פורסם 2006 ביולי 419 שנים שלום כולם ובוקר טוב קראתי את התרד'ים על הראוטר מבוסס לינוקס ואני עומד לפני רכישה אבל... מצאתי אותו ב 390 שקל בשופי.ובפנדה ב 474.מישהו כבר קנה אותו בשופי ?? יש רשמים לפני שאני מבצע רכישה או שכדי ללכת לפנדה למרות המחיר הגבוה? ה390 זו מכירה קבוצתית. http://www.shopy.co.il/ הרבה תודה . ;)
פורסם 2006 ביולי 419 שנים הם קוראים לזה ככה: LINKSYS WRT54G L-EU 54Mbpsכך שיכול להיות שזה לא הGL. תתקשר אליהם כדי לברר את זה.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר טוב בדקתי הדגם אכן מבוסס לינוקס אבל הוא לא מוכר.יש כמה אתרים בגרמנית שמכירים אותו ומציינים לינוקס בנוסף לשם שלו.עוד לא דיברתי עם החנות.אבל הכי מוזר שאם לוקחים את השם המלא של הדגם והולכים לאתר של לינקסיס לא מוצאים כלום....הסיומת EU אולי מרמזת על אירופה???בכל מיקרה אצלי זה מדליק מנורות אדומות.....
פורסם 2006 ביולי 419 שנים כנראה שEU מסמל את אירופה. שמע - במום לשבור את הראש אפשר להתקשר לחנות שם ולשאול אותם. זה הכל.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים EU באמת מסמל שזה ראוטר ששייך לאיזור האירופאי שישראל משוייכת אליו.אני קניתי ראוטר של linksys שלא עובד על לינוקס דגם wrt54g v5 כי בסופו של דברlinksys מספקת אחריות על הראוטר ל-3 שנים ועם מתחילים להתעסק איתו מאבדים את האחריותוזה דבר שלא כדי כמובן שזאת דעתי האישית.
פורסם 2006 ביולי 1019 שנים WRT54G V5 כבר יכול להריץ את DD-WRT MINI VERSION . "אם מתחילים להתעסק" - מקסימום משנים את הקושחה לקושחה המקורית.
פורסם 2006 ביולי 1219 שנים נכון תמיד אפשר להחזיר לגירסה הישנה אבל גם לוקחים סיכון שהראוטר ידפק.זה ממש לא נכון.אם כבר מדברים על קושחה בעיתית אז יש את המקרה (הזמני אני מקווה) שאם מפלישים DD-WRT ל WRT54G V5,6 אז אי אפשר לחזור לקושחה המקורית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.