עבור לתוכן

האם כרטיס מסך שתומך ב-AGP 8X יכול להתאים ללוח אם שתומך ב-4X? ...

Featured Replies

פורסם

הכרטיס הוא Radeon 9250 256MB 128Bit של חברת ספיר תומך ב-AGP 8X.

הלוח אם הוא INTEL GARIBALDI D850GB .

מחיפוש שעשיתי בגוגל הבנתי שהלוח אם תומך ב-4X, אני לא מבין בלוחות אם אבל שמעתי שחלק מלוחות האם בעלי

תמיכה ב-4X יכולים "לקבל" גם כרטיס של 8X, האם גם הלוח אם שרשמתי לעיל יכול לקבל כרטיס כזה?

עוד שאלה אחת בהזדמנות, שמעתי שההבדל בין 4X ל-8X מבחינת ביצועים הוא לא כל כך ממשי, האם זה נכון ?

פורסם

כן הכרטיס יעבוד גם על AGP X4 , והמעבר לAGP החדש משפיע אני לא בטוח עד כמה אבל זה עדיין

תיאורטית מעבר מידע כפול...

פורסם

מעבר מידע כפול, אבל הכרטיס הזה לא מעביר מספיק מידע בכדי שהאפיק יהיה צוואר בקבוק - הכרטיס חלש ובגלל זה לא יהיה שום הבדל בביצועים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות,

הייתי צריך להיות בטוח כי אני מוכר את הכרטיס הזה למישהו שיש לו את הלוח האם הזה (ומעבד פנטיום4 1.5 מגהרץ) .

אז בעיקרון אם הלוח הזה היה תומך ב-8X אז לא יהיה כמעט שום הבדל בביצועים לעומת לוח שתומך ב-4X ?

פורסם

כמו שאמרתי כבר, שום הבדל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !!!

פורסם

לא הבנתי בו נגיד יש לי כרטיס AGP 8X אני מגדיר אותו כAGP 4X יש ביצועים יותר טובים ?

הא ויש לי כרטיס 6600LE AGP 8X אם אני יגדיר אותו כAGP 4X היו ביצועים יותר טובים?

פורסם

לא הבנתי בו נגיד יש לי כרטיס AGP 8X אני מגדיר אותו כAGP 4X יש ביצועים יותר טובים ?

הא ויש לי כרטיס 6600LE AGP 8X אם אני יגדיר אותו כAGP 4X היו ביצועים יותר טובים?

מאיפה הבאת את זה? :screwy: לא...

פורסם

לא לא תקבל ביצועים יותר טובים אפילו אפשר להגיד ביצועים שווים או פחות ב FPS 1 או עד 3 בערך

ההבדל של 4 ו 8 בביצועים הוא עד 3 כFPS בערך ממידע שיש בפורום הזה

פורסם

הא תודה

פורסם

שמתי לב שאתם משתשים בכמות FPS בכדי להשוות ביצועים, אבל זה ממש לא נכון!!!

משווים אך ורק באחוזים.

לדוגמא:

אם נריץ על הכרטיס הזה FEAR בהגדרות דיי גבוהות כך שנוכל להגיע ל 1FPS (ב AGP4) וזה בכלל לא נכון שאם הכרטיס יעבוד ב AGP8 הוא יפיק 4FPS

באותם ההגדרות - זה אומר פי 4 ביצועים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים