עבור לתוכן

תזמונים הדוקים במערכת ספציפית+תמונה

Featured Replies

פורסם

timings2qr.jpg

+מפרט בחתימה

האם תיזמונים של 2.5-3-3-11 הם OC אופטימלי למערכת הזו כאשר הלוח עומד על 200Mhz באס ללוח (מכפלה של 9, למרות שלא נראה לי שזה משנה)?

פורסם

היי, לא הבנתי את השאלה כל כך אבל

2.5-3-3-11 ב 200mhz זה תיזמונים רגילים לרוב הזיכרונות כיום, ותיזמון שכזה לא נחשב להדוק.

מקווה שעזרתי. :beerchug:

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל ענית לי על השאלה בערך בכל זאת ;)

cupra .1, טוב, אז מה שהבנתי מדברייך זה שזה לא מלוא הפוטנציאל של ה-A-Data, אז רציתי לדעת, מהו ה-OC המקסימלי מבחינת תזמונים? או במילים אחרות, עד לאן ניתן "להדק" את התזמונים מ-2.5-3-3-11?

2. מה עדיף לוח שעובד על 235mhz באס יציב, סינכרוני ביחס עם הזיכרון ומועלה במתח מקסימלי עד "קריסה" ללא Vmod [glow=red,2,300]או[/glow] לוח שעובד על 200mhz יציב ללא ספק ב-200%, סינכרוני ללא העלאת מתח כמעט ולזיכרון יש תזמונים הדוקים עד הסוף? מה יתן ביצועים יותר טובים מבחינת עבודה עם תוכנות, אינטרנט, משחקים/בנצ'מארקים וכ'ו?

עריכה: A-Data (לא ה-VT ולא ה-Vitesta), הבנתי שהם נורא טובים ל-OC אבל כנראה שזה תקף רק לגביי OC ב-mhz (הגעתי ל-480mhz לא יציב [20%+] ול-470mhz יציב), ולא בתזמונים נמוכים.

בתודה, יניב.

פורסם

cupra .1, טוב, אז מה שהבנתי מדברייך זה שזה לא מלוא הפוטנציאל של ה-A-Data, אז רציתי לדעת, מהו ה-OC המקסימלי מבחינת תזמונים? או במילים אחרות, עד לאן ניתן "להדק" את התזמונים מ-2.5-3-3-11?

אפשר לחלק את זה לשתי רמות, את הרמה הבסיסית שמאפיינת את מירב הלוחות היא הגדרת 4 התיזמונים העיקריים : cas,ras cas to ras ו tras

כשתיזמון הדוק יחשב כ : 2-2-2-5.

בחלק קטן מאוד מהלוחות מהלוחות תוכל להגיע לרמות תיזמון ספציפיות יותר ולקבוע אפילו תיזמונים שונים בעליות ולעומת הירידות ועד לתיזמון של 1.5 ל cas.

2. מה עדיף לוח שעובד על 235mhz באס יציב, סינכרוני ביחס עם הזיכרון ומועלה במתח מקסימלי עד "קריסה" ללא Vmod [glow=red,2,300]או[/glow] לוח שעובד על 200mhz יציב ללא ספק ב-200%, סינכרוני ללא העלאת מתח כמעט ולזיכרון יש תזמונים הדוקים עד הסוף? מה יתן ביצועים יותר טובים מבחינת עבודה עם תוכנות, אינטרנט, משחקים/בנצ'מארקים וכ'ו?

עריכה: A-Data (לא ה-VT ולא ה-Vitesta), הבנתי שהם נורא טובים ל-OC אבל כנראה שזה תקף רק לגביי OC ב-mhz (הגעתי ל-480mhz לא יציב [20%+] ול-470mhz יציב), ולא בתזמונים נמוכים.

בתודה, יניב.

אני יתחיל מהסוף, קהילת החומרה מתחלקת ל 2 סוגים של אנשים : חלק שמעדיפים תיזמונים הדוקים מאוד וחלק אחר שמעדיף mhz גבוהה על חשבון התיזמונים.

זה מאוד תלוי במערכת אבל תיזמונים הדוקים יהיו אפקטיבים יותר כשהמעבד יהיה מאוד אקטיבי ויגש הרבה לזיכרון - דוגמא טובה להיא משחקים

mhz גבוהה יותר עם תיזמון גבוהה יהיה עדיף בדרך כלל לאפליקציות פחות אקטיביות כמו קידודים למינהם.

לגבי המערכת שלך אני מניח ש 235mhz בתיזמונים שלך יהיו עדיפים, אבל תבדוק את זה עם sandra ועוד תוכנות בצנמארק ותראה מה יתן לך יותר ביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים