פורסם 2005 במרץ 1020 שנים שלום קניתי מסך LCD שניי שורות אם תאורה אחורית ואני לא רוצה לקחת סיכון ולחבר כי מסך אחד כבר דפקתי אז כניתי עוד אחד מאותו הדגם המסך הוא סתנדרטי עם 16 פינים כולל 2 פנים לתאורה הפנים אצלי פשוט ממוקמים אחרת אני מבין קצת באלקטרוניקה אבל אני מעדיף לקבל הסבר ממישהו שמבין יותר ממני ואם אפשר לקבל גם סירטוט להרכבת הדאטה מהLPT למסך תודה לכול העוזרים . pixelsight מצורפת דיאגרמת פינים בפורמט zip ואני לא מצליח להפעיל את התוכנות שיש לכם באתר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר יש מדריך עם סירטוט והכל במדור המדירכים באתר...המדריך לא מתאים לי יש לי מסך שונה מבמדריך
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר ואנחנו צריכים לנחש איזה מסך יש לך?יש לי מסך 2X16 אם תאורה אחורית דגם ITM-1602D-04 אני יעלה תמונה שלו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים תזכיר לי שוב למה המדריך לא מתאים למסך שלך? זה לא משנה אם המסך שלך לא דומה לתמונה שנמצאת במדריך... יש לך שם בידיוק 14(לפי ה manual) או 16 כפי שאמרת, פינים שמתאמים לסכמה הבאה:
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר http://www.gaw.ru/pdf/lcd/lcm/Intech/char/1602d-c.pdfתגיד אתה צוחק עליי כן יש לי את אותו הדף מודפס על נייר אני צריך לדעת איך מחברים אותו תכלס!
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר תזכיר לי שוב למה המדריך לא מתאים למסך שלך? זה לא משנה אם המסך שלך לא דומה לתמונה שנמצאת במדריך... יש לך שם בידיוק 14(לפי ה manual) או 16 כפי שאמרת, פינים שמתאמים לסכמה הבאה: הפנים ממוקמים לא לפי אותו הסדר ואני לא רוצה לדפוק עוד מסך כי אחד כבר הרסתי !
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים זה יעזור אם תתן תמונה של המסך.אמרת שיש לך דף הסבר או משהו כזה? יפה! תקח מהדף הסבר מה כל פין עושה, תצליב את זה עם מה שרשום במדריך (יש טבלה כזאת).. טיפ טופ.. סיימת!
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים להלן חיבור הפינים אצלך עפ"י המסמך שקושר, באופן כללי כל מה שהיית צריך לעשות, זה להסתכל על הכותרת של הפין אצלך ועל הכותרת שלו במדריך : כפי שכתוב במדריך, את שאר הפינים במחבר הפרללי (18-25) חשוב להאריק ע"מ שלא יקבלו מידע. להבא, אם אתה מעוניין בתשובה יותר מהירה ויותר מדוייקת, התאם את הכותרת, לדוגמה, כותרת בסגנון "עזרה בחיבור מסך LCD מדגם 1602d" הייתה מביאה את הסיוע הרבה יותר מהר... ע"מ שלא אאלץ למחוק את הת'ראד, אבקשך לשנות את הכותרת כך שתתאים לתוכנו. בהצלחה...
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים בדף הזה רשום לך כל פין מה הואכנס למדריך באתר ותסתכל איזה חיבור ב-LPT מתאים לאיזה פין (מבחינת המידע שעובר עליו לדוגמא DATA0) ותחבר לפין המתאים במסך שלךלא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה לבד...
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר להלן חיבור הפינים אצלך עפ"י המסמך שקושר, באופן כללי כל מה שהיית צריך לעשות, זה להסתכל על הכותרת של הפין אצלך ועל הכותרת שלו במדריך : כפי שכתוב במדריך, את שאר הפינים במחבר הפרללי (18-25) חשוב להאריק ע"מ שלא יקבלו מידע. להבא, אם אתה מעוניין בתשובה יותר מהירה ויותר מדוייקת, התאם את הכותרת, לדוגמה, כותרת בסגנון "עזרה בחיבור מסך LCD מדגם 1602d" הייתה מביאה את הסיוע הרבה יותר מהר... ע"מ שלא אאלץ למחוק את הת'ראד, אבקשך לשנות את הכותרת כך שתתאים לתוכנו. בהצלחה... למה הכוונה להאריק פנים (18-25 ) לא לחבר הליהם כלום ??
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים זה כתוב במפורש במדריך, תקרא אותו.להאריק הכוונה לחבר אותם לאדמה - שיקבלו מתח 0.בעברית פשוטה יותר - לחבר לכבל השחור של המולקס. ומוסבר גם למה במדריך...
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר זה כתוב במפורש במדריך, תקרא אותו. להאריק הכוונה לחבר אותם לאדמה - שיקבלו מתח 0. בעברית פשוטה יותר - לחבר לכבל השחור של המולקס. ומוסבר גם למה במדריך... תודה תודה ממש תודה לכם חברה עזרתם לי מאוד : ושאלה אחרונה חביבה אני צריך לפתוח LPT ב WIN XP PRO? אם כן אז איך אני השמח אם תסבירו לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.