פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים קודם כל תמונה: זה המפסק: כשאני נותן לו חשמל מהספק במצב הקיים הלד נדלק והכל בסדר (אני אמור למשוך משם חשמל למקום אחר והלד הוא בקרה שהוא במצב דלוק) כשאני מעביר את המפסק למצב השני שבו הוא אמרו לכבות את הלד ומה שאני ימשוך משם הוא מקצר והמחשב כבה... מה אני עושה לא נכון?
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים לדעתי המפסק פשוט לא תקין תשיג ספק כח AT , כזה שלא דורש לוח אם להפעלה . נוח מאד
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר כל המפסקים לא תקינים??..... איזה עצבים יאללה!! עד שאני מוצא זמן לעבוד אני נתקע... מה שלא מסתדר לי זה כהמפסק במצב דלוק ואני מחבר לספק הלד נדלק.. מה שאומר שעובר זרם והכל בסדר.... ודווקא כשאני מוריד את המפסק למצב השני, מצב כיבוי, שם הוא מקצר... נראה לי מוזר... דווקא במצב שלא עובר חשמל? מה אני מפספס.....????!?!
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים סביר מאוד שהבעיה היא לא במפסק אלא בחיבור לא נכון.קשה לראות בתמונה מכיוון שחלק גדול מוסתר ע"י השרוולים
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים ^ כנ"ל תסתקל בציור המצורף ככה כאשק המפסק פתוח לא מגיע חשמל ליציאה וגם לא ללד וכשהמפסק סגור הלד נדלק והמאוורר או מה שלא תחבר שם גם בהצלחה [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים ככהיש למפסק שלוש רגליםרגל אחד צריכה לקבל פלוס מהספק כוחרגל שניה צריכה לקבל פלוס של המאוורררגל שלישית צריכה לקבל מינוס מהמאוורר ומהספקתיראה עם חיברתה כל אחד למקום שלו אז לא צריכה להיות בעיהעם עדיין יש בעיה אז תסביר יותר איך חיברתה שנוכל לעזור?
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר עשית שירטוט של מה בדיוק עשיתי.... זה לא נראה שונה... תודה לכולם. אגב עוד לא עשיתי חיבור לכלום... בנתיים שרק יכבה וידליק את הלד והכל יהיה תקין ואני אמשיך הלאה... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים בדיוק זאת הבעיה ... כשאתה סוגר את המפסק אתה מקצר את ה+ וה - של הספק .. והוא נכבהLAHAV1 גם בהסבר שלך בצב אחד הכל דולק ובמצב שני זה מקצא את ה פלוס והמינוס של הספק (אם הבנתי אותך נכון - לחבר לרגליים לפי הסדר שבו כתבת את זה)JUPITER נסה לחבר לפי הציור שלי עריכה : השחור לא אמור להתחבר למפסק בגלל
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר תהרוג אותי או שאני באמת חולה..... או שאני מנסה ולא מבין מה ההבדל... הכונה היא שחיבו ה + אחרי הנגד היא בסדר ואילו את המינוס אני צריך לחבר אחרי המולקס ואת המולקס למנוס אבל מזה משנה.. :lol: לא הבנתי אפילו את עצמי... הנה תמונה אולי זה יעזור קצת:
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים חח קצת קשה להסביר במילים ... קבל תיקון לשרטוט שלך[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר טוב אני אנסה על נגד ומפסק שלא כמו ששירטטת בשביל להבין מה הולך, תודה. (כשלא עובדים עם הראש עובדים עם הרגליים.. לך תפרק את כל ההלחמות ) ולמה בדיוק יש אצלך בשרטוט שני ספקים?!?!?!? ^^^^^^^^^^^^^ אתה מתכוון ליציאות + - שהוא עשה? זה בגלל יציאה לדבר נוסף... כמו מאוורר (אצלי תאורה\מסך ועוד...)
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים וממתי לד ומאוורר מקבלים את אותו מתח??? **טעות שלי חשבתי שהרגל מחוברת לנגד... **
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים Odedb52 אם לא שמת לב יש שם נגד .. ואם אני לא טועה הנגד צריך להיות בסביבות ה 400 אום ** אוקיי תיקנת את עצמך ** כן ה + וה - הם יציאה תנסה 100% זה פועל כמו שצריך ועוד שאלה .. אתה מתכוון לחבר הכל למולקס אחד או לכל אחד בנפרד (לא נראה לי)
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים מחבר לפי השרטוט החדש שלך אני עושה מולק אח לכולם..וביציאות ה\ + - אני מחבר מולקסים נקבות ולדברים שאני רוצה שיהיו בשליטה מולקס זכר...לא טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.