עבור לתוכן

NBA LIVE 2007-ביקורת אישית

Featured Replies

פורסם

יצא לי להניח את ידי על NBA LIVE 2007 היום בדיוק חזרתי ממשחק מותח heat vs suns אז נתחיל מההתחלה שזאת אומרת גודל המשחק הוא טופס די הרבה מקום כמו כל משחק מודרני 3.5GB אחרי ההתקנה המאוד מהירה נכנסים למשחק ונתקעים בתפריט פשוט יפיפה אחד הכי יפים והמושקעים שראיתי הכולל ווידיאו של כל שחקן שמוצד כרקע בתפריט ולפני זה כמובן סרטון הכניסה האיכותי :yelclap:

אחרי כל זה אפשר להתחיל לדפדפן בין התפריטים והאפשרויות החדשות ויש המון! לדוגמא הם שילבו את ESPN עם המשחק ככה שאפשר לקבל דיווחים חיים,סטטיסטיקות שונות וכמובן סרטונים.יש כמה פינות מאוד מעניינות כמו הרגעים הכי גדולים של...ושם נמצאים כל הסופרסטארים כמו וייד,גיימס נאש וכו .

יש להדגיש שעקרונית יש טעינות במשחק אבל הן כל כך מהירות שלא תרגישו אותן כלל!

המשחק עצמו שם דגש על סופרסטאר כשהשחקן יכול להיות מכמה סוגים סופרסטאר,סטאר,X סטאר וסשחקן רגיל.הX סטאר זה שחקן רגיל שבמקרה שיש לו משחק ממש טוב הופך לסטאר רגיל למשך כמה זמן.ההבדל המשמעותי בין סופרסטאר לסטאר זה שיש לו יותר מהלכים מרשימים ויותר סיכוי לבצע דברים מדהימים(כמו שלשה של ווינד ועבירה ;)).

במשחק עצמו במקרה ויש לכם שחקן טוב מאוד אפשר לשנות לו את היכולות לדוגמא מרכז לקלעי ולפאוורד וכו(רק לא מצאתי איך בדיוק אבל בטוח אפשר אולי מחר בבוקר :P).הגראפיקה לא השתפרה במיוחד אבל יש יותר פרטים לדמויות,איכות צבע,צללים,אור והשתקפות אלו הדברים שקיבלו את הבוסט הגדול.התנועה של השחקנים פשוט פנטסטית!ממש מרגישים שהמשחק זורם לא כמו בכותרים קודמים שלפעמים אפשר היה לחשוב ששולטים על רובוטים ולא על אנשים :-X

הוסיפו המון תרגילים ויכולות חדשות לשחקנים ושידרגו את המסירה לכמה סוגים שונים קצרות,ארוכות,זיגזגיות וכו.שיפרו גם את מערכת קליעת האונשין מעכשיו זה יעבוד כחישן תנועה צריך עם לחץ על הכפתורים לקלוע את הכדור לסל שזה די קל לפחות לי :P

גם כן לאוהדי מכבי תל אביב שפה אז יש את פרקר בראפטורס למי שמעוניין לקחתי אותו לסיבוב גם מה שחבל הוא קיבל רייטינג רק של 63 בערך :'( נקווה לטוב מהעונה הזאת!

שחכתי לציין את הסאונד המשוגע במיוחד גם שירים מאוד יפים וגם לא מעצבנים כמו שהיו כמה בגרסת 06 הקודמת וגם כל האפקטים וצלילי הסביבה נשמעים הרבה יותר טוב ומציאותי מתמיד!

בכל מקרה זה מה שהספקתי לבדוק אחרי שינה טובה נראה מה עוד יש למשחק להציע!

מ1 עד 10 הציון שלי למשחק 9.5 מאוד מומלץ במיוחד לאוהדי כדורסל וגם לכאלו שלא אפשר בקלות להתמכר למשחק :xyxthumbs:

סליחה על כל שגיאות הכתיב פשוט אני נרדם פה אז בינתיים הלכתי :sleep:

• תגובות 34
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחלה ביקורת!

נשמע עולה, הולך לקנות אותו ( :lol:)

:yelclap:

פורסם

השליטה למחשב סבירה?

רק בגלל זה לא שיחקתי בקודם, וזה גמכן כשיש לי גיימפאד. :silly:

פורסם
  • מחבר

השליטה מצויינת לפחות הרבה יותר נוחה הן מבחינת תזוזת השחקן והמקשים במיוחד בגלל שניתן חופש פעולה איתם רחב יותר בעיקרון המקשים זההים.

יש רק "פאק" קטן בזה שאין לי מושג איך משנים את סוג הסופארסטאר :P :'( אם למישהו יש מושג על איזה מקש/ים צריך ללחוץ תגידו! :)

פורסם

השאלה היא איזו גרסה יותר טובה, זו או ה- XBOX360.

פורסם
  • מחבר

xbox360 בלי כל צל של ספק במיוחד הגראפיקה הרבה יותר טובה :-\ עשו את זה ככה כנראה במיוחד שאיראו שיפור בXBOX360 בדור הבא כי מערכות מחשב היום יכולות להציג אותה גראפיקה בדיוק!

פורסם

ד"א, מה הדירוג של פארקר?

פורסם
  • מחבר

אם הייתה קורא את הכל ::)

גם כן לאוהדי מכבי תל אביב שפה אז יש את פרקר בראפטורס למי שמעוניין לקחתי אותו לסיבוב גם מה שחבל הוא קיבל רייטינג רק של 63 בערך נקווה לטוב מהעונה הזאת!
פורסם

קראתי, אבל ב-2006 כבר נתקלתי בשחקנים עם רייטינג נמוך יחסית וכיולות מיוחדות. (אל תשאלו מי כי אני לא זוכר, לא שיחקתי כבר די הרבה זמן)

פורסם
  • מחבר

מה שטוב מ07 שאפשר תוך משחק מתמיד עם פארקר לשפר ולהפוך אותו לסטאר ואז הוא באמת משופר. ממה שיצא לי לשחק איתו ב07 במצב רגיל הוא שחקן רגיל עם הטבעה יפה ;)

פורסם

אכן המשחק נראה טוב

אבל יש פאק גדול הורידו את מרבית אפשרויות המצלמה , ניתן לבחור 1 מ 4 אפשרויות אין אפשרות לבחור SIDELINE מה שתמיד בחרתי ב 2006

מה דעתכם לא מוזר הקטע?

פורסם

OK, הבנתי ;)

עכשיו צריך... אממ... להשיג אותו? :P

מעניין אם הכרטיס הזקן שלי יריץ אותו :P

פורסם
  • מחבר

אכן המשחק נראה טוב

אבל יש פאק גדול הורידו את מרבית אפשרויות המצלמה , ניתן לבחור 1 מ 4 אפשרויות אין אפשרות לבחור SIDELINE מה שתמיד בחרתי ב 2006

מה דעתכם לא מוזר הקטע?

בהחלט מוזר אבל אני אישית די התרגלתי כבר רק כשהמצלימה ממריאה למעלה זה קצת לא נוח אבל מתגברים.אני די בטוח שיצא איזה מוד/פאץ שיאפשר יותר זוויות צילום אפילו לNBA LIVE 06 היה מוד כזה.

OK, הבנתי

עכשיו צריך... אממ... להשיג אותו?

מעניין אם הכרטיס הזקן שלי יריץ אותו

אם 06 עבד לך אז זה יעבוד ואפילו טוב יותר! הם ממש שיפרו את המנוע הוא הרבה יותר חלק וקל מ06.

שחכתי לציין את הסאונד המשוגע במיוחד גם שירים מאוד יפים וגם לא מעצבנים כמו שהיו כמה בגרסת 06 הקודמת וגם כל האפקטים וצלילי הסביבה נשמעים הרבה יותר טוב ומציאותי מתמיד!

פורסם

כמה תיקונים...

למי שרץ אצלו 06 ירוץ אצלו 07 בלי בעיה בכלל...זה אותו מנוע...

ומשהו דפוק בשליטה בשחקנים...הגדרת מקשים מעצבנת גם בגייםפאד וגם במקלדת כפתור טורבו לא עובד...

לא משנה עם איזה שחקן... :kopfpatsch:

ומשחק נחמד בכללי...3.9 GB להורדה...

תהנו

פורסם

משהוא יודע איך אפשר להוסיף מצב מצלמה הקטע מאוד מוזר שהם הורידו SIDELINE ועוד

יש כולה 4 מצבים לבחירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים