פורסם 2007 ביולי 718 שנים כנראה שלא קיים אדם אחד בארץ (בוגר ומחובר) שלא שמע / ראה / צפה, בגברת יפית באחד מכלי התקשורת. חברות הפרסום אוהבות אותה, זאת עובדה!הציבור לדעתי, קצת פחות, הרבה פחות.תהיתי מה אתם חושבים והאם היא משפיע עליכם לטוב או לרע?במידה ובאמת אתם לא אוהבים אותה, איך אתם מסבירים את ההצלחה המסחררת שלה?
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אילולא החיקוי של אסף אשתר בקומדי סטור היא בחיים לא הייתה מגיעה לאיפה שהיא היום. ** תרד הזוי למוצאי שבת **
פורסם 2007 ביולי 718 שנים היא רוכבת על גלי העבר בה היא הייתה יחידה בעידן שהפרסומות רק התחלו לבצבץ בו - זה ההסבר.ולא היא לא עובדת... לפחות לא עלי, ולדעתי - האפקטיביות שלה בירידה.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים הפרסומות שלה ברמה מאוד מאוד נמוכה, השקעה מינימלית, עריכה ואפקטים של סרטי חתונות, ורמת "משחק" שפשוט מעליב לצפות בה. במידה ובאמת אתם לא אוהבים אותה, איך אתם מסבירים את ההצלחה המסחררת שלה? "הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם" אין מה לעשות, צריך להודות בעובדות, חלק נכבד מהציבור מורכב מאנשים פשוטי מחשבה שלא צריך הרבה מעבר לעממיות מעושה וקריצה של ג' הישנה והטובה כדי לשלוח אותם בהמוניהם לקנות שקיות קרח בתחנת הדלק הקרובה
פורסם 2007 ביולי 718 שנים וואי בדיוק גם אני חשבתי לפתוח סקר על מה חושבים עליה..האמת שאני שונא אותה, שונא את המוזיקה הזאת שבכל פרסומת שלה מתנגנת ברקע ובמיוחד שונא את הצביעות שלה שכל דבר "אני ממליצה על זה...", "הכי משתלם..." וכ"ו.בקיצור - לא יודע מי המפגר שרוצה שהיא תפרסם אותו...
פורסם 2007 ביולי 718 שנים תתפלא אבל זה דווקא מאוד חכם לפרסם דרכה.החסכון בעלויות הפרסום הוא בטח עצום, כמה כבר עולה לה לעשות פרסומת? אין משכורת לשחקנים, תפאורה בשקל וחצי, פרסומות קצרות, יש לה מוזיקה קבועה משלה אאל"ט ...זה עולה רבע מכל פרסומת אחרת
פורסם 2007 ביולי 718 שנים שונא אותה. בגלל שהיא מופיעה 943853904543 פעמים בהפסקת פרסומות אחת. ובגלל המשחק הדפוק שלה, ושל הגיסה המכוערת שלה. ובגלל הצביעות שלה והחיוך המפגר וזה שהיא ממליצה לך על אבקת כביסה אחת ואחרי כמה פרסומות אתה רואה אותה ממליצה על אחרת... ועל זה שהיא ממליצה על מאכלים מגעילים שבחיים אני לא אקנה, כמו שוקולד השחר
פורסם 2007 ביולי 718 שנים שונא אותההההההההההההההההההההפשוט שונא אותהההההההההההלא סובל אותהההההההההההשתמותתתתתתתתתתזקנה מטוממטמתתתתתתתתתתתתהיא השטןןןןןןןןןןןןןןןןפשוט מכוערתתתתתתתתתתמטומטמתתתתתתתתתתתתלא יודעת לשחקקקקקקקקקקקקטוב די.בקיצור לא סובל אותהשתמות.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים אני חושב שבגלל שהיא קונה הרבה זמן פרסום במרוכז זה עולה לה פחות ואז היא מרוויחה המון.לעמות רוב האנשים פה אני חושב שהיא כן משפיעה במוצרים חדשים (שמנסים לחדור לשוק) בכך שהיא מציגה אותם. חברות שמנסות להחדיר מוצר לשוק לא תמיד יכולות להפיק פרסומת בעצמן ולכן ג' יפית (איכסס!!!) היא הפתרון בשבילן.
פורסם 2007 ביולי 718 שנים במיוחד כשהיא משתפת את הגיסה שלה שלא יודעת לשחק בגרושזה כאילו שיש לה תסריט והכי תעשה כל שלב כמו בובה רק כי ככה זה צריך להיות, גם אם זה אומר להסתכל ישר למצלמה ולקרוא מילה מילה עם הפסקות לא מוסברות ומשחק מוגזם...קיצור שונא את הכלבה הזאת ואני ממליצה להרוג אותה, זה משתלם!
פורסם 2007 ביולי 718 שנים מחבר וולאה אתם קורעים אותי אחד אחד :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אבל ברצינות, אם היא מבוקשת, היא יקרה! אז זה לא עושה את הפירסומת זולה?
פורסם 2007 ביולי 818 שנים אני ואמא שלי תמיד צוחקים עליה, אפילו אמא שלי לא אוהבת אותה : א. עבר זמנה. ב. היא מתאמצת יותר מדי, יותר מדי למכור, ולא, אני לא אקנה את המוצר כי היא מתאמצת, בטח לא אם איזה אחת שלא מבינה בכלל מה היא מוכרת ממליצה לי, ממש ערוץ הקניות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.