פורסם 2006 ביוני 319 שנים שלום לכולםכבר הצגתי את הבעיה שלי בפורום אבל לא הצלחתי לתקן אותה ואז צץ משהו רמז...אז ככה: אני מוריד הרבה חומר משרת בארה"ב כולל סרטים סדרות תוכנות ועוד.. לפני כשבוע לאחר שהורדתי תרגומים לסרטים מאתר ללה טורק ועוד כמה צירפתי אותם כל אחד לתיקייה של הסרט שלו ואז כשניסיתי לפתוח, למחוק, לשנות שם ועודלא הצלחתי וכל הזמן היתה הודעת שגיאה לוודא אם הדיסק אינו מלא או שהקובץ אינו בשימוש ע"י אחר כרגע גם אי אפשר למחוק את הקבצים האלו , ניסית בSAFE MODE ניסיתי להוריד שירותים ב MSCONFIG ניסיתי וניסיתי ולשווא אפילו ניסיתי שחזור מערכת וכלום נדא הערה: לפני הוספת התרגום ראיתי את הסרטיםבבקשה עזרה לבעיה הקשה ואולי מאתגרת מודה מראש לכולם אפי
פורסם 2006 ביוני 319 שנים למחוק כנס לדוס שתומך בNTFS ותמחוק לערוך וכו על אותו סגנון פתח דוס תעתיק\תעביר ותפתח ווינדוס ותשחק עם זה.ותן צילום של הרשאות NTFS של התיקיה אולי יש'ך שם איזה בעיה חמודה
פורסם 2006 ביוני 319 שנים מחבר למחוק כנס לדוס שתומך בNTFS ותמחוק לערוך וכו על אותו סגנון פתח דוס תעתיק\תעביר ותפתח ווינדוס ותשחק עם זה.ותן צילום של הרשאות NTFS של התיקיה אולי יש'ך שם איזה בעיה חמודהאיפה אני רואה את הרשאות ה NTFS
פורסם 2006 ביוני 319 שנים איפה אני רואה את הרשאות ה NTFSמאפיינים על התיקיה -> טאב של אבטחה צלם מסך הזהובנוסף מאפינים -> אבטחה -> מתקדם...
פורסם 2006 ביוני 319 שנים קודם כל, שנה את הכותרת של הדיון לפני שמישהו מהצוות של האתר יתן לך אזהרה על כותרת לא חוקית (משהו כמו "לא מצליח למחוק קבצים מתיקיה")דבר שני, איזה סוג של קבצים אתה לא מצליח למחוק? אם אלה קבצי וידאו יש פיתרון פשוט של לבטל אופציה ברגיסטרי, אם זה סוג אחר של קבצים הפיתרון עלול להיות קצת מתוסבך.דבר שלישי - האם הקבצים מאוחסנים על המחיצה שעליה מותקנת מערכת ההפעלה? אם לא, פתח חלון CMD ותריץ :checkdisk/f X כאשר X זו אות המחיצה שלך.אתה תקבל הודעה שכדי לבצע את הפעולה הוא צריך לנתק את כל התהליכים שמחזיקים קבצים פתוחים ויבקש לאשר את הפעולה.בדרך הוא גם יבדוק אם אין לך בעיות בהארדיסק (לך תדע אולי זו הבעיה), ויש סיכוי שזה יפתור לך את הבעיה של קבצים נעולים.(אם הקבצים על המחיצה שעליה מותקנת מערכת ההפעלה, אי אפשר לבצע את הפעולה הזו.)
פורסם 2006 ביוני 419 שנים ת'אמת - כן... רק עכשיו ראיתי את זה.אני חושב שאם אפשר למצוא פיתרון פשוט בלי להתקין תוכנה צד שלישי - עדיף.
פורסם 2006 ביוני 419 שנים אתה יכול להעביר תקבצים נגיד מהתיקיה לשולחן עבודה?אם כן תנסה להעביר אותם לשולחן עבודה ולמחוק אבל לא בטוח שזה יעזור בכלל
פורסם 2006 ביוני 419 שנים מחבר עצוב עצוב :kopfpatsch: לא מצליח הUNLOKER לא עוזר הוא כותב שאין נעילות ואי אפשר למחוק או לשנות את הקובץ ב CMD רשמתי ב :C: CHECKDISK/F D ולא בוצע כלום בכרטיסית אבטחה אי אפשר לעשות כלום הכל נעול אולי רג'יסטרי יעזור לי? יש למישהו עוד קסם??? תודה על העזרה לכולכם בכל זאת אפי
פורסם 2006 ביוני 419 שנים ב CMD רשמתי ב :C: CHECKDISK/F D*בכרטיסית אבטחה אי אפשר לעשות כלום הכל נעולCMD -> CHKDSK/F/R D:ומה שהכל נעול באבטחה אתה יכול להביא צילום מסך?
פורסם 2006 ביוני 419 שנים הדרך הישנה אבל עובדת, תעלה את המחשב דרך CD של WIN98, במצב של CD SUPPORT,משם תחפור עד לספריה הרצויה ותמחק.
פורסם 2006 ביוני 519 שנים הדרך הישנה אבל עובדת, תעלה את המחשב דרך CD של WIN98, במצב של CD SUPPORT,משם תחפור עד לספריה הרצויה ותמחק.אתה בטוח שזה עובד? 98 וNTFS??? אני יודע בדרך כלל הם לא חברים טובים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.