פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים מישהו יודע אולי מהי הטמפרטורה הנורמלית של הכרטיס. יש לי קירור טוב (V-1 של thermalight ) והטמפרטורה במנוחה היא 63 מעלות.האם זה נורמלי או שאני יכול לעשות משהו?
פורסם 2005 בנובמבר 320 שנים אחי אתה צריך לשפר זרימת אוויר במארז.נקה אבק, סדר חוטים, ואני מקווה שיש לך לפחות מאוורר אחד מקדימה שמכניס ואחד מאחורה שמוציא
פורסם 2005 בנובמבר 520 שנים לי יש AGP אבל AGP יותר חם בגלל הגשר שלו,כמו שאמרו סדר סירקולציה, 47 מנוחה , 57 מאמץ..
פורסם 2005 בנובמבר 2119 שנים גם לי יש את אותו כרטיס החדר שלי לא ממוזגבקיץ הטמפרטורה שלו במצב מנוחה הייתה 59-60 מעלות ובעומס 65 מעלותבחורף הטמפרטורה שלו 47-50 מעלות במצב מנוחה, בעומס לא ממש בדקתיגם לי זה היה נראה ממש מוגזם לכן שלחתי שאלה לתמיכה של GIGABYTEהם אמרו לי שהטמפרטורה 60 מעלות במצב מנוחה הוא הגיוני וסביר לכרטיס הזה
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים מחבר מישהו יודע אולי מהי הטמפרטורה הנורמלית של הכרטיס. יש לי קירור טוב (V-1 של thermalight ) והטמפרטורה במנוחה היא 63 מעלות.האם זה נורמלי או שאני יכול לעשות משהו?אחרי שהתקנתי את ה-V1 כמו שצריך (ההיט סינק לא ישב טוב) הטמפ' ירדה ל- 47 מעלות במנוחה.ה-V1 פשוט משהו בן זו**
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים חח גם אוורסט מזייף.תוריד מהטמפ' הזאת 8-10 מעלות.אבל זה מאוד גבוה(פותח הדיון) לקירור הזה, תבדוק סירקולציה של אוויר במארז.
פורסם 2005 בנובמבר 2219 שנים מחבר חח גם אוורסט מזייף.תוריד מהטמפ' הזאת 8-10 מעלות.אבל זה מאוד גבוה(פותח הדיון) לקירור הזה, תבדוק סירקולציה של אוויר במארז.הטמפ' בדרייבר ובאוורסט תואמות, אבל גם כך 47 מעלות לכרטיס של ג'יגבייט זה בסדר גמור ואפילו די נמוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.