עבור לתוכן

בעיה בבאטלפילד 2

Featured Replies

פורסם

שלום.

התקנתי את המשחק ושאני לוחץ על הסמל ונכנס למשחק

זה עושה לי מסך שחור כאילו זה מריץ את המשחק ואז זה יוצא לי

מה אני עושה כדיי לפתור את הבעיה הזאת (זה לא המחשב וזה לא הדיסק כי זה קרה לי ב2 מחשבים ובדיסקים שונים)

פורסם

תבטל/תסיר את התוכנת REFRESHLOCK שיש לך.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי זה עזר

פורסם

מה זה הרפרש לוק הזה? מה היא עושה?

פורסם

דואגת שבמשחקים שלא מאפשרים לשנות את ה REFRESH RATE ליותר מ 60 (ה DEFAULT של WINDOWS), הם עדיין יפעלו ב REFRESH RATE שאתה רוצה.

פורסם

למי שיש LCD אין לו צורך נבתוכנה הזו נכון?

פורסם

מדהים

אינספור בעיות במשחק הזה....

אני אפילו פירמטתי במיוחד!!!!!!! ואתם יודעים מה? הבנצ'מרקים שאני מקבל גרועים יותר מאשר לפני הפרמוט !

מחשב שלא פורמט איזה שנתיים....המשחק רץ לי טוב יותר מאשר מחשב נקי.... אלוהים אדירים!

באמת חבל...כי BF2 נותן הרגשה של משחק "כבד".... אני יודע שאני נכנס אליו...זה לכמה שעות...בגלל כל ה LOADING TIMES וה MATCH-ים הארוכים

לעיתים קרובות בא לי איזה משחק "קצר"....אז אני נכנס ל COD.... או ל FEAR... משהו בסגנון... אבל הרבה פעמים אין לי כוח להיכנס ל BF2 כי אני יודע

שנטו לשחק שמה ...לוקח הרבה זמן...

[ו....כן..יש לי מחשב חזק..]

פורסם

פשוט תוריד קצת את ההגדרות וצפה שיפור גדול (זה מה שהיה אצלי, שניתי לפי המדריך של FIRING SQUAD והכל התחיל לזוז יותר מהר).

פורסם

פשוט תוריד קצת את ההגדרות וצפה שיפור גדול (זה מה שהיה אצלי, שניתי לפי המדריך של FIRING SQUAD והכל התחיל לזוז יותר מהר).

אבל אחי...

עם P4 3.2

1GB זכרון

X800 XT כ.מסך

ו AUDIGY 2 ZS

למה שאני אוריד ת'הגדרות? לא מגיע לי לשחק כרגיל?

חוצמזה...אני עצבני כי לדעתי אני מקבל כאלה ביצועים מאכזבים בגלל שאני משתמש בסראונד 5.1 ו EAX...

אבל לשם זה רכשתי את כרטיס הקול של קריאטיב לא? כדי שיחסוך מהמעבד! אז מה הולך פה?

פורסם

אני מעדיף להנות במקום לבכות.. הורדתי קצת את הביצועים ולא ראיתי שינוי כלכך רציני בגרפיקה של המשחק (חוץ מה DRAWING DISTANCE שקצת מציק מהמטוס).

פורסם

אתה יכול להביא לינק למדריך הזה?

פורסם

תודה

פורסם

מדהים

אינספור בעיות במשחק הזה....

אני אפילו פירמטתי במיוחד!!!!!!! ואתם יודעים מה? הבנצ'מרקים שאני מקבל גרועים יותר מאשר לפני הפרמוט !

מחשב שלא פורמט איזה שנתיים....המשחק רץ לי טוב יותר מאשר מחשב נקי.... אלוהים אדירים!

באמת חבל...כי BF2 נותן הרגשה של משחק "כבד".... אני יודע שאני נכנס אליו...זה לכמה שעות...בגלל כל ה LOADING TIMES וה MATCH-ים הארוכים

לעיתים קרובות בא לי איזה משחק "קצר"....אז אני נכנס ל COD.... או ל FEAR... משהו בסגנון... אבל הרבה פעמים אין לי כוח להיכנס ל BF2 כי אני יודע

שנטו לשחק שמה ...לוקח הרבה זמן...

[ו....כן..יש לי מחשב חזק..]

אני מסכים איתך מילה במילה!

לא פעם ראשונה שאני משחק בגרסאות של battlefield !

תראה את המחשב שיש לי ניסתי להפעיל את המשחק על הגדרות של LOW הכי מינימליסטיות!

וזה עדין עובד כל כך לאט אני לא מאמין!

חות מזה כל הבעיות ברשת, זה אסון ענק.

במיוחד הpunk buster הזה לא יכלו למצוא פתרון אחר....

בכל מקרה ה50$ ששילתי עליו לא שווים כלום!

ואני כבר יותר מחצי שנה מנסה ליצור קשר לEA ואין כלום!

ותבין שזה לא רק אנחנו אני מדבר איתך על אלפי שחקנים! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

ל EA יש את התמיכה הכי גרועה מכל החברות! זה לא יאומן!

בכל פעם כשפניתי אליהם -מ-3 הפעמים שעשיתי....הם לא ענו לי על השאלות ...ואפילו אמרו שהם לא יודעים מה לעשות.....זה נוראי...!

במיוחד הכי מעצבן שאתה רושם מכתב ומפרט הכל...ואז הם מחזירים לך מייל שנראה כאילו מייל אוטומטי.... .או שאתה מצפה לתשובה והם כותבים לך

"תראה...אנחנו צריכים שתענה לנו על עוד שאלות ושתשלח לנו את קובץ ה DXDIAG שלך"....סססעמק..

מה שבאמת אפשר לשים לב במשחק...זה כמה שהפינג משפיע על הביצועים.... כי בסרברים ישראלים...המשחק עובד חלק יותר ... משמעותית...

חבל שהסרברים בישראל פשוט זוועתיים....אחרת הייתי ממשיך לשחק בהם...

לא משנה כמה אנשים באותה קבוצה ידברו ב VOIP- עדיין אין שיתוף פעולה בשיט! רק האירופאים והאמריקאים מקשיבים ועוזרים...

והישראלים? הם חושבים שאתה "מסנג'ר" אותם.... יענו -"למה מי אתה שנקשיב לך"... כולם LONEWOVES

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים