פורסם 2005 באפריל 520 שנים יש לי בעיה עם המסך החדש שקניתיLG F700Pארי כול פעם שהוא חוזר מStandBy אני שם לב שהוא זז כמה מילימטריםלצד, למטה בסיבוב , כל פעם משהו אחרזה ממש בקטנה אבל זה מציקהמסך חדשיש לי אותו סה"כ יומיים שלושההדרייברים מעודכניםמישהו עוד נתקל בדבר כזה?
פורסם 2005 באפריל 520 שנים LG ידועים בבעית גיאומטריה..אם אתה רוצה את אותה איכות הייתה הולך על MAG FD2 או SAMSUNG 793MB
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר קודם כל מה זה ידועים??לא שמעתי על כזה דבר לפני זה...וזה לא כזה משמעותיסתם מעצבן...ואם לא הבנת אותי נכוןאני כבר קניתי את המסך...רואים בו מצויין והוא באמת אחלה אני רק לא יודע מה עושים עם הבעיה הקטנה הזו..
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר הוא כול פעם זז במשהו אחר, לפעמים הוא יורד קצת למטה, לפעמים טיפה מסתובב,לפעמים מתרווח קצת יותרהכול בקטנהוזה לא ממששש מפריעה, אבל זה מציק לפדנט כמוני...
פורסם 2005 באפריל 520 שנים אני לא יודע איך לעזור לך אולי ככה זה המסך שלך אין מה לעשות רק אולי את זה חחח רגע זה משתנה כל פעם שאתה נכנס למשחק או משנה רזולוציה קצב רענון? וסתם שאלה איזה מסך היה לך מקודם?
פורסם 2005 באפריל 520 שנים כשהמסך קר הגיאומטריה טיפה משתנה. כוון אותו אחרי שהוא עבד איזה שעה, תן לו להיות ב-standby, תדליק אותו שוב ואחרי רבע-חצי שעה הוא יחזור למוטב.
פורסם 2005 באפריל 820 שנים מחבר זה קשור גם אולי לזה שהוא חדש?כלומר יכול להיות שכשהוא "יתישן" יותר אני אצטרך לחכות פחות עד שהוא מתחמם?ויש דרך לחמם אותו יותר מהר?
פורסם 2005 באפריל 820 שנים המאג 810FD שלי שיגע אותי במשך שנים עם התופעה הזאתזה אחד היתרונות הגדולים של DVI במסכי LCD, פשוט אין יותר צורך בכיוון מעצבן של המסך.
פורסם 2005 באפריל 820 שנים כן עוד בעיה במסכי CRT גיאומטריהלא ראיתי CRT שהפינות שלו לא קצת עקומות..אבל זה לא סיבה לא לקחת אותם הם הרבה יותר איכותים מה LCD..
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר אז זהו שהפינות ישרותהבעיה העיקרית כרגעהיא שכשהמסך קרהחלק התחתון יורד למטהוהפינות טיפלה נכנסות פנימה.ובלי קשר אם הוא חם או קרשמתי לב שהוא טיפה עקום בחלק העליון, ואין לי ממש דרך לכוון את זה ב OSDיש למישהו פיתרון לזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.