עבור לתוכן

מתי PS3 יירד למחירים נורמליים כמו 2000-1500?

Featured Replies

פורסם

מתי מיהיה אפשר להשיג את זה במחיר שפוי?

כי אני מתכנן לקנות

תודה

פורסם

עוד 5 שנים?

זה המחיר של הPS2 עכשיו ::)

פורסם

שנתיים לפחות עד שזה יהיה המחיר שלה בחו"ל. נחש כמה זמן זה יקח בארץ.

חוץ מזה, היא ממש לא משתלמת מול ה360, אלה אם אתה חובב RPG יפניים :/

פורסם

בארץ כניראה הרבה הרבה הרבה זמן

ודרך אגב גם המישחקים מאוד יקרים

בחול הכי זול זה 500$ +60$ למישחק אחד

ככה שאפילו בחול זה מעל 2000 שקל ושם הוא אפילו לא זמין בצורה סבירה

קונסולה במחיר שאתה מחפש זה הWII שבארץ אמורה לעלות בסביבות ה2500 שקל וכוללת מישחק

אומנם לא מישחק עמוק אבל מתאים למסיבות מישחק

ב50$ נוספים (בחול)תוכל ליקנות גם את זלדה החדש שקיבל ציונים מאוד טובים וניחשב לאחד מהמישחקים הטובים של 2006

פורסם

כמה שהיא יפה וטובה(עד כמה שהיא טובה כי 100% תקינה היא לא....) הPS3 זה מוצר מושך אבל המחיר ההזוי הזה 600-700$ ובגלל הביקוש הרב יש כאלה שמוכרים ב950$ לא התשגענו!!!!!! קנית תקונסולה? מזל טוב, יש לך 400 500 ש"ח לעוד משחק קטן שאין לך מושג עליו? כי אם לא אז למה קנית ליופי???? מחיר המשחקים חסר תקדים והמחיר בקונסולה בשמיים שילוב של שניהם נותן לך תחושה של תפוח רקוב יענו לא שווה בגרוש לקנות את זה ובעיקר לא עכשיו.

המחיר ירד ל1500-2000 בעוד שנתיים או קצת יותר וכמו תמיד בארץ הזאתי הכל מתעכב אז בערך 3 או 4 שנים.

פורסם

לאיזה מפרט אפשר להשוות את wii?

פורסם
0038_Primary_Calculator.jpg
פורסם

לקוביהX2 או לXBOX רגיל+שיפורים פחות או יותר

אבל הWII בנויה על מחיר זול \שלט מאוד חדשני\קלות בפיתוח מישחקים

ושבטלויזיה רגילה האבדל בינה לבין מישחקי ה360\PS3 לא יהיו כל כך גדולים גרפית

כרגע מישחקי הWII בנוים על מנועים גרפים של הקוביה אבל בעתיד צפוי שיפור גרפי משמעותי

אבל רק שתיראה שהWII אולי חלשה אבל מסוגלת להריץ גרפיקה די טובה תיראה-

935504_20060911_screen004.jpg

וזה רק ההתחלה

בכל מיקרה תיצפה בסירטון בלינק שלי למטה ותבין מה הWII נותנת

פורסם

כל מי שמתבכיין על הגרפיקה של הwii ומחפש גרפיקה מציאותית וכו' יכול פשוט לצאת מהבית קצת יש שם פיזיקה והכל

אני הסתכלתי על הדגמות כמו legend of zelda twilight princess ו super mario galaxy והגרפיקה שם נראית מצויינת

מספיק שיש תמיכה ב480P ו מסך רחב זה מצויין, אפשר לחשוב איך עד היום שיחקו משחקים, 4:3 או 5:4 ולא רחב בכלל ולא HD

פורסם

וגם עד לפני כמה שנים לא היה נהוג לבקש FSAA או HDR במשחקי מחשב.. אז מה ?

אתה לא יכול להתכחש לעובדה ש PS3 נותן יותר מכפול ברזולוצייה ופי כמה יותר חזק בעיבוד !

ה WII היא קונסולה מגניבה שהלכה לכיוון אחר לגמרי - וגרפיקה מטורפת זה ממש לא הקטע שלה..

אני רק מאד מקווה שנינטנדו יצליחו להתעלות על עצמם ולהוציא משחקים שיינצלו את השלטים בצורה מדוייקת ויעילה ויהיו מעניינים - אחרת הם ייפלו לקרשים..

אם רק היה ל WII יכולות עיבוד ורזולוצייה לפחות כמו של ה XBOX 360 שיצא כבר לפני שנה - היא היתה לפי דעתי הקונסולה השולטת ללא עוררין..

פורסם

זלדה ומאדן הצליחו להוכיח שהשלט פועל

ומאדן קיבל ביקורות מאוד טובות בעיקר ביגלל השלט

ומהביקורות שקראתי השלט מוסיף המון

בנוגע לגרפיקה הרבה מיתיחסים רק לדור הראשון של המישחקים אבל יקח זמן עד שיגיעו מישחקים

שפותחו בימיוחד לWII ואני מאמין שתוך שנה נתחיל ליראות מישחקים אם גרפיקה הרבה יותר טובה וגם מישחקים מקוונים בWII

בנוגע להצלחה כרגע יש ביקוש מאוד גדול בכל אחד מהאזורים הגדולים

ככה שעל תידאג לנינטנדו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים