פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים היום התקנתי את הכרטיס טלוויזיה החדש שקניתי,ועוד שני מאוורים. חוץ מזה גם הוצאתי את הקירור כדי לראות את המספר הסידורי של המעבד והחזרתי אותו. עכשיו כשאני מדליק את המחשב פשוט לא קורה כלום,רק המאווררים עובדים. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים תוציא בחזרה את המעבד ותסתכל אם אף אחת מהרגליים שלו לא שבורה או עקומה (בהנחה שהוא לא 775) ותתקין שוב את המעבד (והפעם גם תמרח משחה טרמית חדשה).ד.אאתה לא חדש בפורום אתה אמור לדעת שדאבל פוסטינג אסור.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר בלי שום קשר,הנושא הוא די שונה,אם יש בעיה עם זה,ניתן לאחד המנהלים למחוק את הנושא המיותר,אני חושב שאלו שתי שאלות שאין להם שום קשר ממשי. ולנושא,אין שום רגל פגומה או שבורה,והפעלתי לרגע את המחשב ללא הקירור והמעבד רתח,המשחה הטרמית קריטית להפעלת המחשב? שוב תודה
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אסור להפעיל את המחשב כשהמעבד ללא הקירור שלו.ומשחה טרמית היא קריטית, וקריטית ביותר כשהמעבד ישן (בן כמה חודשים ודרומה) בגלל שאחרי כמה זמן (חודשיים-שלושה) המשחה מתקשה ומתמצקת ואחרי שאתה מפריד את גוף הקירור מהמעבד ומחזיר אותו בחזרה למשחה אין אפקט במקרה הטוב וגורמת להתחממות המעבד במקרה הרע.יש ספיקר מחובר ללוח האם, יש ציפצופים מהלוח?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר אני מקווה שלא נגרם לא נזק כשהוא פעל ללא הקירור לכמה שניות.וזהו,שאני לא שומע את הביפ הזה של הבוט אז בגלל זה אני לא חושב שזה הכ.מ..
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים תנסה להוציא ולהחזיר את הזיכרונות ולהדק את חיבורי הספק ללוח.ותמרח משחה חדשה למעבד.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים גם אצלי הייתה בעיה כזאת לפני כמה ימים ובסוף זה היה הכרטיס מסך..............תבדוק
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר אבל אין את הביפ של המערכת ואת הסאונד כשxp עולה ,אז זה חייב להיות קשור למעבד אני חושב X:ובלי משחה העסק לא ירוץ?חוץ מזה אני די מיואש,אני לא מבין איפה יש מקום לבעיה,חוץ מזה שהמעבד ממש ממש רותח,מקווה שהוא לא נשרף..
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים עומר, כשתבוא לרמת גן, תביא את המחשב ואת המאוורר התקול, נחליף אותו וגם נקנה בלוגיק משחה.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אני לא בטוח שזה בגלל המשחה, אבל אם זה כן בגלל זה אם תפעיל את המחשב ללא משחה אתה תגרום נזק למעבד (בהנחה שהוא עובד) אז אל תמשיך את הבדיקות ללא משחה טרמית (לא חייב AS5, אפילו משחה לבנה מעפנה תעשה את העבודה).
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים בקשר למשחה הטרמית התפקיד שלה זה להעביר את החום מגוף X ל Y ולמנוע בועות אוויר אשר יכולות ליצור לחות.כדאי שתסיר את שאריות המשחה הטרמית ותמרח מחדשתעזר במדריך שפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.