עבור לתוכן

הבהרה למי שמחפש DELL INSPIRON 6400

Featured Replies

פורסם

כבר חודש שאני מסתובב בין ספקים/משווקים וחנויות המציעים למכירה את ה Dell Inspiron 6400 ונתקל בבלבול רב הנוגע למפרט הטכני מצד החנויות.

להלן כמה הבהרות חשובות בקשר למפרט הטכני:

1. בארץ נכון להיום אין אף ספק או חנות המוכרים את ה6400 בעל מסך קריסטלי (מה שנקרא טכנולוגית TRUELIFE), גם אלה שפרסמו שהם מוכרים עם מסך קריסטלי ברגע שנסעתי לחנות לבדוק הסתבר שהמסך הוא מסך מט רגיל קטסטרופלי.

2. מהירות השעון של הזיכרון DDR2 הינה 533MHZ בלבד!! עפ"י התקשרות רישמית עם DELL ארה"ב אין אפשרות לקבל את ה6400 עם DDR2 667MHZ ולא יעזור כלום, הרבה חנויות פשוט מפרסמות מידע שגוי בנושא וגם את זה נוכחתי לראות במו עיני, 3 חנויות שהגעתי אליהן לסגור עסקה וטענו שמהירות השעון 667 לאחר בדיקה בביוס התגלה שהזיכרון הוא 533MHZ בלבד! (מי שרוצה את שם החנויות יכול לפנות אלי לפרטי).

על פי DELL ארה"ב, הסיכוי היחידי שחנות תספק DELL 6400 עם זיכרון במהירות שעון של 667 זה במידה והיא החליפה את הזיכרון בחנות. (זה כבר יגרום בעיות עם DELL בנושא האחריות מכיוון שרישמית הזיכרון בדגם הזה הנכלל באחריות הוא במהירות שעון של 533MHZ בלבד).

3. ישנן 3 חנויות/משווקים בארץ שיהיו מוכנים לספק לכם מסך קריסטלי, סוללה טובה יותר ואף נפח זיכרון על פי דרישותיכם אך הדבר מייקר את ההזמנה.

4. לעולם אל תשלמו מראש!! ניתן לבצע הזמנה גם בלי לתת פרטי כרטיס אשראי, כל עוד אתם חתומים על הזמנה ומספקים מספר ת.ז או לחילופין מספר עוסק מורשה עם העתק תעודת זהות הדבר נחשב לביצוע עסקה ולאישור הזמנה. אם צריך השתמשו בטענה שהינכם משלמים מזומן בזמן מסירת הסחורה (חנות שאינה מסכימה לתנאים הנ"ל, כמו כן לתנאים של פתיחת המחשב ובדיקתו במקום - פשוט אל תיקנו ממנה!), קל יותר לשלם רק לאחר שבדקתם את המוצר מאשר להתחיל לבטל אחרי זה תשלומים של כרטיס אשראי.

לאחר ברור וחקירה לעומק התברר לי על ידי מספר משווקים שביכולתי להעביר להם מפרט טכני המתאים לצרכי והם יספקו לי אותו (מה שנקרא הזמנה מיוחדת) תוך 14 ימי עסקים.

לאלה מכם שסגורים על ה-6400 ובעלי דרישות מיוחדות ניתן להיכנס לאתר של DELL בכתובת http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=04&kc=6W300&l=en&oc=bndwe4m&s=bsd

להרכיב מפרט על פי דרישותיכם ולשלוח לחנויות הבאות המאפשרות ביצוע הזמנות מיוחדות:

http://www.gamaoffice.co.il

http://www.pc-4u.co.il/

http://www.notebookclub.co.il

אני מקווה שהדבר יעזור לחברי הפורום המתכוונים לרכוש את המחשב הנ"ל וימנע הרבה ריצות ועוגמת נפש.

אוסיף ואומר שאני הזמנתי את המחשב לפי חומרה מפורטת ובעוד 14 יום אני אעלה סקירה מקיפה עם תמונות :)

פורסם

תן את המפרט המדוייק של המחשב, וכמה הוא עלה לך בשביל שאפשר יהיה לדעת אם כל הטרחה הזאת בכלל שווה את המחיר(כנראה שלא, כשרק התחלתי להתקל בבעיות עם המפרט של הנייד הזה אז הבנתי שהוא לא שווה את הטרחה, וחסכתי מעצמי כאבי ראש)

פורסם
  • מחבר

תן את המפרט המדוייק של המחשב, וכמה הוא עלה לך בשביל שאפשר יהיה לדעת אם כל הטרחה הזאת בכלל שווה את המחיר(כנראה שלא, כשרק התחלתי להתקל בבעיות עם המפרט של הנייד הזה אז הבנתי שהוא לא שווה את הטרחה, וחסכתי מעצמי כאבי ראש)

תשמע הכל ענין של איכות מה לעשות שלארצנו הקטנטונת מגיעים מפרטים חלשים יותר מאשר המוצעים בחו"ל?, במחשבים אין דבר כזה דבר טוב בזול, אם יש לך דרישות מסוימות (כמו שלי יש בתור מעצב גראפי) לכ. מסך או לסוג מסך אז צריך לשלם טיפה יותר, ולא להתפשר על הרכיבים גם אם הדבר גובל ב"כאבי ראש". המפרט שאני הזמנתי הוא: (מצ"ב הצעת מחיר כפי שנשלחה לי בדואל מאחת החנויות).

dell6400.jpg

עדכון חשוב!!!

היום בשעות הערב קיבלתי טלפון מהחברה שהודיעה לי שמסך מסוג ULTRASHARP WXSGA חסר.

עקב כך בתאום עימי, הוחלף המסך ל (מבריק) WXGA 1280X800 TRUELIFE וקיבלתי כונן קשיח: 120GB 5400 RPM SATA ללא תוספת תשלום וראוטר אלחוטי מתנה :)

שאר המפרט נשאר ללא שינוי ובאותו מחיר.

בעוד 14 יום תקבלו סקירה מצולמת מהפתיחה ועד לבדיקות ביצועים, STAY TUNED

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מאיזו חנות אתה קונה ?

פורסם

מאיזה מהשלושה לינקים קנית ....... ?

פורסם

בדקתי לעומק את מה שאמרת לגבי המהירות של הזיכרון .......אז אתה צודק חלקית 6400 בלי כרטיס מסך ATI בחיים לא יבוא אם זיכרון 667 אבל אם כרטיס מסך ATI הוא בהחלט יכול להגיע עם 667 !!!!!!! ראיתי אתמול INS 6400 ATI עם זיכרון 667 אפילו בדקתי את זה ב-BIOS .

פורסם
  • מחבר

בדקתי לעומק את מה שאמרת לגבי המהירות של הזיכרון .......אז אתה צודק חלקית 6400 בלי כרטיס מסך ATI בחיים לא יבוא אם זיכרון 667 אבל אם כרטיס מסך ATI הוא בהחלט יכול להגיע עם 667 !!!!!!! ראיתי אתמול INS 6400 ATI עם זיכרון 667 אפילו בדקתי את זה ב-BIOS .

כיום DELL כבר משווקים את ה INSPIRON 6400 עם זיכרון במהירות שעון של 667 כברירת מחדל, בארץ פשוט נשארו עודפים פה ושם עם 533.

כשאני הזמנתי את הנייד הזיכרון בהזמנה היה 533 ובסוף קיבלתי 667.... ואפילו בלי שום תוספת מחיר, בבירור עם הספק הובהר לי שזו המגמה ב DELL.

פורסם

אני קניתי את שלי בnotebookclub ובחנות הראו לי בלי שביקשתי שהמהירות היא אכן כמו שמפורסם במפרט ואכן שקיבלתי את כל אשר הזמנתי ושוב בלי שביקשתי בכלל

אני ממליץ בחום על החנות הזאת

והמסך מט לא כזה נורא אני מעדיף אותו על המסך המבריק כי זה לא נוח לי

פורסם

חשבתי שכבר רוב ה6400 הנמכרים עכשיו בארץ הם כבר עם הTRUE LIFE , כפי שהם מפרסמים גם בNOTEBOOKCLUB.

"לא כזה נורא" , זה עדיין לא טוב...

פורסם

מה שהוא אומר זה שבNOTEBOOKCLUB זה אחד המקומות שאתה באמת יכול לקבל את המסך הזה. ;)

פורסם

אני סך הכל המלצתי על החנות

והמסך מט לא כזה נורא הכוונה זה לא כזה נורא כמו שעושים ממנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים