פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים בהחלט נראה מרשים, נראית הפקה ברמה גבוהה, מבחינת המשחק הגרפיקה בהחלט טובה, פיסיקה שנראית גם כמו שצריך, מקווה שיקחו את הסדרה הזאת צעד אחד קדימה כי לא מגיע לה פחות.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אני חייב להודות שהסתכלתי על כמה Artwork של המשחק, ולמרות שבהתחלה זילזלתי הוא נראה כאילו הוא יצליח ללכוד את רוח המשחקים
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים הינה יופי עכשיו יבואו נובים כמו זה מעלי וישאלו שאלות כמו "האם זה יפעל על המחשב שלי" ואז ככה יתחיל דיון של 40 עמודים מיותרים לחלוטין.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים בהחלט מרשים. אני מצפה למשחק הזה כבר הרבה זמן, לקח להם זמן עד שהם יצרו עוד משחק בסדרה, נקווה שיהיה טוב.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים הינה יופי עכשיו יבואו נובים כמו זה מעלי וישאלו שאלות כמו "האם זה יפעל על המחשב שלי" ואז ככה יתחיל דיון של 40 עמודים מיותרים לחלוטין. למי אתה קורא נוב...אידיוט ---- בקשר למשחק... מזכיר לי קצת את GENERALS אבל ממש דומה...
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים לא יכול להצביע במדויק על הדרישות מכיוון שלא נראה לי שפורסמו בכלל, אבל אני יכול רק לשער שכל מחשב בינוני מהדור הנוכחי יוכל להריץ את המשחק בלי שום קושי, הגרפיקה לא נראית כזאת תובענית, COH נראה יותר טוב האמת, ו-Act Of War לא נראה פחות טוב ככה שניתן לשער שהדרישות לא יהיו בשמיים.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אז בוא ניראה.... אפשר לשער ש...: צריך - גיגה זכרון 6600 + כל מעבד מ ה דור הנוכחי שפויי...
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אני מאמין שכל כרטיס טוב היום יריץ את המשחק על high החל מ9800 פרו....בכל אופן אני שיחקתי בכל הסדרות של המשחק...ואני מחכההה מאוד למשחק..יש תאריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.