עבור לתוכן

שאלה בקשר לארטיפקטים

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי שאלה...נגיד וארטיפקטים לא מפריעים לי,האם ארטיפקטים בכללי,זה הורס את הכרטיס מסך?

פורסם

הם לא הורסים... אבל זה לא יכול להיות לא מפריע??

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הם לא הורסים... אבל זה לא יכול להיות לא מפריע??

אתה בטוח שלא הורס?? 100 אחוז? אני מחכה לתשובות מאנשים מנוסים כמו GIGABOT...RAUL וכל השאר אם אפשר :-[

פורסם

הארטיפקטים עצמם לא הורסים... הארטיפקטים נוצרים עי חימום יתר של הזיכרון בכרטיס המסך...

יכול להיות שאם לא תשים לב לארטיפקטים...הטמפרטורה תעלה עוד ועוד...עד שיגרם נזק בלתי הפיך לכרטיס המסך ;)

פורסם
  • מחבר

הארטיפקטים עצמם לא הורסים... הארטיפקטים נוצרים עי חימום יתר של הזיכרון בכרטיס המסך...

יכול להיות שאם לא תשים לב לארטיפקטים...הטמפרטורה תעלה עוד ועוד...עד שיגרם נזק בלתי הפיך לכרטיס המסך  ;)

לא נראה לי :) הכרטיס שלי לא עובר במאמץ את ה50 ובכלל טמפ' מקיפה של הכרטיס במאמץ היא 30,אבל עד עכשיו לא ראיתי ארטיפקטים אבל אני רוצה להמשיך בOC אבל אם אני משתמש בATI TOOL אפילו איך שאני עכשיו הוא תמיד מוצא ארטיפקטים

פורסם

במשחקים יש לך ארטיפקטים? תנסה לבדוק בהגדרות גבוההות :xyxthumbs:

אם תמשיך עם ה OC...פשוט יהיו יותר ארטיפקטים... עד למצב שהמסך לא מראה כלום ;)...

בכל זאת חכה לתשובה של ה"מנוסים" :P :P

פורסם
  • מחבר

במשחקים יש לך ארטיפקטים? תנסה לבדוק בהגדרות גבוההות  :xyxthumbs:

אם תמשיך עם ה OC...פשוט יהיו יותר ארטיפקטים... עד למצב שהמסך לא מראה כלום  ;)...

בכל זאת חכה לתשובה של ה"מנוסים"  :P :P

אני משחק על הגדרות גבוהות מידיי פעם בBF2 אבל משום שזה שרת 64 אנשים עם RANK שהוא היחיד בישראל (GAMER.PRO) אז הFPS שלי נמוך מאוד בגלל גודל המפה ואני מוריד למדיום,ואני משחק המון זמן,יותר מ3/4 שעות רצוף....

עוד מישהו?? אני מחכה לתשובות :(

פורסם

שלום לך :)

לא אמרת ישירות אם נתקלת בארטיפקטים, על כל מקרה ארטיפקטים מופיעים כתוצאה של כשל חמור בכרטיס, בין אם זה בליבה או אם זה בזיכרון.

לא חייב שארטיפקטים יופיעו רק כתוצאה מחימום יתר, יכול להיות שפשוט ישנו פגם שבעת מאמץ לא מצליח לבצע עיבוד כראוי וזו התוצאה.

על כל מקרה הארטיפקטים עצמם לא הורסים, אבל הם מעידים על בעיה כלשהי לכן רצוי לטפל בה לפני שיהיה מאוחר מדי.

פורסם

הארטיפקטים עצמם לא עושים כלום הסיבה לארטיפקטים היא המסוכנת תבדוק מהר מה הבעיה בכרטיס לפני שיהיה מאוחר מידי כי ארטיפקטים מצביעים על

בעיה כלשהיא בכרטיס ותפסיק עם הOC תרד להגדרות המחדל כנראה בגלל הOC יש בעיות בכרטיס

פורסם

תפסיק עם הOC תרד להגדרות המחדל כנראה בגלל הOC יש בעיות בכרטיס

פורסם

ארטיפקטים נגרמים בדר"כ ע"י בעיות חומרה אבל כבר שמעתי על מקרים בהם ארטיפקטים נפתרו ע"י עדכון ה Bios של הכרטיס או עדכון דרייבר (המשמעות היא שארטיפקטים לא נגרמים תמיד ע"י בעית חומרה)

אני מציע לך לבדוק עדכונים באתר היצרן ובמידת הצורך לעשות flash לכרטיס ולעדכן דרייבר. גם חיפוש בגוגל של שם הכרטיס+artifacts יכול לגלות מידע מועיל.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

שלום לך :)

לא אמרת ישירות אם נתקלת בארטיפקטים, על כל מקרה ארטיפקטים מופיעים כתוצאה של כשל חמור בכרטיס, בין אם זה בליבה או אם זה בזיכרון.

לא חייב שארטיפקטים יופיעו רק כתוצאה מחימום יתר, יכול להיות שפשוט ישנו פגם שבעת מאמץ לא מצליח לבצע עיבוד כראוי וזו התוצאה.

על כל מקרה הארטיפקטים עצמם לא הורסים, אבל הם מעידים על בעיה כלשהי לכן רצוי לטפל בה לפני שיהיה מאוחר מדי.

אוקי,על זה רציתי לענות לך..כתבתי גם בפורום משחקים שאני כל הזמן רואה דבר מעצבן שחור פעם בעל המסך *רק במשחק BF2*...העלתי טיפה את ההגדרות במשחק וזה קרה פעם ב..אבל אני חושב שזה רסיסים אבל אנשים אחרים אומרים שאין להם את זה אבל זה ממש קורה לשבריר שניה ונעלם זה נראה כמו איזה חתיכת מתכת אבל אני לא בטוח,אז עכשיו שיחקתי FEAR למשהו כמו 40 דקות והמשחק עבד בלי בעיות לפי מה שראיתי,דרך אגב אני לא זוכר אם הבאג בBF2 קרה לי מאז שהתקנתי את המשחק זאת הבעייה :( אה וגם בדקתי טמפ' במשחק BF2 ולא עבר את ה50 אחרי ששיחקתי 45 דקות.

אז הקטע אני לא יודע אם זה ארטיפקטים בBF2 או לא :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים