עבור לתוכן

מיקרוסופט מכרה רק 244 עותקים חוקיים של ויסטה בסין

Featured Replies

פורסם

Microsoft spent millions of dollars advertising its next generation OS 'Windows Vista' in China, in fact the IT juggernaut threw up the biggest Vista Ad on the 421 meter high Jin Mao tower in Shanghai China. However after 2 weeks (Jan 19 to Feb 2) from launch Microsoft managed to sell a mere 244 copies of Windows Vista. Software piracy is rampant in the middle kingdom and a pirated version of Vista sells for a mere $1 on the streets. The following numbers are quoted by Windows Vista chief distributor in Bejing.

http://www.newlaunches.com/archives/only_244_copies_of_genuine_windows_vista_sold_in_china.php

פורסם

:lol: :lol:

נשמע כמו בדיחה,אבל זה ידוע שסין מעמצת פיראטים

פורסם

וגם זה יותר מדי בשבילה הויסטה ;D

פורסם

שתי בעיות עם הנתונים:

1. הסינים האלה מוכרים לעיתים מוצרים מקוריים במחירים נמוכים בהרבה ממחירי השוק אך הרבה יותר גבוהים ממחירי המזוייפים. ההסבר הוא ש"הם נשארים במפעל לאחר שעות הסגירה ומייצרים עוד" (ציניות לשמה) - מכשירי חשמל, נעליים, ביגוד, תוכנות ומכל הבא ליד. אז ייתכן שהם מכרו הרבה יותר ממה שמצויין אבל לא דרך הספק הרשמי אלא דרך "גניבות" או איך שתקראו לזה (גם הספק הרשמי יכול למכור במחירים נמוכים ללא דיווח).

2. קשה לעקוב אחר מה שקורה שם (מדינה קומוניסטית) ולכן הרבה פעמים יש הסתמכות על "דיווחים" אשר חורגים ממה שבאמת קורה בשטח - ואוי לה ללשונו לזה שיקום ויזים דיווח אשר מקורו בממשל (קומוניזים אמרתי).

פורסם

:lol: :lol: :lol:

פורסם

מה אתם רוצים?

מדינה קומוניסטית שמבוססת על "שיתוף", אני מתפלא שלא רכשו רק עותק אחד.

פורסם

מדינה של מיליארד איש ומכרו רק 250 עותקים :lol: :lol: :lol:

פורסם

לדעתי ככה צריך להיראות הדגל של סין מעכשיו:

(אולי גם שלנו.. אבל בנושא אחר..)

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא נראה לי שזה רציני...

פורסם

סין היא בעיה מאוד גדולה בהקשר הזה. היא מרוויחה הרבה מאוד כסף מהעולם המערבי, עקב המחיר הזול של הייצור שם, אבל מצד שני, היא לא משלמת את הכסף שראוי לשלם, ואף מונעת כסף שאמור להגיע ממדינות אחרות (ייצוא של מוצרים מועתקים, שזה בעצם גנובים, ברמת העיקרון). המערב לא מספיק לוחץ על המדינה - שמעודדת את ההעתקות האלה - להפסיק.

במקרה של מיקרוסופט אני יודע שיש הרבה ש"מרוצים" (למרות שאני לא ממש חושב שזה בצדק). אבל זה לא רק מיקרוסופט. זה מגיע עד רמה של כלי רכב, ויותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים