עבור לתוכן

לקנות ב - KSP?

Featured Replies

פורסם

מישהו קנה מחשב בחנות זו?

איך השירות והאמינות?

האם קיימת בעיה כמו שקראתי בפורום עם חנות אחרת שמתחילה ב- IVO...?

פורסם

לפי מה שקראתי אומרים שהשרות לא טוב

אבל הם זולים אבל אני לא קניתי מהם כלום ככה שאני לא יודע

פורסם

לפי הביקורות הם זולים, ולא אמינים בגרוש (כלומר, זה יעלה לך ביוקר כשירף לך המחשב...).

אגב יש לי איזה חבר שפעם עבד איתם (הוא טכנאי של קיבוץ), ואחרי כמה זמן הוא פשוט הודיע לי "אל תקנה משם."

פורסם

לא יודע מה אני קניתי משם לוח אם + הארד דיסק+כרטיס מסך+כרטיס טלוויזיה ובנתיים הכל טוב...

הארד דיסק נשרף לי החליפו לי על המקום לדגם חדש יותר.

וגם קניתי ספק

פורסם

חנות עם מחירים ואספקה מעולה אבל שירות ותמיכה טכנית שלא נדע מצרות

פורסם

חנות עם מחירים ואספקה מעולה אבל שירות ותמיכה טכנית שלא נדע מצרות

מילים כדורבנות!

לא לקנות שם!.

פורסם

עצה?

אל תקנה משם מחשב מורכב! - הוא יתמלא לך באבק תוך 3 שבועות ולא יהיה לך אפשרות לנקות או לפתוח אותו משום סיבה,

ברגע שתפתח את המארז יקרע המדבקה שמוצמדת לדלתות ואז האחריות של המחשב פגה.

וזה סיוט!!!.

מקווה שעזרתי,

בתודה,

MuTaTiOn.

פורסם

אל תקנו מהם!

בואו נעשה חרם צרכנים

פורסם

עצה?

אל תקנה משם מחשב מורכב! - הוא יתמלא לך באבק תוך 3 שבועות ולא יהיה לך אפשרות לנקות או לפתוח אותו משום סיבה,

ברגע שתפתח את המארז יקרע המדבקה שמוצמדת לדלתות ואז האחריות של המחשב פגה.

וזה סיוט!!!.

מקווה שעזרתי,

בתודה,

MuTaTiOn.

האמת הקטע של המדבקה לא כזה רציני ..אני הוצאתי את המדבקהוכשבאתי לחנות לתיקון שאלו אותי למה הוצאתי את המדבקה אז אמרתי בשביל להכניס כרטיס רשת..והם פשוט לא אמרו לי מילה..בזה זה נגמר..והם תיקנו לי את המחשב במסגרת האחריות..

והאמת הם זולים ולי היה ניסיון טוב איתם אבל אחרים אומרים שאין ניסיון כל כך טוב אז כדאי להיזהר..

פורסם

אני תמיד ניזהר מחנויות שמוכרות מאוד בזול

פורסם

אל תקנו מהם!

בואו נעשה חרם צרכנים

agree
פורסם

קניתי מהם בחיפה אחרי יום הסרתי את המדבקה לא עשו כלום, שרפתי את הכרטיס מסך (ס1950XTX) החליפו לי לחדש(!) תוך יומיים וגם הרכבת מחשב בעיניי חנות מצויינת וגם השירות היה מצוין, החיסרון הוא שהם לא מנקים את המחשב, אבל המדבקה שם זה רק לקישוט יענו אם הם רואים שזה משהו שנעשה ביד אדם (לקרוע חוט לשבור כרטיס) אז לא תהיה לך אחריות ויש לך את המדבקה אבל השירות מצויין ומאוד זול שם!

פורסם
  • מחבר

קניתי מהם בחיפה אחרי יום הסרתי את המדבקה לא עשו כלום, שרפתי את הכרטיס מסך (ס1950XTX) החליפו לי לחדש(!) תוך יומיים וגם הרכבת מחשב בעיניי חנות מצויינת וגם השירות היה מצוין, החיסרון הוא שהם לא מנקים את המחשב, אבל המדבקה שם זה רק לקישוט יענו אם הם רואים שזה משהו שנעשה ביד אדם (לקרוע חוט לשבור כרטיס) אז לא תהיה לך אחריות ויש לך את המדבקה אבל השירות מצויין ומאוד זול שם!

למה אתה מתכוון שהם לא מנקים את המחשב?

גם אחד המשיבים קודם טען שהמחשב יתמלא באבק תוך 3 שבועות... איך זה קורה? הרי המחשב לא נמצא בסביבה מטונפת. אמנם יש אבק אך למה שכל כך מהר יתלכלך תוכו?

שאלה נוספת: קנית מחשב מותג או שהרכבת דרכם מחשב לצרכיך? אם הרכבת מחלקים איך היה הייעוץ והשירות? האם הרגשת (עכשיו בדיעבד) שניסו להלביש עליך מפרט שאין צורך בו, או שהיו עניניים ועזרו לך לקלוע למטרה ?

פורסם

הוא לא התכוון שהמחשב יתמלא באבק תוך 3 שבועות

הוא יותר התכוון לקטע הזה שיש את המדבקה מאחורה שכתוב בה שאם אתה פותח את המארז אז אין אחריות אבל זה בולשיט - תראה מה כתבתי למעלה..

ודבר שני אני ממליץ לך לבוא מוכן ולשאול פה בפורום מפרטי מחשב איזה מחשב לקנות בדיוק לפי התקציב שלך..יענו לך תתיעץ איתם וכו' וכו' ואז תלך לקנות..לא משנה לאיזה חנות אתה הולך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים