פורסם 2006 ביוני 219 שנים ואללה לא מכיר את המשחק תנו קישור עם מידע עליו stingeR - שיהיה בהצלחה אחי העיקר שתהנה מהחוויה. איך נבחרת? ובטח נשמח לדעת ממתי אתה משחק במשחק הזה ואיך התגלגלת להיות האלוף של ישראל?
פורסם 2006 ביוני 219 שנים בהצלחה אחי נ.ב אני אשמח עם תפרט איך נבחרתה! נ.ב 2 אולי אתה זוכר אותי אני פעם שיחקתי בשם sagi-10...
פורסם 2006 ביוני 219 שנים מחבר לא זכור לי שרצתי חחח.. אפילו לא התרגשתי מי זה מכיוון שמי שהתחרה איתי היה ממש גרוע. עריכה : היה טורניר TMN אתמול באירוע הגדול של GAMER(שהיה מזוויע דרך אגב) וניצחתי את הטורניר(בייתר קלות אני חייב לציין)
פורסם 2006 ביוני 219 שנים עריכה : היה טורניר TMN אתמול באירוע הגדול של GAMER(שהיה מזוויע דרך אגב) וניצחתי את הטורניר(בייתר קלות אני חייב לציין)אאהאההאה על זה אני מדבר!ובאמת היה חלש טילים, אגב היו אמורים לגמור ב12 בערב עם הטורניר של CS, ובסוף סגרו ב5-6 לפנות בוקר בלי לסיים (ימשיכו בטח היום או משהו).
פורסם 2006 ביוני 219 שנים הייתי שם לכמה שעות, הלכתי באזור 2 כי היה משעמם ולא היה לי כוח לחכות לטורניר... (רציתי להיות ב-TMN)
פורסם 2006 ביוני 219 שנים אחי אני גם משחק במשחק הזה דבר איתי באייסיקיו נתאמן ביחד, ישראל עכשיו מקום 21-22 משהו כזה לא? שים אותנו בראשונים.הנה האייסי שלי- 9016211
פורסם 2006 ביוני 219 שנים בהצלחה!!! ראיתי אותך משחק, (פעם עוד כששיחקתי כשהמשחק היה חדש) זוכר אותי? 8) eXploZion
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.