פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים לקחתי שני כרטיסי מסך של מחשב SIS ו גיפורס 4 עם יציאה של S-VIDEO ו - RCA חיברתי לטלויזיה שבבית ורואים מטושטש קטן , בקיצור על הפנים שיניתי טלויזיה אפילו אותו הדבר אין שיפור ..יכול להיות שהבעיה היא בכבל ? הוא חדש לגמרי
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים מחבר אבל היצרן שם שם SVIDEO ו RCA מה סתם ליופי ?ואם אני לא טועה גי'פורס 4 מקביל ל R9200 או 9250 ושהתקשרתי לחברת מחשבים ברשת לא נזכיר שמות אמרו לי שב R9250 אמורים לראות מצויין אז בגיפורס 4 לא ?
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים זה לא קשור בכלל !!לא ניראה לי שהג'יפורס 4 תומך בכלל ב-DX9!!...אני חושב רק עד 8.1 ....כמה BIT הכרטיס ?
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים מחבר תודה על העזרה "חבר" - "המחשב שלך דפוק"ובקשר לביט אני מאמין שהוא 64 ביט
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים הלו הלו להרגיע!!!לגיפורס 4 אין יציאת וידאו איכותית כל כך אבל היא אמורה להספיק מעל ומעבר למשחקים וסרטיםאבל לקרוא טקסט אתה לא נראה לי תוכל.
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים מחבר למה לא מעיפים אותו מפה ? גועל נפש זהו שלראות סרט אפשר ניסיתי וראו סבבה אבל טקסט ממש על הפנים עלוב ביותר
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים פותח הת'רד...תתקין ת'דרייבר האחרון של NVIDIA...ייתן לך ת'מקסימום שבמקסימום....ואל תצפה משהו מג'יפורס 4!!.....www.nvidia.com
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים למה לא מעיפים אותו מפה ? גועל נפש זהו שלראות סרט אפשר ניסיתי וראו סבבה אבל טקסט ממש על הפנים עלוב ביותריש שני פתרונות שלא בטוח שיעזרו...... קנה טלוויזיה עם 100hrz prograsive....... ככה יראו לפחות נורמאלי את האותיות......פתרון שני....קנה טלוויזית lcd..........פתרון שלישי......תגדיל את הכתב במחשב......פתרון רביעי..........תחליף את מערכת ההפעלה לwindows media centerולazki.......מה יש לך היום? כל ה40 הודעות אצלך זה ספאם? אתה סתם עושה לעצמך פאדיחות או מנסה למשוך צומי
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים יכול להיות שאולי יש איזה מדריך שנותן לך לכוון את כל הקטע עם הטלויזיה דרך הכרטיס מסך...תנסה במאפיינים לבדוק
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים מחבר בקשר לכתב הגדלתי אבל רואים מגעיל והעיניים מתפוצצות מכאב אחרי כמה דקותהאמת שלא התקנתי Directx9C אולי זה הפיתרון ? ובקשר ל DRIVER העדכני אני יוריד אותו ובקשר לגיפורס 4 היצרן שם לו SVIDEO ו RCA סתם ליופי ? הם שמו את ההתקנים האלה במטרה שישתמשו בהם ב AV ניסיתי גם לכוון את הערוץ של ה TV עם השלט וכלום
פורסם 2005 בדצמבר 220 שנים שמע שמע... קודם כל תוריד ת'דרייבר החדש מפה... http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp תסיר ת'דרייבר הישן שיש לך ממנהל ההתקנים... אחר כך תפעיל מחדש ת'מחשב...ואז תתקין ת'דרייבר הזה ! ואז תיכנס לפה שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.