עבור לתוכן

מחשב חדש - WIN XP 64 או 32 ביט

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש.

ורציתי לדעת מה עדיף להתקין.

XP 64 ביט או

XP 32 ביט?

פורסם

XP 32

with XP64 ull hardly be able to find driver and software compaitability is like hell

פורסם

XP 64

with XP64 ull be able to find driver and software compaitability is like heaven

וחוץ מזה תריץ חיפוש כבר דיברו על זה פה...

פורסם

אחד המליץ לך על XP רגיל ואחד על XP X64 אז אני אמור להיות משהו באמצע ולנסות לשדך את שניהם במכה אחת, אל תדאג יהיה בסדר :silly:

התנסיתי עם שניהם ואני חייב לציין שאחרי הSERVICE PACK 2 לWINDOWS XP X64 יש שיפור ניכר בביצועים, תגובת המערכת יותר יציבה וכעת ניתן לומר שמבחינת יציבות הווינדוס X64 הרבה יותר טוב מ32 ביט אבל, המשחקים אינם תומכים בקידוד של 64 ביט, אינם מיוצרים ע"י 64 ביט אלא 32 ביט לכן אין כל יתרון בלהריץ משחקים על X64 תוספת ביצועים לא תהיה.

אם בכל זאת בא לך לנסות לך על זה רוב הדרייברים ניתן למצוא באתר החומרה של היצרן ומהשימוש שלי הצלחתי להתקין כל מה שיש לי. :xyxthumbs:

פורסם

רוב הדרביירים והתוכנות כבר מוכנות היום ל 64 ביט

פורסם
  • מחבר

אחד המליץ לך על XP רגיל ואחד על XP X64 אז אני אמור להיות משהו באמצע ולנסות לשדך את שניהם במכה אחת, אל תדאג יהיה בסדר :silly:

התנסיתי עם שניהם ואני חייב לציין שאחרי הSERVICE PACK 2 לWINDOWS XP X64 יש שיפור ניכר בביצועים, תגובת המערכת יותר יציבה וכעת ניתן לומר שמבחינת יציבות הווינדוס X64 הרבה יותר טוב מ32 ביט אבל, המשחקים אינם תומכים בקידוד של 64 ביט, אינם מיוצרים ע"י 64 ביט אלא 32 ביט לכן אין כל יתרון בלהריץ משחקים על X64 תוספת ביצועים לא תהיה.

אם בכל זאת בא לך לנסות לך על זה רוב הדרייברים ניתן למצוא באתר החומרה של היצרן ומהשימוש שלי הצלחתי להתקין כל מה שיש לי. :xyxthumbs:

אם ככה, בשביל מה בכלל להתקין 64, אם אין שיפור בביצועים?

פורסם

ישנם מספר מועט של תוכנות שכן מראות יתרון ואפילו גדול, אבל באשר למשחקים אין יתרון בכלל.

בכללי אם אתה רוצה להתנסות בעולם ה64 ביט לקבל מערכת יותר יציבה ויותר אמינה מה32ביט, אז לך על 64ביט.

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנות למשל?

גם ה 32 ביט יציב מאוד.

איך אפשר להיות יותר יציב ממנו?

פורסם

שמות של תוכנות לא זוכר אבל זה לרנדר תלת מימדי, בעיקר תוכנות עילאיות ליצירת 3D כגון MAYA ויש גם את AUTOCAD שתומך ב64 ביט אבל לא יודע אם יש לו יתרון.

32 ביט אכן יציב אבל מכיוון שב64 ביט כשהוא יצא רוב הבעיות של ה32 ביט תוקנו כבר אוטומטית בו וכיום אחרי הSP2 ולאחר פתרון בעיות תאימויות עם ה64 ביט, הוא הפך להיות יותר יציב ויותר אמין אל תתלבט יותר מדי קח 32 ביט וזהו.

פורסם
  • מחבר

אל תתלבט יותר מדי קח 32 ביט וזהו.

מקודם אמרת לקחת 64 ביט.

בכל אופן נראה לי שאני אתקין באמת 32 ביט.

פורסם

אמרתי לך לקחת את ה64 ביט אם בא לך להתנסות ב64 ביט, אבל מכיוון שאין יתרון ממשי תישאר עם XP 32.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים