עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי ה VISTA

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה

יש לי שתי מהדורות מקוריות של VISTA כן כן מקוריות HOME PREMIUM ו BUISNESS אז אני אתקין את ה HOME עכשיו יש לי כמה שאלות:

1)תיהיה לי בעיה במציאת דרייברים

2)זה בהתקן הזה של מייקרוסופט אומר שצריך 40 GB קיבולת ויש לי 120 אבל מכיוון שפיצלתי את זה למחצות יצא לי 39.9 GB זה באמת ישנה משהו? צריך לעשות משהו כמו לאחד את הכוננים?

3)בכלל שווה לי עכשיו להתקין את ה VISTA ? אם אני גיימר ומשחק במשחקים כבדים? ולמיקרה שצתרכו המיפרט שלי:

פנטיום 4 3 GHZ

1 GB זכרון

כרטיס מסך X1950 GT 256 MB

4)אם יש לי צורך בדיסק חדש במקום 32 ביט לדוגמא 64 או שהדיסק נשרט אני יכול לקבל חדש כמובן בהצגת הרשיון או ו תמונות של הקופסא + הרשיון?

אז בבקשה תענו לי

פורסם

אני לא חושב שלגיימרים יש סיבה כלשהי להתקין VISTA..

הקטע בה היא שהיא אוכלת משאבים כמו מטורפת.. צורכת מלא זכרון ומלא מהחומרה עצמה של המחשב..

במקום זה את מה שVISTA אפשר להשתמש בXP בשביל המשחקים!

אבל זאת רק דעתי!

פורסם
  • מחבר

חח טוב אבל איזה סוס יש לי שתי מהדורות מקוריות של ויסטא עוד דעות?

פורסם

כבר יש חלק גדול מהדרייברים לויסטה ולאט ולאט היא הופכת לפחות בעייתית.

אני אישית התקנתי ויסטה על המחשב בבית רק בשביל ללמוד עליה כי מה לעשות במקצוע שלי חייבים להשאר מעודכנים...

בכל מקרה: אין שום סיבה אמיתית להתקין ויסטה כרגע, אם אתה צריך את הפונקציונליות של ה MEDIA CENTER אז אולי בגלל זה שווה, בשביל כל דבר אחר הייתי אומר לחכות כמה חודשים שייפתרו המחלות ילדות.

פורסם

נו באמת,

אז מה אם WINDOWS XP מהיר יותר?

זה ביגלל שהוא פחות מורכב.

תאמין לי, עדיף לקחת WINDOWS NT מנצלת 2 אחוז מהמערכת הכי מהירה (בציניות)

פורסם
  • מחבר

בבקשה תענו לי על שאלה 4 ועוד תגובות וחוות דעת חח

פורסם

הוא לא רק מהיר יותר.

הוא יציב יותר, יותר אנשים יודעים איך לפתור תקלות איתו אז אם יש לך בעייה יותר קל להשיג עזרה, הוא תומך בכל חומרה אפשרית, כל התוכנות עובדות איתו ועוד כל מיני כאלה שאי אפשר להגיד על ויסטה.

יתרונות של ויסטה:

ממשק יפה, חיפוש אלה SOPTLIGHT/GOOGLE DESKTOP, ולא לשכוח את UAC שאמנם הוא טוב אבל בחמש דקות שלקח לי להוריד את TWEAKUAC הוא כבר גרם לי לרצות לרצוח את כל עובדי MS.

פורסם

בדיוק בגלל זה הוא לא צריך להתקין VISTA!! הוא רוצה משחקים ומה שלוקח פחות מהמערכת עדיף בשבילו!

ממשק יפה זה מה יש בוויסטה ועל זה משלמים ברציחת המערכת!

לא שווה לגימרים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים