עבור לתוכן

מה כל-כך מיוחד בלוח אם הזה A8N32-SLI Deluxe ?

Featured Replies

פורסם

למה הוא עולה 1350 ש"ח ? פי 2 מכל לוח אם ממוצע ?

• תגובות 109
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה לוח SLI עם 2 מסילות X16

פורסם

זה מאפשר SLIX16 מלא

כמו שעמרי אמר מאפשר 2 של X16

דרך אגב ל DFI אין לוח כזה?

פורסם

עדיין לא

זה פשוט לוח Top-End

יצא לי קצת להתעסק עם אחד כזה, חוץ מכמה מחלות ילדות מעצבנות הוא מספק ביצועים מצוינים וגם אפשרויות אוברקלוק דיי טובות, כמעט כמו ה-SLI-D.

פורסם

איזה מחלות כמו מה?

פורסם

המחלה הכי מעצבנת היא שהוא שומר את התאריך שהביוס האחרון הותקן ולא התאריך שבו הוא יצא

ככה יצא מצב שגם 2 גירסאות אחרי הביוס שהגיע עם הלוח לא יכלתי לעדכן דרך Asus Update בגלל שהוא לא נותן לשים ביוס עם תאריך יותר ישן

פורסם

מה ההבדלים?האם חיבור של שני כרטיסים במערך של 2*16 או 2*8 יורגש הבדל?לכרטיסים זה לא משנה נכון?

פורסם

המחלה הכי מעצבנת היא שהוא שומר את התאריך שהביוס האחרון הותקן ולא התאריך שבו הוא יצא

ככה יצא מצב שגם 2 גירסאות אחרי הביוס שהגיע עם הלוח לא יכלתי לעדכן דרך Asus Update בגלל שהוא לא נותן לשים ביוס עם תאריך יותר ישן

תגיד לי , איזה rev היה הלוח שהתעסקת איתו ?

פורסם

מה ההבדלים?האם חיבור של שני כרטיסים במערך של 2*16 או 2*8 יורגש הבדל?לכרטיסים זה לא משנה נכון?

משנה, תלוי לאיזה כרטיסים

תגיד לי , איזה rev היה הלוח שהתעסקת איתו ?

האמת לא זוכר שבדקתי בכלל, אבל אפשרי לבדוק

פורסם

זהו,שראיתי באמת שאצלי יש אפשרות גם ל-2X8 או ל-2X16.אם יש לי 6600PCI-E אז אפשרי 2X16.

אבל איך הלוח "יודע" אם הכרטיס מתאים ל-2*16?

פורסם

אין לכרטיס שום עניין פה רק ללוח אם

פורסם

ברור שהלוח צריך לתמוך ב-SLI.לא את זה שאלתי.אלא מה שהתחלתם,מה ההבדל בין SLI במערך 8 או 16.

לא כל כך הבנתי מתי זה 8 ומתי זה 16.הלוח שלי תומך ב-2*16?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא

פורסם

כמו שאמרתי

התמיכה ב-SLI ששני הכרטיסים מקבלים 16 נתיבים מלאים היא אך ורק מהלוח אם (ולדיוק מהצ'יפסט)

פורסם

או קיי.איזה לוחות היו/ישנם שתומכים בשני נתיבים?יש הבדל בביצועים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים