עבור לתוכן

שוחרר : Company of Heroes Single Player Beta Demo

Featured Replies

פורסם

זה FPS?

פורסם

WW2-חרוש מכול חור.

NEXT...

פורסם

לפני שבועיים הורדתי את הדמו בהתחלה הוא עשה בעיות ואמר שהוא לא מזההה את הDX9C3.... לא משנה הצלחתי לפתור את הבעיה.

שיחקתי יש שני לשבים, משחק ממש ממש משטוב!אומנם בדמו לא היו את כל הכלים אבל אבל עדין רואים עתיד טוב למשחק!

אבל הכי קקה בדמו שאי אפשר להעביר את הסירטונים :kopfpatsch::s07: וגם אחרי הסירטום הוא טוען את המשחק הרבה הרבה זמן!

אני מאוד אהבתי, מצפה מאוד למלא! מתי הוא ישוחרר?

פורסם
  • מחבר

WW2-חרוש מכול חור.

NEXT...

תתפלא המישחק הזה מצליח לחדש לא קצת.

פורסם

הורדתי את הדמו ובדקתי.

המשחק אכן מדהים!

זה משחק אסטרטגיה מתקופת WW2, אבל מבחינת המשחקיות והדינמיות שיצרו פה לא ראיתי משחק כ"כ מוצלח עד היום.

וגם הגרפיקה מצויינת...

שווה להוריד את הדמו ולהתנסות. (תעשו את ה-trainning כדי ללמוד את כל הטכניקות של המשחק)

פורסם

שיחקתי עכשיו בדמו והוא פשוט מדהים!

ממליץ לכולם להוריד לנסות שווה את כל ה-1.5GB

פורסם

WW2-חרוש מכול חור.

NEXT...

אם אתה אוהב אסטרטגיה תוריד את זה, נשבע לך אתה לא מתאכזב

אגב מישהו יודע מתי המשחק אמור להגיע לארץ?

פורסם

כבר חודש שאני חורש על המולטי, בהחלט מגשים את כל מה שהתיימר להיות, ריאליסטי, מיהנה, בעל קצב מהיר, גרפיקה טובה וכך גם הסאונד, מומלץ.

עריכה: משום מה המפתחים של המשחק ביקשו להסיר את ההורדה של הדמו מהאתרים השונים, דווקא לפני שהספקתי להוריד אותו, נו מילא, נמשיך לחרוש על המולטיפלייר בטא.

פורסם

אני מוריד עכשיו את הדמו על 150-180 אבל אני לא זוכר מאיזה אתר.

בכל אופן מישהו יודע אם זה יעבוד על המחשב שלי?

Intel Pentium 4 3000MHz

1024 Mb Kingston

Gigabyte 256 MB Radeon 9550

פורסם

עונה על המינימום, יעבוד לך סביר

פורסם

מישהו יכול לשים קישור שנותן קצב הורדה סביר, בגיימר-הל סגרו את השרתים להורדה שלו עד שבוע הבא..

פורסם

שמעתי אבל שהמשחק המלא לא ידרוש כרטיס הרבה.

זאת אומרת אני מתכוון שהוא ידרוש לפחות 64MB בכרטיס מסך לפי מה שהבנתי ולא X800 או 7600 נכון?

פורסם

מישהו יכול לשים קישור שנותן קצב הורדה סביר, בגיימר-הל סגרו את השרתים להורדה שלו עד שבוע הבא..

http://www.fangaming.com/gameinfo.php?gameid=128

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים