עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המארז AEROCOOL ExtremEngine 3T?

Featured Replies

פורסם

היי, אני מחפש מארז טוב כבר לא קצת זמן, והיום, מצאתי לתדהמתי באחת החנויות בארץ באינטרנט את המארז- AEROCOOL ExtremEngine 3T :o

הנה מידע מהאתר הרשמי- http://www.aerocool.com.tw/p-case/extremengine3t/extremengine3t.htm

מה אתם אומרים עליו??? הוא עולה 555 ש"ח, יש לו מאוורר 14 cm מקדימה + 25cm בדלת, ואפשרות ל12cm / 2X8cm מאחורה.

שווה ללכת עליו??? הדברים היחידים שאני רוצה מהמארז הזה הם שקט וקירור ברמה גבוה. עקב התקציב שלי, אני משווה אותו למארזים כמו ה-533 וה-532 של COOLERMASTER.

יש לי גם כמה שאלות בנוסף לדעה האישית שלכם:

בקשר לקירור- יש לו מאווררים ענקיים, שאמורים לקרר כמו מפלצת, אבל אני לא יודע עד כמה המאווררים שלו טובים, או איכותיים או אם הם שווים משהוא ( ואני מדבר בקשר למאווררים שבחזית ובדלת ).

בקשר לרעש- אני יודע שככל שהמאווררים גדולים יותר הם אמורים להיות שקטים יותר. זה גם נכון לגבי המאווררים הענקיים שבאים עם המארז הזה???

וגם ראיתי שעובי המארז הוא סה"כ 0.6. זה יגרום להרבה רעש???

שאלה כללית- המאוורר הענק שנמצא בדלת הוא מול המאוורר של המעבד, זה לא אמור להשפיע לרעה איכשהוא ( קחו בחשבון ש-2 המאווררים האלה יאווררו לאותו כיוון )???

* חשוב לי להזכיר שאני לא מאלה שכל פעם פותחים את המארז ומשחקים איתו וכאלה, אז הקטע של ה-Tool-Free לא כלכך מפריע לי אם אין אותו למארז, העיקר שהוא יקרר כמו שצריך ובשקט :)

אני אשמח לקבל גם כמה ביקורות מיקצועיות מאתרים מסוימים וממכם חברה :xyxthumbs:

פורסם

ניראה מארז מצויין...

פורסם

כדאי לקרוא את הביקורות שיש קישור אליהן למרות שהם לא "מומחים" בתחום

פורסם
  • מחבר

כמו איזה? אני אשמח אם תתן לי כמה :D

אני בינתיים קורא את הביקורות שהאתר הרישמי של AEROCOOL נותנים ( הביקורות עצמן הן לא של החברה כמובן ) על המארז. אבל אני מפחד שהם עשו "סלקציה" לביקורות והביאו רק ביקורות שאומרות דברים טובים על המארז :-\

אני גם אשמח לדעה אישית שלך על המארז ( אם המארז טוב מבחינת קירור ורעש ), וגם שתענה לי על השאלות הקודמות ששאלתי:

בקשר לקירור- יש לו מאווררים ענקיים, שאמורים לקרר כמו מפלצת, אבל אני לא יודע עד כמה המאווררים שלו טובים, או איכותיים או אם הם שווים משהוא ( ואני מדבר בקשר למאווררים שבחזית ובדלת ).

בקשר לרעש- אני יודע שככל שהמאווררים גדולים יותר הם אמורים להיות שקטים יותר. זה גם נכון לגבי המאווררים הענקיים שבאים עם המארז הזה???

שאלה כללית- המאוורר הענק שנמצא בדלת הוא מול המאוורר של המעבד, זה לא אמור להשפיע לרעה איכשהוא ( קחו בחשבון ש-2 המאווררים האלה יאווררו לאותו כיוון )

פורסם

כמו איזה? אני אשמח אם תתן לי כמה :D

אני בינתיים קורא את הביקורות שהאתר הרישמי של AEROCOOL נותנים ( הביקורות עצמן הן לא של החברה כמובן ) על המארז. אבל אני מפחד שהם עשו "סלקציה" לביקורות והביאו רק ביקורות שאומרות דברים טובים על המארז :-\

אני גם אשמח לדעה אישית שלך על המארז ( אם המארז טוב מבחינת קירור ורעש ), וגם שתענה לי על השאלות הקודמות ששאלתי:

שאלה כללית- המאוורר הענק שנמצא בדלת הוא מול המאוורר של המעבד, זה לא אמור להשפיע לרעה איכשהוא ( קחו בחשבון ש-2 המאווררים האלה יאווררו לאותו כיוון )

לפי מה שהבנתי , מהירות המאווררים ניתנת לכיוון. לא ניראה לי שבמהירויות הנמוכות ביותר אתה תשמע אותם.

לגבי השאלה הכללית, לא זה לא אמור להפריע

פורסם
  • מחבר

נכון אבל אני לא מתכוון להוריד את מהירות המאווררים רק בשביל הרעש אם זה יבוא על חשבון הקירור.

ליאור, מה אתה אומר על ההודעה הקודמת שלי?

פורסם

גם במהירות הנמוכה ביותר הם אמורים להיות מצוינים מבחינת דחיפת אוויר.

המאווררים של AeroCool הם מאווררים מצוינים בד"כ ומוצלחים לרוב.

זה שהעובי הוא רק 0.6 זה נקודה לרעתו, אבל תתחשב בעובדה שהמון מארזים ג'נריים משתמשים אפילו ב-0.5MM. לדעתי לא אמור להיות לזה המון השפעה על הרעש, במיוחד עם מאווררים כאלה שאמורים להיות שקטים ובלתי נשמעים.

אישית ראיתי אותו רק פעם אחת ולא היה לי את הזמן להתעמק בו, אבל מבחינת מראה בהחלט יש לו את זה, וזה עוד בלי שהמאוורר עם הלד פועל

פורסם
  • מחבר

דווקא חששתי שהמאווררים הגדולים האלה של המארז הם לא רציניים והחומר מהם הם עשויים ( הפרופלורים ) הוא פשוט ושהם יכולים להישבר במהירות.

אבל מישהוא יכול להביא לי ביקורות מאתרים מסוימים על המארז? או אם מישהוא מקיר מישהוא שיש לו את המארז הזה ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליו מניסיון?

ושאלה אחרונה, במקרה ואני אקנה את המארז, כדאי יהיה להוסיף לו מאוורר של 120mm מאחורה??? צריך את זה בכלל בשביל הקירור? זה יכול להביא לרעש יחסית גדול בגלל שהוא קטן יחסית לשאר המאווררים במארז והמארז עצמו דק?

פורסם

אם תשים מאוורר שקט אין סיבה שתשתמע אותו

פורסם
  • מחבר

כן, אבל המארז דק מאוד אז אני די מפחד :-\ זה לא ישפיע???

ותודה על הביקורת שנשלחה פה

וגם לפני שאנחנו מעמיקים פה על הנושא יותר מדי, המארז הזה מתאים ללוחות אם ATX, Micro ATX. הלוח אם שלי הוא אינטל 915. זה מתאים בכלל???

פורסם
  • מחבר

איזה מזל :D אתה רק יכול להסביר לי בקצרה על הקטע הזה בבקשה :) מזאת אומרת ATX וMICRO ATX?

וכמובן גם תענו לי על השאלות ששאלתי בהודעה הקודמת שלי :D

פורסם

M.ATX/ATX זה תקנים למידות של לוחות אם MATX זה לוחות קטנים שבדרך כלל הם מאוד בסיסים ומשתמשים בהם לHTPC...

ATX זה רוב הלוחות הסטנדרטים היום..(שהוא יותר גדול מהM.ATX)..

ואין לך מה לחשוש מהקטע של העובי של המארז הוא יחזיק...

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה :xyxthumbs:

ולפי הביקורת שהבאה לי, אז כשל- ExtremEngine 3T שמים את 2 המאווררים שבאים איתו בפעולה על hight ול-amoo 533 שמים 2 מאווררים של 12cm, אז ה-533 טוב יותר נכון??? והוא גם שקט יותר( השוואתי לפי ביקורת ספציפית על ה-533 ). ( תקן אותי אם ה-ExtremEngine 3T יותר טוב מה-533 )

אבל אם אי אוסיף ל-ExtremEngine 3T מאוורר של 12cm מאחורה, אז ה-ExtremEngine 3T יהיה טוב יותר מבחינת קירור נכון? אבל הרעש יגדל בהרבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים