פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה שאני לא מצליח לעלות על הגורם:אחרי כמה זמן שהמחשב עובד פתאום איזשהו תהליך מתחיל להשתמש בכ50% מכוח המעבד ופשוט לא מפסיקהתהליך נקרא SYSTEM (מן הסתם חלק ממערכת ההפעלה XP) ופשוט פועל ברקע ואוכל חצי מכוח המעבד אפילו שהמחשב לא מבצע שום פעולה נראית לעיןהדבר הראשון שעלה לי בראש הוא כמובן איזשהו סוס טרויאני או MALWARE אחר אז הרצתי סריקות ב5 תוכנות שונות לגילוי רוגלות והכל בסדראפילו הרצתי את HIJACKTHIS ניתחתי את הלוג ב www.hijackthis.de והסרתי את כל מה שהיה חשוד או מיותרוזה עדיין קורה.הבעייה נפתרת לאחר הפעלה מחדש אבל חוזרת אחרי כמה דקות\שעות ומאלצת אותי לעשות עוד פעם REBOOTעקב השימוש הקבוע בחצי מכוח המעבד הוא נורא מתחממם (55-60 מעלות p4 3.0ghz prescott) ומאט את העבודהיש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מטפלים בזה?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים תשנה בבקשה את הכותרת של השאלה למשהו כמו: "בעיה עם תהליך שמנצל את כל המעבד".איזה אנטי וירוס יש לך?
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים מחבר טוב זה נושא ישן וגם הקפצה, אבל למקרה שיש עוד אנשים עם הבעייה הזאת אני שמח לבשר שפתרתי אותה סופית, הפתרון הגיע מכיווןמפתיע שלא חשבתי עליו בכלל , ,מסתבר שזאת בעייה שהמון אנשים סובלים ממנה ומקור הבעייה הוא בדרייברים של הUSB בXP , בלילהכנס יותר מידי לפרטים , כל מה שצריך לעשות הוא להוציא כל התקן USB שלא חיוני\בשימוש, היו לי 2 כבלים שהיו מחוברים קבוע למחשב אבללא למכשירים (נגן MP ומצלמה דיגיטלית) , ואחרי שהוצאתי אותם הבעייה נעלמה כלא הייתה ולא חזרה כבר שבועיים ;Dאגב, חלק מהבעייה היה שאחרי שהתופעה מתחילה הווינדוס נתקע בזמן הריסט ואף פעם לא עושה ריסט חלקאבל כאמור זה נפתר בעקבות הוצאת ההתקנים , מקווה שזה יעזור לאחרים .
פורסם 2005 בדצמבר 2719 שנים אכן מוזרות דרכי המחשב... בגלל זה למרבית הבעיות התכניות שאנשים רושמים פה (וגם כאלו שקשורות בפורום WINDOWS לתקיעות), קשה מאוד לענות בלי לשבת מול המחשב עצמו ולבחון את הדברים (כולל לנסות דברים מוזרים כאלו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.