פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אחרי העונה ה-6 כבר לא מראים את זה ב-HOT (ואין לי דיגיטאל) ואני סובלת מקריז כבר... יהיה לזה המשך?! לא! אל תגלו לי!
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים ספויילר אחושרמוטה עונה 6(שזה בעצם 10 פרקים אחרונים של עונה 5) אמורה לעלות בקרוב בארה"ב - מרץ אפריל אני חושב. בכול מיקרה למי שקרא מעריב, תהי עונה שביעית w00t
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים ציטוט של: UnsignedInteger ב היום בשעה 19:18:41העונה האחרונה היא זו שהורגים את *....*?ספוילר לפנים למי שלא ראה תמחק מהראיזה מטומטם אתה באמא שלי!
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים איך הרסתם לי,אני זוכר ראיתי בהוט עד שהוא שורף את הכסף ושתיים מהם עוזבים למחוז אחר(איזה עונה זאת?)
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים תודה שפתחתה רעיון שלי חולה על המגן אני רואה עכשיו שוב את העונה החמישית עונה אדירה בכלל סידרה ענקית יש לה גם סאונדטראק אדיר ב-AXN עכשיו סיימו את העונה השלישית ולא מתכוונים לשדר את העונה הרביעית והמחישית העונה השישית תיצא ב-3 באפריל
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אני הייתי רואה בaxn לפני כשנה עד ששתיים מהם עזבו למחוז אחר,איזה עונות אני צריך להוריד כדי לראות את מה שלא ראיתי?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים טוב בואו לא נהפוך את זה לתחרות סדרות (לא לא, "אבודים", לא לא , הכי טוב זה "עקרות בית מגולחות בגב"... וכו') המגן זאת בהחלט סדרת המשטרה הכי טובה שיצא לי לראות בחיים ראיתי פרקים בתפזורות בתקופה שהייתה משודרת גם ב AXN וגם בערוץ 3 (ובעוד ערוץ אפילו) ואז החלטתי לקחת יוזמה ועשיתי מעשה, וראיתי את כל הסדרה מהתחלה עד הסוף בצורה מסודרת, כל יום פרק או 2 או 5 ברצף לפי דעתי הסוף של עונה 5 היה יכול להיות סוף סדרה סביר, אבל יש מקום לזיכוך אחרי הסיום הזה אז עונה שתסגור את הקצוות ותביא לזיכוך, ובכלל, עונה נוספת של הסדרה האדירה הזאת, מאוד תשמח אותי.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים אכן תהיה עונה 6 ואחרונה ..תביאו לי לראות מה קורה אחרי lem Thirteen new hour-long episodes are scheduled for late 2007 or early 2008. The series sixth season, 10 episodes long, begins in early 2007."http://www.tv.com/the-shield/show/8261/news.html?om_act=convert&om_clk=tabssh&tag=tabs;news
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.