עבור לתוכן

מאמר מעניין של רון בן ישי על מלחמת האיסלאם הקיצוני במערב

Featured Replies

• תגובות 69
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אויש, נו. מתי כבר העיתונות הוואנאבי צדקנית תתחיל כבר לקרוא לילד בשמו - מלחמה באיסלאם, ולא באיסלאם הקיצוני.

פורסם
  • מחבר

את יודעת מה, אפשר להתפשר על "האיסלאם הקנאי" ואז את שומרת על תקינות פוליטית, ועדיין יכול להיות שאת מדברת על 90% מהאיסלאם - כלומר, כגודל החלק הפנאטי שבו ;)

פורסם

הבעיה היא שמאוד קשה להתמודד מול אידיאולוגיה דתית פונדמנטליסטית, המלחמה היא לא בדת האיסלאם, זה לא נכון, אף אחד לא נלחם בדת, אתה נלחם באנשים ששואבים עידוד ושנאה מהדת ופה שורש הבעיה. פה למעשה קבור הכלב, אי אפשר לעקור אידאולוגיה כל כך בקלות.

פורסם

אויש, נו. מתי כבר העיתונות הוואנאבי צדקנית תתחיל כבר לקרוא לילד בשמו - מלחמה באיסלאם, ולא באיסלאם הקיצוני.

ביום שיתמכו בפעולות צודקות של מדינת ישראל

פורסם

וואלה? למה זה מזכיר לי קצת את איראן("מלחמה ביהדות"/"נמחק את ישראל מהמפה")?

פורסם

שאני אצטט לך מהקוראן שכתוב שם שיש להרוג כופרים (מי שלא מאמין באיסלאם), לכרות להם איברים, לנהוג בילדיהם ונשותיהם כמו בשלל מלחמה וכיו"ב? תשמע, גם אם תבוא למוסלמי הכי פוליטיקלי קורקט ותחפור לו בנשמה, תבין שהוא מסכים עם זה כי זה מה שאמר הנביא המוחמד ה"קדוש".

פורסם

א. כן, תצטטי.

ב. עדיין לא הסברת את העובדה שדבר כזה יהפוך אותנו להעתק של איראן, שכידוע - היא לא חביבת הקהל.

פורסם

א. אין לי כוונה לחפור בתוך מאות ציטוטים. את טוענת טענה כלשהי, תוכיחי אותה.

ב. אני מעדיף שלא יהיו דיקטטורות, אלא שלום.

פורסם
  • מחבר

אני מבין את זה... לפעמים יותר קל לדחוף את הראש עמוק לאדמה, להציב שם מראה ולחייך לעצמך... ;)

פורסם

היהודים לא נקראים כופרים באסלאם אלא בני דת משה

פורסם

אני מבין את זה... לפעמים יותר קל לדחוף את הראש עמוק לאדמה, להציב שם מראה ולחייך לעצמך... ;)

לא, פשוט זה לא שווה בזבוז זמן. היא טוענת משהו? שתוכיח אותו, שלא תשלח אותי לחפש ציטוטים שיחזקו את טענתה.

פורסם

הייתי מציע קודם כל לחפש אצל ידידנו הנוצרים שדווקא אצלם זה מעשה טוב לעשותו

פורסם

הא? לא הבנתי על מה אתה מדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים