עבור לתוכן

האם החלפת מעבד ולוח-אם מחיבת התקנת XP מחדש ?

Featured Replies

פורסם

בקרוב אני אמור להחליף את ה - P4 3.6 למעבד E6600 , היות ולוח האם אינו מתאים, גם אותו.

האם ההחלפה הזאת מחיבת התקנה מחדש של ה - XP ?

פורסם

כן.יש כל מיני קומבינות,אבל מניסיון אם אתה רוצה חיים שקטים>>מחדש.

פורסם

החלפת לוח אם מחייבת כמעט תמיד התקנה מחדש של מערכת ההפעלה מהסיבה הפשוטה שמערכת ההפעלה "מותאמת" בדיוק ללוח האם עליו היא מותקנת. במהלך תהליך ההתקנה נרשמות כל הכתובות של הלוח (איך לגשת לכל חלק בלוח) ב registry, ואיתן מערכת ההפעלה עובדת. מכיוון שללוחות שונים (לא מדגם זהה) יש כתובות שונות לרכיבים השונים, מערכת הפעלה שמותאמת ללוח אחד ברוב המקרים לא תעבוד עם לוח אחר.

פורסם

ושלא נדבר בכלל על מערכת ה"אבטחה" הפרטית של מיקרוסופט שגם אם כנגד כל הסיכויים הכל עובד בסדר (סיכוי קלוש אבל קיים) אתה תצטרך להתקין מחדש בגלל שמערכת ההפעלה מכריחה נעילה על תצורת המחשב שעליו היא מותקנת.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה,

שאלה נוספת- אני כמובן מעביר את המאורר GLACIATECH IGLOO 5700MC מה - P4 לחדש.

המאורר הורכב לפני כ 3 חודשים ובבסיסו היתה משוחה מישחה טרמית אשר סופקה ע"י היצרן.

האם אפשר להשתמש שוב עם אותה משחה ? האם המשחה נשארה תקינה או שכדאי להסירה ולמרוח מישחה הקימת אצלי את ה - "SILVER GREASE TTG-S104" של חברת TITAN ?

פורסם

הבנתי, תודה,

שאלה נוספת- אני כמובן מעביר את המאורר GLACIATECH IGLOO 5700MC מה - P4 לחדש.

המאורר הורכב לפני כ 3 חודשים ובבסיסו היתה משוחה מישחה טרמית אשר סופקה ע"י היצרן.

האם אפשר להשתמש שוב עם אותה משחה ? האם המשחה נשארה תקינה או שכדאי להסירה ולמרוח מישחה הקימת אצלי את ה - "SILVER GREASE TTG-S104" של חברת TITAN ?

תנקה את המשחה הישנה ותימרח משחה חדשה , כל משחה טרמית תתאים

פורסם

אממממ החלפת לוח אם לא תתן לך להפעיל את הווינדוס מחדש (להתקין לא תהיה שום בעיה), אתה תצטרך לקנות ווינדוס חדש (בהנחה ואנחנו מדברים על גירסה חוקית כמובן).

פורסם

אממממ החלפת לוח אם לא תתן לך להפעיל את הווינדוס מחדש (להתקין לא תהיה שום בעיה), אתה תצטרך לקנות ווינדוס חדש (בהנחה ואנחנו מדברים על גירסה חוקית כמובן).

לא צריך לקנות,מאיפה המצאת את זה?

מתקשרים למיקרוסופט ואתה מקבל "מפתח" חדש להתקנה חדשה.והמפתח הקודם מתבטל.

נראה לך שכך מי שמשדרג מחשב קונה WIN חדש?

פורסם

מניסיון גם אם החלפת לוח ומעבד ותתקין מחדש המערכת תיתן לך לעשות אקטיבציה מחדש ברוב המקרים ללא צורך בהתקשרות או משהו מיוחד

פורסם

יש שני גירסאות של Windows מקורי , יש גירסת OEM שהיא למחשב אחד בלבד (שלא ניתנת להעברה)

גירסה שנייה (יותר יקרה שמאפשרת לשנות מחשב)

פורסם

יש שני גירסאות של Windows מקורי , יש גירסת OEM שהיא למחשב אחד בלבד (שלא ניתנת להעברה)

גירסה שנייה (יותר יקרה שמאפשרת לשנות מחשב)

אתם מטעים סתם.לא גירסת OEM ולא בטיח.

צרכן סופי שקונה מע' הפעלה ומשדרג מחשב יכול ללא שום בעיה להתקין שוב את מע' ההפעלה.(כמו שציין יניב).

במידה ובעת ההתקנה הוא נתקל בסירוב של ההתקנה(בעת כיתוב ה-SN) הוא מתקשר לתמיכה של מיקרוסופט ואומר להם שהוא קנה מחשב חדש.הם ברוב המקרים לא ישאלו יותר מדי שאלות(כי הם יודעים שמי שמתקשר יש ברשותו מקורי).הם ישאלו אותו מה ה-SN על המדבקה או מהדיסק.

בשלב זה הוא מקבל מפתח אקטיבציה חדש והקודם מתבטל!הווה אומר שהוא נשאר עם מע' מותקנת במחשב אחד ומקבל אקטיבציה למחשב שני.פרטיו נכנסים למאגר שרות לקוחות.

בפעם הבאה אם הוא ירצה שוב..אז הם יודעים שיש להם עסק עם צרכן בעייתי ויש שתי אפשרויות:

1.הוא יקבל שוב אקטיביזציה.

2.יגיע אליו איש שרות לבית/עסק ויראה במה דברים אמורים.

עריכה:לא יודע למה הכל יצא כאילו אני מצטט..

פורסם

בתור אחד שעבר את הנושא של מחשב עם רשיון וינדוס OEM והחלפת לוח

לא עשיתי שום התקשרות מול מיקרוסופט

התקנתי מחדש את הוינדוס עם המפתח המקורי

פורסם

בתור אחד שעבר את הנושא של מחשב עם רשיון וינדוס OEM והחלפת לוח

לא עשיתי שום התקשרות מול מיקרוסופט

התקנתי מחדש את הוינדוס עם המפתח המקורי

נכון ליאור.לכן כתב יניב וגם אני שבדר"כ אין בעיה,גם זה מניסיון כמובן ומעבודה עם מערכות מיקרוסופט.

פורסם

יש החלפת חומרה במחשב שאפשר לעבוד עם ה-Windows המקורי בלי בעייה

מנסיון שלי החלפת כונן קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (כונן C) מחייבת התקשרות מול מיקרוסופט וגם החלפת צורב (אפילו שזה נישמע טיפשי)

shirNoshe אתה טועה

פורסם

יש החלפת חומרה במחשב שאפשר לעבוד עם ה-Windows המקורי בלי בעייה

מנסיון שלי החלפת כונן קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (כונן C) מחייבת התקשרות מול מיקרוסופט וגם החלפת צורב (אפילו שזה נישמע טיפשי)

טוב שלא אמרו לך גם להחליף צג.. :lol: :lol: מעבד..וזכרונות.. :lol:

בחייך!זה נשמע לך הגיוני שתצטרך להחליף צורב :s05:

טוב שבמקום עבודתי הקודם לא החליפו מאות צורבים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים