אותה, זה משתלם!

פורסם
  • מחבר

וולאה אתם קורעים אותי אחד אחד :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אבל ברצינות,

אם היא מבוקשת, היא יקרה! אז זה לא עושה את הפירסומת זולה?

פורסם

אני ואמא שלי תמיד צוחקים עליה, אפילו אמא שלי לא אוהבת אותה ::)

א. עבר זמנה.

ב. היא מתאמצת יותר מדי, יותר מדי למכור, ולא, אני לא אקנה את המוצר כי היא מתאמצת, בטח לא אם איזה אחת שלא מבינה בכלל מה היא מוכרת ממליצה לי,

ממש ערוץ הקניות :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים