פורסם 2006 במרץ 1219 שנים רכשתי מחשב לפני שבועיים עם לוח של ASUS מדגם A8N-VM CSM http://usa.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&slname=NVIDIA%20GeForce%206150%20+%20nForce%20430 הלוח אמור להגיע עם BRACKET של TV OUT: http://www.computerhq.com/ASUS_Composite_TV_and_S-Video_Ports/AV_S/hardware/partinfo-id-98345.html פה בפורום מצאו לי את הברייקט הזה בCOMP IL, אבל הם אומרים שאין להם את זה במלאי והם לא מתכוונים להמשיך ולייבא אותו. אני אובד עצות, כל המהות של המחשב הזה היא לקולנוע ביתי, וזה קצת קשה בלי TV OUT HELP ME :s05:
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים שלח מייל למחלקת ה RMA או ה SUPPORT של אסוס. אומרים בפורומים בחו"ל שאפשר להשיג אותו דרכם.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר יש לי בעיה, אני לא יכול לקנות מהאינטרנט, אז רק מחנויות מהארץ שיש להן חנות אמיתית. :-\
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים אז תרים טלפון לנועה ולחנויות אחרות ותשאל אותם אם הם יכולים לעזור לך. להם חייב להיות קשר עם היבואן או לחילופין עם מחלקת ה RMA של אסוס.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים שמע, זה ממש מדהים. שום יבואן\חברה לא חשבה שמי שקונה לוח מהסוג הזה ירצה פתרון כולל ל HTPC. היחידים שחשבו הם GIGABYTE אבל הלוח שלהם לא עובד וגם לו צריך לקנות מתאם SPDIF
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים הולכים לחנות שמוכרות רכיבים אלקטרונייםקונים קונקטור S-Video נקבה להלחמהקונים צמה של 6 גידים עם קונקטורים של 2X3 בכל צדחותכים צד אחד של הכבל, מלחימים לקונקטור לפי הסדר הנכון (שנמצא בחוברת) ויש לך מתאם מוכןכל מה שנשאר זה למצוא דרך לחבר את ה-S-Video נקבה למארזזה שאני קניתי הגיע עם מסגרת מתכת קטנה ו-2 חורים בדיוק במרחק של חיבור COMיש מארזים שיש להם הכנה לחיבור COM שכל מה שצריך זה לכופף חלק מהמתכת של המארזמחברים את זה שם עם 2 ברגים והכל מוכן בפחות מ-30 שקל.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים HOLY תוכל לתת תמונות +סקיצה לכל אלה שאינם מהנדסי אלקטרוניקה ? ואיך מחברים בדיוק ליציאה על הלוח?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר ואם אפשר, בעברית? :-\ סתם, אבל באמת מדריך מצולם יהיה אחלה דרך אגב, האיכות יוצאת בסדר?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים זה סה"כ S-Video, אי אפשר לקלקל אותו יותר מדי.האיכות תהיה זהה לבראקט המקורי.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים וואו, קלעתם בול לבעיה שלי גם.אני אמור לקבל את המחשב עם הלוח של ASUS עוד שבוע, וזאת בדיוק הדילמה שלי.אני אשמח להצטרף לבקשה למדריך מצולם.אני גם במגעים לנסות להזמין מחו"ל, אם יש עוד הרבה אנשים שרוצים, אז אולי ננסה לעשות הזמנה מרוכזת מ-COMP ILוזה יהיה שווה להם לעשות לנו הזמנה פרטית.אני מתקלתי בהרבה דיונים בנושא ואני בטוח שעוד אנשים יתעניינו.בוא ננצל את הכוח של הפורום האדיר הזה ונעשה משהו.יש מנהלים או מישהו בפורום שיכולים לעזור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.